UA Blog Tesla Modell

3 elérhető Tesla modell az amerikai autó aukciókon

Total
0
Shares

Tesla modell a piacon

A Tesla márka lélegzetelállító innovációval sikeresen felkavarta a meglehetősen hagyományos piacot, amikor 2007-ben legördült az első Tesla modell, a Roadster, a futószalagról. A mai napig a márka egy sor olyan elektromos autót gyárt, amelyek alapján minden ok megvan arra, hogy a címlapokra kerültek. Jelenleg elérhető Tesla modellek közé tartozik a Tesla Model S, a Tesla Model 3, a Model X, a Model Y és a Roadster. Ezeknek az autóknak meglehetősen tekintélyes az ára, ezért sokszor keresnek az emberek alternatív vásárlási lehetőséget. Az alkuk könnyen elérhetőek, ha úgy dönt, hogy az amerikai autó aukciókon keresztül vásárol. Íme, egy pillantás 3 elérhető Tesla modellre a sok közül, amelyeket az USAautolicitnél találhat.

Tesla Model S

A 2012-ben bemutatott Tesla Model S központi szerepet játszott abban, hogy a márka felhívja magára a figyelmet. A mai napig számos frissítésen esett át, és ma már két összkerékhajtású változatban is kapható: Long Range és Performance. A robotpilóta mindkettőhöz alapfelszereltségként jár, a Performance változat pedig őrületes gyorsulással büszkélkedhet, hiszen 2,4 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára, míg a Long Range változat 3,7 másodperc alatt.

Tesla Model 3

Fekete Tesla Model 3 az aukción

A 2016-ban az Egyesült Államokban bemutatott Tesla Model 3 nemcsak a Model S megfizethető alternatívája, hanem a legolcsóbb Tesla a piacon. Az évek során a választék háromra szűkült, és mindegyikhez jár az Autopilot: Standard Range Plus, Long Range és Performance. A Standard Range Plus 5,3 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órás sebességre, a Long Range 4,4 másodperc alatt 0-100-ra, míg a Performance 3,2 másodperc alatt 0-100-ra.

Tesla Model X

Fehér Tesla Model X az aukción

A Tesla Model X egy SUV-stílusú EV, amely hét személyt tud befogadni, és formatervét tekintve sokat kölcsönöz a Model S-től, a hatalmas érintőképernyő és a Falcon Wing Doors pedig néhány egyedi tulajdonsága. Két modellben kapható, amelyekben a három üléskonfiguráció bármelyike, valamint az Autopilot is alapfelszereltség. A Long Range változat 4,4 másodperc alatt gyorsul 0-62-ig, míg a Ludicrous Performance 2,7 másodperc alatt éri el ezt a teljesítményt.

Végszó

Böngésszen az elérhető Tesla modellek között az egész évben futó amerikai autó aukcióinkon magyar nyelven. A fenti modelleken kívül az aukciókon olyan korábbi modellek is megtalálhatóak, mint a Model S 60, Model S60D, Model S70, Model S70D, Model S75, Model S75D, Model S80, Model S80D, Model S P85, Model S P85+, Model S 90D, Model S P90D, Model S P90D, Model S 100D és Model S P100D. A licitálás egyszerű, és a regisztráció után néhány egyszerű lépésben azonnal elkezdheti.

Ha bármilyen kérdése van az autó árveréseinkkel kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni az online autólicitünkről vagy az adatbázisunkban lévő járművekről, egyszerűen hívja a +49 173 100 4222-es telefonszámot hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldhet e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog