UA Blog-5 autó a horrorfilmekben

5 autó a horrorfilmekben, amit az USAautolicit-en megtalálhat

Total
0
Shares

A Halloween minden kísérteties és túlvilági dolog ünnepeként ismert. Míg az ünnepi fesztiválokon szörnyek, boszorkányok, földönkívüliek, kalózok, rajzfilmek és mese szereplők maszkjait viselő jelmezesek jelennek meg, a hozzánk hasonló autórajongók a horrorfilmekben keresik a nagyszerű járműveket. Egy autó a horrorfilmek világában lehet a menekülés eszköze, a mészárlás eszköze vagy maga a gonosz lény. Nézze meg ezt az öt híres járművet, amelyek a klasszikus horrorfilmekben önálló szerepet játszottak.

Ford Econoline Club Wagon a Texasi láncfűrészes mészárlás-ban (1974)

Öt barát egy sírrablás után akart nyomozni, és útnak indultak az 1972-es Ford Econoline Club Wagonjukkal. Minden, ami elromolhatott, el is romlott, és a furgonjuk a film során inkább halottaskocsiként viselkedett. Ez az ikonikus film évekre meghatározta a horror állapotát, a hátborzongató mészárlások és az ugrásszerű ijesztgetések új mértéket öltöttek.

Kék Ford Econoline a Texasi láncfűrészes mészárlás horrorfilmből

Ugyanezt a modellt még nem láttuk az autóárverésünkön, de nemrég egy hasonló Ford érkezett hozzánk. Ez a Ford Club Wagon Fargoból kelt el. Hajlandó lenne egy hasonló furgonnal kirándulni, különösen, ha látta ezt a filmet? Ha igen, nézze meg az amerikai autó aukciónkon elérhető Ford Econoline-kat.

Barris Kustoms Lincoln Continental Mark III a The Car-ban (1977)

Ennek a filmnek az ötlete nagyon hasonlít Stephen King Christine című regényéhez, ahol egy klasszikus autónak saját akarata volt. A The Car-ban a rosszindulatú Lincoln terrorizálta Santa Thea kisvárosát. A helyi seriff nem akart beletörődni a helyzetbe, és nyomozni kezdett a bűncselekmények után, de eléggé megdöbbent, amikor rájött, hogy mindegyiket egy jármű követte el. “Az autót” az 1971-es Lincoln Continental Mark III alvázára építették, majd a híres George Barris testre szabta. Négy Lincolnt forgattak filmes autónak, de ma már csak egy létezik.

Kék Lincoln Continental az árverésen

Ha Ön rajong a veterán luxusautók átalakításának ötletéért, nézze meg ezt a kék, mindössze 14.020 mérföldet futott Lincoln Continental-t. Ez a fut és vezethető, ellenőrzött Lincoln egy közelgő árverési tétel  Detroit-ban. Állítsa be most a járműriasztást erre a járműre, hogy ne maradjon le az aukcióról.

Ford Thunderbird Elvira: A sötét hercegnő-ben (1988)

A főszerepet Cassandra Peterson alakította, aki egyben a film egyik forgatókönyvírója is volt. Ő rajongott az autókért, ezért javasolta egy feldíszített 1958/1959-es Ford Thunderbird használatát, mivel ez az autó illett Elvira személyiségéhez. A forgatás befejezése után Peterson megvásárolta a filmbeli autót, és felkérte George Barrist, hogy restaurálja. Ez az autó ezután a Los Angeles-i Petersen Automotive Museumban (Los Angeles, Kalifornia) volt kiállítva. Érdekesség, hogy Cassandra Petersont 1988-ban, rögtön a film bemutatása után jelölték a legrosszabb színésznőnek járó díjra, két évvel később pedig a legjobb színésznőként ismerték el, és Saturn-díjat kapott.

1966 Ford Thunderbird az aukción

Az biztos, hogy a filmben szereplő autót nem fogjuk látni az USAautolicit-en, de sok hasonló járművet találunk. Ez az 1966-os Ford Thunderbird még mindig lenyűgöző a formatervezésével. Az apróbb karcolásokkal ez az autó október 21-én Woodhaven-ből érkezik az aukcióra. Licitálhat vagy megvásárolhatja most 4500 dollárért.

Jaguar XJ a Haláli Hullák Hajnala horrorfilmben (2004)

A Londonban hirtelen bekövetkezett zombi apokalipszisről szóló film Shaun, egy megvetett férfi történetét meséli el, akinek nem volt iránya az életében. A túlélésért zombikkal kellett megküzdenie, és a klasszikus 1986-os Jaguar XJ12 végig segítette őt a film során. A hatalmas 12 hengeres Jaguar segítette Shaun menekülését Winchesterbe, ahol az ismerősök csoportja meg akarta várni a zombik tombolásának végét. Útközben Barbara, Shaun édesanyja bevallotta, hogy megharapta egy zombi, és a csoport szemtanúja volt az autóban bekövetkezett halálának. Shaunnak nem volt más választása, mint lelőni a nőt, amikor újraéledt.

1987 Jaguar XJ Vandenplas az aukción

Ha bekövetkezik a zombi apokalipszis, egy hasonló autóval hangolódjon a komikus horrorra. Online autóárverésünkön számos klasszikus Jaguar áll rendelkezésre, köztük ez a Jaguar XJ Vandenplas, amely nem igényel komoly javításokat, hogy átvészelje a zombi apokalipszist. Ez a 600 dolláros azonnali vételárral elérhető Jaguar belépő a testre szabott luxus világába. Ha más modelleket keres, nézze meg, mi van a raktárkészletünkben.

Chevrolet Nova a Halálbiztos-ban (2007)

Quentin Tarantino filmjei híresek az atrocitásról, és ez alól a Halálbiztos című horrorfilm sem kivétel. A Kurt Russel főszereplésével készült Halálbiztos című filmet az évszázad egyik legjobb autós horrorfilmjének tartják. A főszereplő egy testre szabott matt fekete 1971-es Chevrolet Novát vezet, amelynek motorháztetején koponya van. Azt állítja, hogy az autója halálbiztos, de csak neki. Az áldozatai számára a Chevy Nova egy gonosz, gázolós, pusztító eszköz.

Jelenleg nincs Chevrolet Novánk az USAautolicit-en, de idén nyáron volt egy kivételesen szép példány. Ez az 1973-as Chevrolet Nova 350 köbcentis motorral rendelkezett, a legerősebb motorral a kínálatban. 10 000 dollárért kelt el június 29-én Opa Locka, FL-ben.

Végszó

Halloween tagsági kedvezmény 30%

Az USAautolicit segítségével könnyedén megtalálhatja ugyanazokat az autókat, amelyek a különböző horrorfilmekben szerepelnek. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a márkát és a modellt a járműkeresőnkben. Ezután felfedezheti a raktárkészletet, és megnézheti, milyen horrorfilmeket keltünk életre. Ha készen áll az autóvásárlásra, regisztráljon nálunk, és tegye meg ajánlatát közvetlenül otthonról, kényelmesen. A regisztráció befejezéséhez töltse fel útlevelének vagy személyi igazolványának másolatát, és helyezzen el egy visszatérítendő kauciót.

Halloween alkalmából lehetőséget adunk arra, hogy korlátok nélkül vásárolhasson. A “GHOST30” promóciós kód megadásával a pénztárnál 30%-os kedvezménnyel frissítheti Alap tagságát Plus vagy Prémium tagságra. Csak adja meg a pénztárnál a “GHOST30” promóciós kódot, amely révén elkötelezett ügyfélszolgálatot, tranzakciós és szállítási kedvezményeket kaphat, valamint annyi járműre licitálhat, amennyire csak szeretne. Ha bármilyen kérdése van, egyszerűen hívjon minket a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy töltse ki online űrlapunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog