5 német autó

5 német autó, amelyet az amerikai autóárveréseken megtalálhat

Total
0
Shares

A német autómárkák arról ismertek, hogy olyan magas színvonalú járműveket gyártanak, amelyek teljesítményük és megjelenésük tekintetében folyamatosan felülmúlják a járművezetők elvárásait. A német autók a megbízhatóság, minőség és a hosszú élettartam terén magas pontszámot érnek el, ami megmagyarázza, hogy miért van általában kövér árcédulájuk.

Nem kell azonban magas árat fizessen egy német autó márkáért, ha a mi amerikai autó árveréseinkről vásárol egyet. Különböző felszereltségek közül választhat a különböző modellévek között, hogy megtalálja az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelőt. Hogy betekintést nyerjen a készletünkbe, itt egy gyors pillantást vethet az 5 legjobb német autómárkára, amelyet a mi amerikai autóárveréseinken találhat és egyszerűen megvásárolhat Magyarországról is.

Volkswagen

Ennek az autóipari óriásnak a központja jelenleg a németországi Wolfsburgban található. A Volkswagen a világ egyik legnagyobb autóipari csoportja, amely számos világszerte elismert márkát birtokol, mint például az Audi, a Porsche, a Cupra, a SEAT, a Ducati, a Bugatti, a Skoda, a Bentley, a Scania és az MAN. A vállalatot 1937-ben alapították, és nem más, mint Ferdinand Porsche segédkezett a VW Bogár tervezésében, az ikonikus autóban, amelynek gyártása 2018-ban ért véget.

Bár a Volkswagen nem olyan feltűnő vagy fényűző, mint néhány más német autómárka, mégis készített néhány jól ismert járművet, köztük a Beetle, Jetta, Passat, Golf, az Atlas, a Tiguan és a Routan. Nincs annyi modelljük, mint néhány más német autómárkának, de a vásárlók még így is megbízható járművekből választhatnak.

Mercedes-Benz

Legyen szó dízelmotoros személyautókról, kompresszoros motorokról, négykerék-független felfüggesztésről vagy ABS-ről, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Mercedes-Benz a modern autók különböző szériafelszereltségeinek úttörőjeként egymaga forradalmasította az autózás világát. Az autógyártó a németországi Stuttgartban működik. Az 1926-ban Karl Benz (a gázüzemű autó feltalálója) és Gottlieb Daimler által alapított Mercedes-Benz jelenleg a világ legnagyobb luxusautó-gyártó cége. Szlogenje a “Das Beste oder nichts” , vagyis a legjobbat vagy semmit.

Az online amerikai aukcióinkon megtalálható Mercedes-Benz modellek közül néhány: C-osztály, CL-osztály, E-osztály, M-osztály, GL-osztály, GLA-osztály, GLA-osztály, R-osztály, S-osztály és SLK-osztály.

BMW

Bayerische Motoren Werke (Bajor Motor Művek), vagy röviden BMW, gyakran azonnal felismerhető az ikonikus kék-fehér, kör alakú logójáról. A legelismertebb és legkívánatosabb vezetési gépeknek tulajdonítható, beleértve a luxus szedánokat, ferdehátúakat, roadstereket és SUV-kat. A luxus és a teljesítmény egyedülálló keverékének köszönhetően a német autógyártó autói világszerte felkeltették az autórajongók érdeklődését. A vállalatot 1913-ban Karl Rapp alapította, és ma olyan márkák anyavállalata, mint a Rolls-Royce és a Mini.

A legnagyobb sikereiket az évek során a kezelhetőség, a lóerő és a teljesítmény terén érték el, megszilárdítva ezzel helyüket a világ legjobb német autómárkái között. A kényelmes mindennapi használattól, a módosított pályanapokra szánt vadállatokig, a BMW termékcsalád különböző változatai világszerte hűséges követőkre találtak mind a hétköznapi autósok, mind a motorsport rajongói körében. Az online amerikai autóárveréseken megtalálható BMW modellek közé tartozik a 3-as, 4-es, 5-ös, 7-es, X1, X3, X5, 325, Z4 és M4.

Olvassa el ezt is: A 2021-es BMW M440i bemutatása 

Audi

Az Audi 1909-ben kezdte meg a gyártást. A vállalat székhelye jelenleg a németországi Ingolstadtban található, és nevét, amely németül azt jelenti, hogy “hallgatni”, alapítójáról, August Horchról kapta. Az Audi 1932-ben egyesült a Horch, a Wanderer és a DKW vállalatokkal, és így jött létre az Auto Union UG. Az Audi logó négy összekapcsolt gyűrűje ettől a négy cégtől származik.

1966-ban az Audi a német autóipari óriás, a Volkswagen csoport részévé vált. Az Audi már régóta biztosítja helyét a három nagy luxusautó márka között. A német márka autói a kortárs és merész, mégis kifinomult stílus mellett számos technológiai funkcióval is rendelkeznek, és magas biztonsági minősítéssel is büszkélkedhetnek. Az amerikai autóárveréseken elérhető Audi modellek közé tartozik az A3, A4, A5, A6, A7, A8, S4, S5, S6, Q5, Q7, Q8 és az R8.

Porsche

A Porsche egy másik jól ismert német autógyártó. Az 1931-ben Ferdinand Porsche által alapított vállalat jelenlegi székhelye Stuttgartban, Németországban található. A Porsche elsősorban nagy teljesítményű sportautókra specializálódott, és hírnevét nagyrészt gyári versenycsapatának köszönheti. Sok régebbi Porsche ma már szép summát ér. A Porsche 911 évek óta a sportautók világának egyik főszereplője.

Az amerikai autóárveréseken elérhető Porsche modellek közé tartozik a 718 Cayman, GTS, Boxster és Spyder, valamint a 911 Carrera, Targa, Turbo és GT3. Megtalálja ezen kívül a Panamera szedánt, valamint a Macan és a Cayenne SUV-kat, valamint az elektromos autó piacon debütáló Taycan-t is. Takarítson meg jelentős összeget a Porsche vásárlásakor, olvassa el a Porsche vásárlás amerikai aukcióról cikkünket. Amennyiben egy veterán Porsche az álma, a “Veterán autó vásárlás online – hol és hogyan” bejegyzésünk is érdekelheti. 

Végszó

Luxus, teljesítmény és jelenlét: Ezek a német autómárkák minden téren teljesítenek. Regisztráljon egy ingyenes, bővíthető tagságra, hogy elkezdhessen részt venni amerikai autó árveréseinken. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni az online amerikai aukcióinkról, esetleg arról, hogy hogyan vásároljon használt autókat Amerikai Autó Aukciókon az USAautolicit oldalán Magyarországról, egyszerűen hívja a +1 561 559-4221-es, vagy a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog