BMW M440i

A 2021-es BMW M440i bemutatása

Total
0
Shares

A legújabb BMW 4-es széria a sorozat második generációjához tartozik, kompakt, vezetői modellekkel, mint például a G22 (Coupé), G23 (Cabrio) és G26 (Salon/Gran Coupe). A BMW M440i a G22-es modellcsalád csúcsát képezi, és turbófeltöltős benzinmotorral rendelkezik. A 4-es sorozatot a 3-as sorozattól nagymértékben megkülönbözteti a nagyméretű veserács. A BMW bátorságot mutat a formatervével. Tény, hogy a függőleges kettős vese már 1937-ben is díszítette a BMW 328-ast, majd 1965-ben, markáns formában a BMW 2000 CS-t is.

A BMW M440i különleges expresszivitását az orr-rész nagy légbeömlő nyílásai, élesen kirajzolódó LED fényszórók és a markánsan kontúros motorháztető emeli ki. A tervezők ezt sportos arányokkal és a BMW 8-as sorozatra emlékeztető kétajtós karosszériával kombinálták. Különösen a lapos, hosszúkás tetővonal, az izmos formájú vállrészek és a nagy diffúzorral ellátott, expresszív kialakítású hátsó rész vonzza a tekintetet. Kétségtelen, hogy a BMW 4-es sorozat Coupénak sikerül saját identitással kitűnnie, hogy ne egyszerűen a kétajtós BMW 3-as sorozat Coupéjaként tekintsenek rá. Egy BMW M440i-t vihet haza, ha részt vesz, eladó BMW autókat bemutató amerikai online aukcióinkon.

 

BMW M440i Design

 

A 4-es sorozat először a 2019-es Frankfurti Autószalonon mutatkozott be koncepcióban. A BMW 4 legtöbb jellemzőjét átvitték a sorozatgyártású modellre. Az M440i modell a sorozatban egyedülálló jellemzőkkel rendelkezik, többek között két karcsú LED-es fényszóróval és két nagy légbeömlővel, amelyek a nagyméretű veserácsot szegélyezik. A hátsó küszöbtől a csomagtérfedél közepéig terjedő, körbefutó hátsó lámpákkal, ajakspoilerrel és kúpos tetővonallal rendelkezik. Maga a hűtőrács hálós betétekkel rendelkezik, és a dizájn kettős kipufogóvéggel rendelkezik. A belső térben a BMW Live Cockpit, Oyster Vernasca bőrborítás, jól kontúrozott ülések, nyitott utastér, karcsú középkonzol, lapos műszerfal-kialakítás és nagyméretű első ablakok találhatók.

Teljesítmény

A BMW M440i hajtásáról egy 3,0 literes BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres, 24 szelepes, 374 lóerős és 500 Nm maximális nyomatékkal rendelkezik, amely egy nagyon széles, 1900 és 5000 fordulat/perc közötti fordulatszám-tartományban áll rendelkezésre. Ráadásul a 48 voltos mild hibrid rendszer nemcsak a fedélzeti áramellátást biztosítja, hanem a benzinmotor helyzetfüggő tehermentesítését is. A spontán rendelkezésre álló 8 kW/11 lóerős kiegészítő teljesítményével az indítógenerátor elektromos lökést ad, amely növeli a dinamikát indításkor és gyorsításkor, így tovább fokozza a vezetési élményt. Ehhez egy 8 fokozatú Sport automata sebességváltó párosul Sport és Manuális váltási móddal, kormánykerékre szerelt lapátváltókkal és Launch Control rendszerrel. Elektronikus gázpedál vezérlést, elektronikusan vezérelt motorhűtést, közvetlen gyújtásrendszert, valamint ECO PRO, COMFORT, SPORT és SPORT+ üzemmódokkal ellátott menetdinamikai vezérlést kap.

Az összkerékhajtású BMW M440i xDrive Coupé mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra. A meghajtás 250 km/h végsebességnél ér véget, amelyet elektronikusan korlátoznak. Összehasonlításképpen: az új, hátsókerék-hajtású, kétturbós BMW M4-nek 480 lóerővel pontosan 4,2 másodpercre van szüksége a klasszikus sprinthez 100 km/h-ra, ami mindössze 0,3 másodperccel gyorsabb, mint a BMW M440i xDrive Coupé.

Kezelhetőség

Az M440i-t úgy tervezték, hogy sima, biztonságos és kényelmes vezetést biztosítson. Azt mondják, hogy az autó agresszív irányváltoztatási hajlandósággal rendelkezik, és a legfogósabb fékek közé tartozik. Gyors és pontos kormányzással is meg van ajándékozva. A kivételes kezelhetőséget és biztonságos utazást biztosító jellemzők közé tartozik az M Sport felfüggesztés, az M Sport fékek kék féknyergekkel, a Servotronic szervokormány-asszisztens, a változó sportkormányzás, az ikercsöves gáznyomású lengéscsillapítók, az öntött alumínium felső keresztlengőkarokkal ellátott 5 lengőkaros hátsó felfüggesztés, valamint a rugóstagokkal és kipörgésgátlóval ellátott duplacsapágyas első felfüggesztés. Dinamikus menetstabilizáló rendszerrel (DSC) is rendelkezik, beleértve a fékfakadás-kompenzációt, az elindulási asszisztenst, a fékszárítást és a fékkészenlétet; dinamikus kipörgésgátlóval (DTC), valamint nagy teljesítményű, könnyű, négykerekű, szellőztetett tárcsafékekkel, blokkolásgátlóval (ABS), kanyarfék-szabályozással (CBC) és dinamikus fékszabályozással (DBC).

Olvassa el ezt is: 5 német autó, amelyet az amerikai autóárveréseken megtalálhat

Végszó

Az M440i a biztonság terén is magas pontszámot ér el, a piac egyik legjobb aktív biztonsági csomagjával. Regisztráljon egy ingyenes, bővíthető tagsági fiókot, hogy elkezdhessen licitálni a különböző, Amerikából származó BMW autókra, köztük számos eladó 4-es sorozatú használt BMW autóra, hiszen mint az korábbi írásunkból is kiderül, a BMW vásárlás az USA-ból, egy zseniális ötlet. Ha többet szeretne megtudni az USAautolicit használt BMW aukcióiról, vagy megbeszélni igényeit tapasztalt és hozzáértő képviselőinkkel, egyszerűen hívja a +1 561 559-4221-es, vagy a +49 173 100 4222-es telefonszámot hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog
Autóvásárlás Amerikából

Autóvásárlás Amerikából

Autóvásárlás Amerikából Minden azzal kezdődik, hogy felmerül a vágy, hogy autót importáljunk az USA-ból. De kinek éri meg egyáltalán autót venni Amerikában? Csak V8-rajongóknak? Egyértelműen: NEM! Az amerikai autópiac még…
Tovább