Legfőbb okok a Dodge Ram Pickup vásárlására

Legfőbb okok a Dodge Ram Pickup vásárlására

Total
0
Shares

Az 1913-ban alapított Dodge régóta híres a robusztus és erőteljes pickupok építéséről, a vállalat bestsellere pedig továbbra is a Ram 1500-as. Az amerikai autórajongók szerelme a pickupok iránt nem titok. 2021-ben mintegy 11,6 millió könnyű teherautót és körülbelül 451 400 nehéz teherautót adtak el az Egyesült Államokban, amelyek közül a Ram teherautók biztosították a harmadik helyet, és ennek több oka is van. Ha Ön egy pickup teherautót szeretne vásárolni, és elveszettnek találja magát a rendelkezésre álló lehetőségek tengerében, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Olvasson tovább, mert bemutatunk néhány tagadhatatlan okot, amiért érdemes egy Dodge pickup vásárlása mellett dönteni.

Lehetőségek sokfélesége

Ha pickupokról van szó, nem sok márka kínál olyan választékot, mint amilyet a Dodge-tól várhat. Amellett, hogy a Dodge Ram háromféle fülkekonfigurációban kapható: normál, Quad Cab (kis hátsó ajtók) és Mega Cab (nagy hátsó ajtók és több hely a második sorban), négyféle felszereltségben is elérhető: ST, SXT, SLT és Laramie, amelyek mindegyike saját tulajdonságokkal rendelkezik. Tehát, függetlenül attól, hogy milyen specifikációkra gondol, a Dodge Ram kínálatában megtalálhatja a tökéletes opciót.

Dodge Ram 1500 Pickup autó elöl

Magas fokú biztonság

A pickupok gyakran vannak kitéve szélsőséges körülményeknek, ami még fontosabbá teszi, hogy a vásárlók a biztonságra összpontosítsanak. Hat törésteszt alapján az IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) a lehető legmagasabb, “jó” minősítést adta a Dodge Ramnak. Ez az olyan széria- és opcionális biztonsági funkciók hosszú listájának köszönhető, mint az ütközésre figyelmeztető rendszer, az automatikus vészfékezés, a holttérfigyelő, az adaptív sebességtartó automatika és a 360°-os térlátó rendszer.

Lenyűgöző szállítási kapacitás

A legtöbb embernek, aki pickupot vásárol, nagy és nehéz tárgyakat kell mozgatnia, ami a pickupok egyik elsődleges tesztelési területe. A vásárlók kétféle lehetőség közül választhatnak. Ezek a lehetőségek elegendő helyet biztosítanak számukra ahhoz, hogy a világot magukkal vihessék; a választott felszereltségi szinttől függően a Dodge Ram nem fog csalódást okozni, ha a szállítási kapacitásról van szó. A Ram 1500 például könnyedén képes akár 1,500 kilogrammot is szállítani.

Testreszabási lehetőségek

Ha mindig is olyan teherautóra vágyott, amely minden igényét figyelembe veszi, akkor komoly technológiát és funkciókat kereshet, amelyeket minden valószínűség szerint a Dodge Ramnak le kell fednie. Azok, akik egy luxusautó kényelmére és élményére vágynak, választhatják a Ram Laramie-t, amely számos élvonalbeli funkcióval és plüss belső térrel van felszerelve, míg azok, akik inkább a teljesítményre összpontosítanak, választhatják a Ram Limitedet, amely fejlett vezetői technológiával rendelkezik.

Végszó

A Dodge Ram termékcsalád minden okot megad a vásárlóknak, hogy aláírják a kipontozott vonalat, de az, hogy megengedhetik maguknak a vadonatúj pickupok növekvő árait, teljesen más kérdés. Ilyenkor számíthat az USAautolicit-re, amely verhetetlen ajánlatokat kínál az eladó használt, új és sérült pickupok, köztük számos vezetésre kész és Salvage Dodge pickup kínálatában. Regisztráljon még ma, és válogasson Észak-Amerika legnagyobb autóárverési készletéből. Ha bármilyen kérdése van, egyszerűen hívjon: +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog