Porsche Taycan

Minden, amit egy 2020-as Porsche Taycan-ról tudni kell

Total
0
Shares

A 2020-as Porsche Taycan

A Porsche hosszú múltra tekint vissza a legmodernebb autók tervezésében, és minden egyes újdonságával úttörő újításokat hoz. A 2020-as Porsche Taycan megjelenése hasonló pillanat volt a márka történetében, amit az ezt követő Porsche Taycan értékelések áradata is megerősített. Amellett, hogy a Taycan felemelő teljesítményt kínál, egy csomó olyan tulajdonságot is magába csomagol, amely elég lehet ahhoz, hogy újraírja a normákat, hogy mit várnak el egy EV-től. Három változatban, 4S, Turbo és Turbo S változatban kapható, a 2020-as Porsche Taycan mindent kínál, amit egy autórajongó kérhet, és még annál is többet. Nézzük, milyen meglepetéseket tartogat a 2020-as Porsche Taycan vásárlás.

Formatervezés

A formatervezés mindig is kemény dió volt az elektromos járművek gyártóinak, mivel több akkumulátorcsomagot, motort és egyéb hardvert kellett elhelyezniük egy olyan helyen, ahol korábban csak egy motor volt. A Porsche, amilyen formatervező zsenik, hihető finomsággal enyhítette a kihívást. Egy pillantás a legjobbakra, és máris tudod. A Taycan dizájnja nem csak az egész skálát foglalja magába nagyszerű eleganciával, de az autó karosszériánál és tetővonalánál meglepően rövidebb is, mint legközelebbi istállótársa, a Panamera.

Belső

A Porsche Taycan belsejébe lépve a klasszikus minimalizmus és a frissesség érzését érezheted a belső terekben, de ne hagyd, hogy a külső megtévesszen. Az autó számos élvonalbeli funkcióval van megtöltve, amelyek együttesen figyelemre méltó vezetési élményt nyújtanak. Bár a kormánykerék és az ajtók az egyetlen két hely, ahol fizikai gombokat talál, az összes funkciót könnyedén kezelheti a három képernyős elrendezéssel – egy ívelt üvegpanel, egy fő érintőképernyő, és egy másodlagos érintőképernyő a klímafunkciók vezérléséhez.

2020 Porsche Taycan belső három képernyős elrendezéssel

Teljesítmény

A kivételes stílus és a belső terek rendben vannak, elvégre ez egy Porsche, de ami igazán megkülönbözteti ezt a szörnyeteget más elektromos járművektől, az a teljesítmény, amit kínál. Amint mozgásba lendül, a múlt és a jövő közötti határvonal elkezd eltűnni. Különösen a Turbo S változat elég ahhoz, hogy bármelyik motoros pulzusa felgyorsuljon. Az akár 750 lóerő leadására képes, kettős motoros elrendezés mindössze 2,4 másodperc alatt képes 0-ról 100 km/órára gyorsulni, a végsebessége pedig 259 km/óra, így ez az egyik leggyorsabb sorozatgyártású elektromos autó.

Őrült rekord

2019-ben őrült bemutatót hajtottak végre az USS Hornet haditengerészeti repülőgép-hordozó fedélzetén – a Taycan Turbo S 90 mph/145 km/h-ra gyorsult, majd nullára fékezett. Egy hajó fedélzetén!

Végszó

A német autógyártó első tisztán elektromos hajtású autója, a Porsche Taycan úgy tűnt, hogy áthidalja azt a régóta fennálló szakadékot, amely a belsőégésű motorral és az elektromos motorral hajtott autókat elválasztotta egymástól. Bár lehet, hogy bankot kell törnie ahhoz, hogy vadonatújként megvásároljon egy ilyen aljas gépet, mi talán tudunk segíteni abban, hogy hihetetlenül alacsony áron jusson hozzá ehhez és számos más, nagyon kívánatos járműhöz. Az USAautolicit az egyetlen magyar nyelven is elérhető, amerikai online autóárverési oldal, és az USAautolicit a megfelelő hely, ha kedvező áron szeretné megvásárolni kedvenc járművét. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni online autóárveréseinkről, egyszerűen hívja a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldhet e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

Amennyiben Ön Németországból szeretné kedvenc járművét megvásárolni keresse a nemetorszagiautovasarlas.de oldalt, ahol egyszerűen megrendelheti autóját kulcsrakész átadással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog