autós kiegészítők

Top 5 nélkülözhetetlen autós kiegészítők

Total
0
Shares

Top 5 nélkülözhetetlen autós kiegészítők

Kétségtelen, hogy az autó kiválasztása nem könnyű, hiszen számos lehetőség van. Azonban gondolt már arra, hogy az alapvető autós kiegészítők megfelelő készletének beszerzése kihívást jelenthet? Rengeteg lehetőség is van. Míg egyeseknek szükségük lehet egy gyerekülésre a kicsik számára, addig más sofőrök különböző módokat kereshetnek arra, hogy autójukat a naptól megvédjék. Mindezek mellett egy csomó eszköz hasznos lehet a mindennapokban. Ebben a blogban az 5 legfontosabb autós kiegészítőn spekulálunk, és segítünk kiválasztani, hogy mi legyen a járművében.

Egészségügyi doboz

kötelező autós kiegészítők közé tartozik a B típusú egészségügyi doboz

Magyarországon a 6/1990 KÖHÉM rendelet alapján kötelező autós kiegészítők közé tartozik a B típusú egészségügyi doboz. Figyelembe kell venni, hogy a doboz olyan eszközöket, anyagokat tartalmaz, amelyeknek a szavatossági ideje lejár, azok cseréje ezt követően szükséges. Remélhetőleg soha nem lesz rá szükség, de jobb félni, mint megijedni. Tartalmának külön bejegyzést szenteltünk, így mindenképpen olvassa el, mielőtt útnak indul. Ha már beszerezte az alapvető autós tartozékok egyikét, győződjön meg róla, hogy minden alkatrész a helyén van.

Menetrögzítő kamera

autós menetrögzítő kamera a járműben

Az autós menetrögzítő kamera bizonyítani tudja, hogy nem hibás egy baleset bekövetkezésekor. Soha ne spóroljon a megfelelő készülék beszerzésével. A leghatékonyabb modellek mind az elülső, mind a hátsó nézetet rögzítik, de általában költségesek. Javasoljuk, hogy a jobb videóminőség és az okostelefon/PC csatlakoztathatóság miatt a drágább modelleket vásárolja meg. Ne felejtse el, hogy semmilyen dash cam nem takarhatja el a vezető kilátását semmilyen szögből.

Elektromos pumpa

Elektromos pumpa segítségével felfújt kerék

Rengeteg hasznos autós kiegészítő van a piacon, melyek az USAautolicit szerint nagyon is fontosak. A lábpumpa kezd elavulttá válni, ezért a piacon már elektromos modelleket kínálnak. Ezek különböző árkategóriákban kaphatók, és gyorsan felfújják a leeresztett, kilyukadt gumiabroncsokat, az ajánlott PSI értékig. Igaz, a gumimagasság tekintetében vannak korlátaik: gyakran csak 33 hüvelykig terjednek. A többségük az autó szivargyújtójáról vagy más módon (az utasításoknak megfelelően) tölthető.

Autó akkumulátor starter

nélkülözhetetlen autós kiegészítő, az akkumulátor starter

Ne hagyja, hogy az akkumulátora miatt kockáztassa a további utazását. Az indítóakkumulátor-csomag az alapvető autós tartozékok közé tartozik, mivel megakadályozza, hogy a semmi közepén ragadjon. Az új megoldások szigetelt indítókábeleket kínálnak, így nem kell félnie az áramütéstől. Nem fog megtörténni.

Hordozható porszívó

járműtisztítás hordozható porszívóval

Mi az USAautolicitnél úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legpraktikusabb autós kiegészítők egyike, amit az emberiség valaha is létrehozott. Hogy miért? Mindig kéznél van, és segít megszabadulni az útközben vásárolt sok ropogós és zsíros dologtól egy McDonald’s, vagy KFC  után, ha azonnali takarítás lenne szükséges. Ráadásul a kis mérete miatt, jól odafér mindenhova és segít abban, hogy a nehezen hozzáférhető helyekről kiszedje az elvesztett dolgokat. Böngésszen az interneten, és válasszon egyet, amelyik megfelel az igényeinek.

Végszó

Szó szerint bármi lehet az autójában, amit csak szeretne, a kiegészítő pohártartóktól kezdve az utólagos üléshuzatokig. Az alapvető autós kiegészítők listája az Ön személyes igényeitől függően bővíthető. Mi nem foglalkozunk közvetlenül az autós kiegészítőkkel. Ehelyett olyan járművekkel foglalkozunk, amelyek különböző okokból kerültek az amerikai aukciós udvarokba. Fő vonzerejük az áruk. Licitálhat rájuk, vagy akár azonnal meg is vásárolhatja. Regisztráljon nálunk néhány alapvető adat megadásával és a hatósági igazolványa másolatának feltöltésével, hogy elkezdhesse a licitálást. Ha ezzel megvan, ne felejtse el letenni a visszatérítendő kauciót, és győződjön meg róla, hogy megfelelő tagságot választott. Kérdés esetén elér minket magyar nyelven a +49 173 100-4222-es telefonszámon (hétköznap 9:00-17:00 óra között). Szívesen segítünk Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog