wait

 

5 egyszerű lépés az

Amerikai autóvásárláshoz

 

1. Fiók létrehozása
2. Vásárlói erő
3. Autó vásárlás
4. Fizetés
5. Szállítás & Dokumentumok

1. Fiók létrehozása

A regisztráció gyors és egyszerű - mindössze néhány percet vesz igénybe!

Üdvözöljük az USAautolicit oldalon! Itt mindent megtudhat, amit tudnia kell ahhoz, hogy taggá váljon, és elkezdhessen nálunk vásárolni.
Amint taggá válik, Ön eléri az összes járművet képekkel és árakkal, valamint megkezdheti a vásárlást Amerika legnagyobb aukcióin. Emellett elmentheti kereséseit és felvehet járműveket a figyelőlistájára, hogy értesítést kapjon az újonnan érkező járművekről. Minden regisztráció alap tagsággal indul, majd ezek után bármikor választhat az egyik kényelmes előfizetési lehetőség közül. Alap tagság esetén (nem érhető el minden funkció), nincs szükség hitelkártyára. Minden funkció valamint további kedvezmények eléréséhez, válthat Plus, vagy Premium előfizetésre.

Regisztrációhoz két lépést kell követnie:

  • Töltse ki a regisztrációs űrlapot

  • Érvényesítse fiókját

Miután létrehozta fiókját, kap egy megerősítő e-mailt az érvényesítési linkkel. Kattintson az e-mailben található linkre a fiók aktiválásához. Az e-mail ellenőrzési folyamat szükséges a tagsági információk pontosságának javításához.


Töltse fel azonosító okmányát

Fejezze be regisztrációját az azonosító feltöltésével

Minden USAautolicit tagnak a regisztrációs folyamat befejezéséhez, fel kell töltenie útlevelének vagy személyi igazolványának, illetve egy további fényképes igazolvány másolatát. Feltétlenül arra a névre regisztráljon amelyben szeretné, hogy a papírmunka elkészüljön. Felhívjuk figyelmét, hogy miután feltöltötte érvényes személyi igazolványát, az esetlegesen nem egyező adatok frissítésre kerülnek, hogy tükrözzék a személyi igazolványán feltüntetett adatokat.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal help@ussaautolicit.com címen.


Válasszon tagsági típust

Válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő tagsági típust, és hozza ki a legtöbbet az USAautolicitből

3 tagsági típust kínálunk: Alap, Plus vagy Prémium. A fiók létrehozásakor alapértelmezés szerint az Alap tagsági típus van beállítva. Pluszra vagy Prémiumra bármikor frissíthet.

Alap tagság (INGYENES) - Alap tagságunk ideális azoknak a vásárlóknak, akik még csak most kezdenek bele, és csak néhány járművet kívánnak vásárolni. Ez a tagság lehetővé teszi a tagok számára, hogy egyszerre 1 járműre licitáljanak, összesen legfeljebb 6,000 USD-ig*. A tranzakciós díj, a vételár 10%-a vagy 499USD  járművenként, attól függően, hogy melyik a magasabb. Ez a tagság nem tartalmaz ingyenes a járműtörténeti jelentéseket, szállítási kedvezményt és prémium támogatást.

Plus tagság (249 USD évente) - Plus tagságunk ideális alkalmi vásárlók számára, akik évente csak néhány járművet terveznek vásárolni. Ez a csomag nem korlátozza a maximális licitet, illetve azt, hogy hány járműre lehet egyszerre licitálni*. A tranzakciós díj, a vételár 5%-a vagy 399USD  járművenként. Ez a csomag 5 ingyenes járműtörténeti jelentést, 2% szállítási kedvezményt tartalmaz.

Prémium tagság (399 USD évente) - Prémium tagságunk ideális olyan vásárlók számára, akik több járművet szeretnének vásárolni. Ez a csomag nem korlátozza a maximális licitet, illetve azt, hogy hány járműre lehet egyszerre licitálni*. A tranzakciós díj átalány 299USD. Ez a csomag 10 ingyenes járműtörténeti jelentést, 5% szállítási kedvezményt és prémium támogatást tartalmaz.

 

Kapcsolódó témák

 

*A maximális licit és az egyidejűleg licitálható járművek számát az Ön által letétbe helyezett biztonsági deposit határozza meg. Minél magasabb a deposit, annál magasabb a maximális licit összeghatára és az egyidejűleg licitálható járművek száma.


 

2. Vásárlói erő

Állítsa be vásárlói erejét

A deposit határozza meg a Vásárlói erejét. A "VÁSÁRLÁS MOST" és "AJÁNLATTÉTEL" használatához letétet kell elhelyeznie a számláján. A minimális befizetési összeg 500 USD vagy 20% az "AJÁNLATTÉTEL / VÁSÁRLÁS MOST" összegéhez képest.

Deposit-ra, biztonsági letétre van szükségünk annak biztosítása érdekében, hogy "licitálást" vagy "Vásárlás most” komolyságát megerősítse.

A "PROFIL" oldalon a "PÉNZÜGY" részben kattintson a "Befizetés" gombra és válassza ki a fizetési módot. A deposit összegének befizetéséhez használhatja hitelkártyáját, fizethet ApplePay vagy GooglePay segítségével. Ha bármilyen okból nem kívánja használni ezeket, lehetősége van banki átutalásra. A banki átutalással kapcsolatos utasításokat megtalálhatja felhasználói profiljában, vagy kérheti e-mailben: memberaccount@usaautolicit.com

Kérjük, hogy utaláskor adja meg nevét vagy tagsági számát a megjegyzésben, hogy megfelelően jóváírhassuk befizetését.

Minden befizetést az Ön kérésére azonnal visszatérítünk, feltéve hogy nincsenek ajánlatok vagy kintlévőségek. A "PROFIL" oldalon a jobb alsó sarokban megjelenik a “Fizetés Visszatérítés" link. Kérjük, kövesse a linket és az utasításokat, hogy feldolgozhassuk visszatérítését. A banki átutalás átutalási ideje 5-7 munkanap. Felhívjuk figyelmét, hogy banki átutalással fizetett, banki átutalási díjakat visszatérítésenként legfeljebb 50 USD összeget vonunk le. Felhívjuk figyelmét, hogy minden hitelkártya-visszatérítés után 0,95 dollárt (95 cent) + az összeg 4,8% -át vonunk le visszatérítési tranzakciós díjként. Ha az "AJÁNLATTÉTEL" vagy a "VÁSÁRLÁS MOST" sikertelen volt, akkor a befizetés felhasználható a következő "AJÁNLATTÉTEL / VÁSÁRLÁS MOST" felé, vagy kérésére visszatérítjük.

 

Kapcsolódó témák


 

3. Autó vásárlás

 

Jármű keresés

Az USAautolicit oldalon több ezer járműtípus, márka és modell között kereshet.
Az aukciós járművek adatbázisa naponta több mint 3000 járművel frissül. Kereshet további kritériumok alapján is, többek között, de nem kizárólagosan: dokumentum típusa, jármű állapota, futásteljesítmény, vagy akár szín alapján is.

 

 

A licitálási lehetőség

Bármilyen licitálást lát, és bármilyen licitet nyújt be a weboldalunkon keresztül, az ELŐRE licitálás.

Állítsa be ajánlatát, a többit pedig bízza a rendszerünkre!
Például Ön maximális ajánlatát $10,000 USD-ben adhatja meg, és ha az Ön ajánlata volt a legmagasabb ajánlat az ELŐKERESKEDELMI licitkörben, akkor az Ön ajánlatát rendszerünk az élő eladáson benyújtja. Ha az Ön ajánlata a legmagasabb ajánlat az élő eladáson, és megfelel az eladó tartalékának, akkor Ön a nyertes. Ha az eladó tartalékára alacsonyabb, mint az Ön maximális ajánlata, és senki sem licitálta túl Önt az élő értékesítés során, akkor Ön a maximális ajánlatánál alacsonyabb összegért nyerheti meg a járművet. Ne feledje, ha az Ön maximális licitje $10,000 USD, akkor potenciálisan a maximális licitjénél kevesebbért is megnyerheti a járművet, feltéve, hogy az nagyobb, mint bármely más licit, és az eladói tartalékár teljesül.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha Ön a legmagasabb ajánlatot tevő az élő értékesítés során, és a tartalék nem teljesül, a jármű az eladó jóváhagyásával még mindig eladható Önnek.

Az előzetes licitálás az élő aukció kezdete előtt egy órával lezárul.
 

A VÁSÁRLÁS MOST opció

Itt az USAautolicit-nél rengeteg járművet kínálunk "VÁSÁROLJ MOST" opcióval. Ez lehetővé teszi a járművek egy gombnyomással történő megvásárlását a megadott áron. Amint e-mailt kap a vásárlás visszaigazolásáról, a gépjármű az Öné. *Minden aukciós járműnek van aukciós díja. Az ajánlattétel előtt ellenőrizze az aukciós díj kalkulátorát.

Rendeljen elképzeléseinek megfelelően

Az USAautolicit regisztrált Prémium felhasználójaként navigáljon a személyes profiljában a "Szolgáltatások - gépjármű beszerzés" menüpontra és töltse ki az ajánlatkérő adatlapot. Az adatlap kitöltéséhez rendelkezni kell legalább a minimális deposit befizetésével. Ellenkező esetben nem tudunk ajánlatot küldeni.

 

Kapcsolódó témák:

  • Ismerje meg, hogyan fizessen a megnyert járműért

4. Fizetés

Minden, amit a megnyert járművének kifizetéséről tudni kell

Ha egy aukciót megnyert, rendszerünk e-mailben és telefonon értesítést küld Önnek. Az e-mail részletesen tartalmazza a vásárlás befejezéséhez szükséges összes lépést, valamint a díjbekérőt és fizetési utasításokat.  Minden kifizetést legkésőbb az eladás dátumától számított 2 munkanapon belül meg kell kapjunk, hogy elkerülje a további díjakat. Az amerikai dollár az egyetlen elfogadható fizetőeszköz.

A sikeres vásárlások teljes összegét banki átutalással kell teljesíteni.

A nyertes liciten vagy a meghatározott "Buy Now" áron felül a következő díjakat kell fizetni:

  • Aukciós létesítmények díja
  • USAautolicit díjak
  • Forgalmi adó (ha alkalmazandó)

A tagok, díjkalkulátorunk segítségével ellenőrizhetik az összes díj lebontását, hogy a jármű megvásárlása előtt megalapozott vásárlási döntést hozhassanak. A díjkalkulátor szintén megtalálható az összes gépjármű hirdetési oldalán.
E-mailben értesítjük Önt, amint befizetése kiegyenlítődött. Fizetésének státuszát a fiókja "Pénzügy" részében is ellenőrizheti.

 

Kapcsolódó témák:

5. Szállítás & Dokumentumok

Szállítás

Miután megvásárolt vagy megnyert egy járművet az USAautolicit-től, 2-3 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye azt, az értékesítés típusától függően - három nap, ha online licitálással nyerte meg a járművet, és két nap a "Buy Now"-val történő vásárlás esetén.
Mi megkönnyítjük a szállítást! Szállítsa autóját az Egyesült Államok vagy Kanada bármely aukciós helyszínről az Ön országába, vagy akár otthonának ajtajába. Az USAautolicit, tagjainak egyszerű aukciós járműszállítási megoldást kínál. Fejlett, azonnali árajánlat-kalkulátorunk (amely megtalálható minden jármű adatlapján) megadja az Ön országába történő szállítás költségeit és a becsült vámköltségeket. Az árajánlatkéréstől a teljes szállítási folyamatot az USAautolicit-fiókjából kezelheti. Időt és pénzt spórol, ha nálunk rendeli meg a szállítást!

Dokumentumok

A fizetés és a szállítási megrendelés leadása után a tulajdonosi dokumentumokat a sofőr veszi át. Az USAautolicit gondoskodik a vámkezelésről az Egyesült Államokban, és elküldi az összes dokumentumot expressz futárpostai szolgáltatással (DHL, FEDEX vagy TNT) a rendeltetési kikötőben lévő átvevő ügynökségnek. A dokumentumokat a járművel együtt kapja meg.

 

Kapcsolódó témák:

 

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

X
>
<
Kész
X
X
X
X