wait

Hívjon meg egy barátot, és kapjon jutalmat!

Regisztrált usaautolicit.com tagként HÍVJA MEG A BARÁTJÁT, és 50 USD bónuszt szerezhet minden meghívásért1. A bónusz csak azután kerül kifizetésre, miután barátja megvásárol nálunk egy járművet, és teljes egészében kifizeti azt. Az ajánlat bármikor változhat2.

 

HÍVJA MEG BARÁTJÁT az usaautolicit.com oldalra, és amennyiben barátja vásárol nálunk járművet, Ön azonnal 50 dollár készpénzt kap banki átutaláson keresztül!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy barátja regisztrálásához, Önnek regisztrált tagnak kell lennie az usaautolicit.com oldalon (a regisztráció lehet akár INGYENES), valamint az Ön fiókjának állapota már vásárlásra kész állapotban (legalább a minimális deposit elhelyezése) kell lennie.

Ha úgy dönt, hogy barátját hozzánk irányítja, kérjük, jelentkezzen be az usaautolicit.com oldalon, a menüsoron navigáljon a Saját aukciós központ -> személyes adatok részhez, majd kattintson a “BARÁT MEGHÍVÁSA” fülre.

A személyes MEGHÍVÓ linkje elérhető a profiljában. Sms-ben elküldheti ismerőseinek, megoszthatja a közösségi hálózaton, sőt közzéteheti akár a webhelyén is. Ha egyedi meghívó link segítségével irányít hozzánk új felhasználót, a regisztráció során az Ön tagsági száma automatikusan bekerül az ajánló tag kódjához.

További lehetőségként, szintén a fent említett oldalon, elküldheti meghívását e-mailben is. Egyszerűen csak írja be annak a  személynek a nevét és az e-mail címét, akit meg szeretne hívni, és kattintson a “Küldés” gombra. Ezek után, barátja automatikusan kap egy e-mailt egy regisztrációs linkkel. Amikor a meghívott személy követi a linket és regisztrál nálunk, automatikusan az Ön áttételei alatt áll. Miután barátja megvásárolja a gépjárművet és teljes egészében kifizeti, 50 dolláros készpénz bónuszt küldünk Önnek. Ez tényleg ilyen egyszerű!

NE FELEDJE! Annyi ügyfelet irányíthat hozzánk, amennyit csak akar; sikeres vásárlásuk 50 dolláros bónuszt eredményez Önnek minden vásárló után!

Felhívjuk figyelmét, hogy az 50 dolláros bónusz csak számlánként egyszeri kifizetésre korlátozódik, ami azt jelenti, hogy ha már megkapta az 50 dolláros bónuszt egy személy után, akkor nem kap további bónuszokat ennél az ügyfélnél, ha további autókat vásárol.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon, és ma forduljon marketing részlegünkhöz a marketing@usaautolicit.com címen!

Promóció feltételei
X
>
<
Kész
X
X
X
X