wait

 

USAautolicit járművek vásárlása

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

USAautolicit.com-ról
Általános kérdések
Regisztráció és tagság
Vásárlói erő és deposit
Jármű információk
Ajánlattétel / Vásárlás
Járművek, kiegészítő díjak fizetése
Dokumentumok
Gépjármű rendelése
Szállítás
Általános kifejezések
Ikonok / jelölések

USAautolicit.com-ról

Mi az USAautolicit.com?

Akár életre szóló álom autóját keresi, akár sérült gépjárművet keres, segítségünkkel, kedvező áron juthat árverésen kínált járművekhez Amerikából magánszemélyként, vagy autóipari vállalkozás tulajdonosaként. Nálunk megtalálja amit keres. Online aukcióinkon naponta több mint 125 000 autó, teherautó, terepjáró, hajó, motorkerékpár, ipari jármű és még sok más kapható. A nálunk vásárolt autók európai nyilvántartásba vételét, igény esetén, a nagy rutinnal rendelkező németoszági cégünk végzi, ahol a hatósági eljárás minden esetben kiszámítható és gyors.

A kezdéshez egyszerűen regisztráljon vagy jelentkezzen be, és tegye meg első ajánlatát. Ahhoz, hogy licitálni tudjon, fel kell töltenie egy kormány által kiállított fényképes személyi igazolvány másolatát.

Ki vásárolhat az USAautolicit.com oldalon?

Bárki vásárolhat. Az USAautolicit.com oldalon nincs szükség kereskedői engedélyre. Oldalunk hozzáférést biztosít magánszemélyeknek, kereskedőknek, bontóknak. Ezeket a járműveket hétfőtől péntekig (és néhány alkalommal szombaton) online értékesítik a online aukciós technológiáján keresztül.

Honnan szerzi be az USAautolicit.com a járműveit?

Cégünk, regisztrációval rendelkezik a legjelentősebb USA és Kanada aukciós oldalakon, továbbá kapcsolatban áll Bankok, Biztosító társaságok, Pénzügyi társaságok, Flottaüzemeltetők, Autókereskedések valamint járműveket értékesítő magánszemélyekkel is.

Szeretné eladni autóját az USAautolicit.com oldalon? Mondja el nekünk, hogy Ön üzleti vagy magánszemély, mi pedig tájékoztatjuk a lehetőségekről, majd elkezdjük a folyamatot.

Hogyan kezdhetem meg az ajánlattételt és a járművek online vásárlását?

Az USAautolicit online aukcióiban, járművekre való licitálás megkezdéséhez Önnek regisztrált tagnak kell lennie. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, ezért regisztráljon még ma! Jelenleg három tagsági lehetőséget kínálunk, amelyeket áttekinthet a tagsági lehetőségek oldalunkon.

Miután regisztrált, kezdje el több mint 125 000 autó, teherautó, terepjáró, hajó és jet-ski böngészésével megtalálni azokat a járműveket, amelyekre szüksége van.

Milyen előnyei vannak ha az USAautolicit oldalon vásárolok?

Oldalunkon naponta változó készletet kínálunk, több mint 125 000 járműből tud vásárolni nagykereskedelmi áron. Olyan gépjárművekhez is hozzáférhet, amihez eddig csak autókereskedői engedéllyel volt lehetőség. Az USAautolicit aukciós vásárlást, tanácsadást, dokumentációkezelést, szállítást és igény esetén forgalomba helyezést biztosít Önnek.

Mi az USAautolicit munkaideje?

Amerikai ügyfélszolgálati központunk hétfőtől péntekig 9:00 – 17:00 (USA keleti idő szerint) tart nyitva, hétvégén és ünnepnapokon zárva tart. Az európai ügyfélszolgálati központunk hétfőtől péntekig helyi idő szerint reggel 10:00 és 18 óra között tart nyitva, hétvégén és helyi ünnepnapokon zárva tart.

Általános kérdések

Hogyan keressek járművet?

A menüben válassza a gépjármű keresés lehetőséget, vagy válasszon a kategóriák közül.  Autókereső eszközeink megkönnyítik az Ön számára megfelelő gépjármű gyors megtalálását. Amennyiben ismeri a VIN számot vagy az azonosítót, egyszerűen írja be az oldal tetején található keresőmezőbe.

Milyen időzónában tartják az aukciókat?

Az USAautolicit regisztrált tagjaként, lehetősége van az időzóna beállítására, így a hirdetési oldalakon az Ön, választott időzónájában láthatja az aukció idejét.

Hány aukciós helyszín van? Hol találhatók ezek a helyszínek?

Oldalunkon keresztül több száz aukciós helyszínre juthat el Amerikában és Kanadában. Minden jármű helyét, városát, államát és irányítószámát a jármű részletes adatlapján találja.

Mi a teljes eladási ár?

A teljes eladási ár az ajánlat összegétől függ. Kérjük, használja a licit információnál található díjkalkulátort, hogy kiszámolja egy vásárlás teljes befizetésének összegét, beleértve az összes díjat.

Regisztrálnom kell ahhoz hogy licitálhassak vagy járművet vásároljak?

Igen, regisztráció, továbbá biztonsági letét (deposit) befizetése szükséges a vásárlás megkezdéséhez. A regisztráció gyorsan elvégezhető. Ha bármilyen segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Mi történik a járművel, ha azt az árverésen nem értékesítik?

Ha egy járművet nem értékesítenek aukción, a következő héten vagy újra az aukción lesz, vagy teljesen eltávolítják azt.

Kereshetek járművet alvázszám alapján?

Igen. A jármű gyors megtalálásához használja az oldal tetején lévő keresősávot. Abban az esetben, ha nem találja a terméket, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal és mi megtaláljuk Önnek, vagy hozzáadjuk oldalunkhoz.

Az USAautolicit vásárol vagy számít be járművet?

Nem. Nem számolunk be és nem vásárolunk gépjárművet. Amennyiben el szeretné adni gépjárművét, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és megjelenítjük járművét oldalunkon.

Vannak vásárlási darabszám korlátozások?

Nálunk nincs korlátozás. Annyi járművet vásárol amennyit csak szeretne. Kérjük, lakhelye szerinti illetékes hatóságoknál tájékozódjon, hogy mennyi járművet regisztrálhat havonta, vagy évente anélkül, hogy kereskedővé kéne válnia.

Nyilvános aukcióról van szó?

Aukcióink többsége kizárólag kereskedőnek szóló aukció. Itt lépünk be, és az Ön kereskedőjeként járunk el, hogy a járműveket Ön kereskedői áron vásárolja meg.

Van kollégájuk aki segít nekem a vásárlásban, szállításban és a németországi forgalomba helyezésben?

Természetesen. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +1 561 559 4221 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az help@usaautolicit.com e-mail címre, munkatársaink segítenek Önnek az ajánlattételben, a megfelelő gépjármű kiválasztásában  és a forgalombehelyezésben is. Nyugodtan forduljon hozzánk szállítási igényével is a shipping@usaautolicit.com címen.

Kínálnak vásárlás előtt ellenőrzési szolgáltatást?

Igen. Harmadik féltől származó ellenőrzési programok nem biztosítanak elfogultságot a kondíciós egységek meghatározásakor vagy a jármű felülvizsgálatakor és teljesen testre szabható az Ön igényeinek megfelelően.

Nem vagyok autókereskedő, csak járművet szeretnék vásárolni magamnak az aukción. Lehetséges ez az USAautolicit.com oldalon?

Nem kell kereskedőnek lennie ahhoz, hogy nálunk vásároljon. Csak egy érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége, ha vásárolni szeretne.

Kérjük, először regisztráljon. A regisztráció gyors és egyszerűen elvégezhető. Ezek után azonnal elkezdheti a naponta frissülő listák ezreinek böngészését.

Személyesen is tartanak árveréseket?

Nem, nem tartunk személyes árveréseket. Minden árverésünk 100%-ban online zajlik.

Vettem egy járművet az USAautolicit-nél, de meggondoltam magam. Eladhatom az USAautolicit-en keresztül?

Ha meggondolta magát egy rajtunk keresztül vásárolt járművel kapcsolatban, akkor a weboldalunkon keresztül eladásra kínálhatja azt. Ennek érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Kínálnak finanszírozást?

Kérjük, a finanszírozással kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba velünk.

Ha az autónál nincs "Azonnali vásárlási ár" feltűntetve, hogyan tudom mekkora összeggel érdemes licitálni?

Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy ellenőrizze az aktuális érték mezőt a jármű hirdetési oldalán, és vonja le az esetlegesen szükségesnek vélt javításokat. Általában a legtöbb autót az aktuális érték 40%-70%-ával adják el.

Regisztráció és tagság

Miért kell regisztrálnom az USAautolicit.com oldalra?

A regisztráció az első lépés, hogy Ön nagykereskedelmi áron vásárolhasson gépjárművet. A tagság továbbá számos előnnyel is jár. Tudjon meg többet a tagsági lehetőségekről itt. 

Szükségem van kereskedői engedélyre a vásárláshoz?

Önnek nincs szüksége semmilyen engedélyre a járművek megvásárlásához. Szolgáltatásaink a nagyközönség számára elérhetőek. Az USAautolicit rendelkezik az összes szükséges licenccel és engedéllyel ahhoz, hogy Ön az aukciókon részt vehessen rajtunk keresztül.

Hogyan regisztrálhatok az USAautolicit oldalra?

A teljes regisztrációhoz kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Küldje el adatait a regisztrációs oldalunk segítségével.
 2. Töltse fel fényképes igazolványának másolatát.
 3. Válassza ki a kívánt tagságát, fizesse ki a biztonsági letétet.

 

A regisztráció után milyen hamar kezdhetek licitálni?

Regisztráció jóváhagyása nem jelenti azt, hogy már licitálhat. Amint befejezte a regisztrációt, feltöltötte dokumentumait és beállította a vásárlóerejét, mi ellenőrizzük a feltöltött dokumentumokat és azonnal licitálhat. A dokumentumok feldolgozása és ellenőrzése akár két munkanapot is igénybe vehet.

Milyen típusú tagságokat kínál az USAautolicit?

Jelenleg háromféle tagságot kínálunk annak érdekében, hogy minden vásárlónk az igényeinek megfelelőt tudja választani.

Alap tagság esetén nincs szükség hitelkártyára. Regisztráció után ajánlatot tehet a választott gépjárműre vagy vásárolhat azonnali áron $ 6.000 USD összegig. Tranzakciós díj 10%, minimum $ 499 USD.

Plus tagság esetén nem lesznek licitálási vagy vásárlási korlátozások. Lehetővé teszi, hogy az év során annyi autót vásároljon, amennyit csak szeretne. A tranzakciós díjak 5%-ra csökkennek,  $ 399 USD minimummal. Emellett 5 ingyenes járműtörténeti jelentést, 2% szállítási kedvezményt is kap.

Prémium tagságunk nagyobb kedvezményeket kínál a tranzakciós díjakra, mindössze fix  $ 299 USD. A szállítási kedvezmény ebben az esetben 5% valamint 10 ingyenes járműtörténeti jelentést tartalmaz.

Az Ön vásárlói hatalma határozza meg, hogy a tagsági szinttől függetlenül mennyit licitálhat. Az Ön depositja a Vásárlói Erejének 20%-a. Például $ 500 USD deposit = $ 2500 USD  Vásárlói Erő.

Mit tegyek, ha nem tudom feltölteni személyes dokumentumaimat?

Kérjük küldje el nekünk a dokumentumokat és tagsági számát e-mailben a memberaccount@usaautolicit.com címre és mi befejezzük regisztrációját. 

Miért nem tudok regisztrálni a weboldalon?
 • Írja be az információkat angol (latin) betűkkel. Rendszerünk csak angol karaktereket ismer fel.
 • Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg az információkat.
 • Ha valamilyen oknál fogva kimerítette az összes lehetőséget, és még mindig nem jár sikerrel küldjön e-mailt a memberaccount@usaautolicit.com címre.
Hogyan változtathatom meg az e-mail címemet?

Kérjük, hívja Tagsági Rendszer csoportunkat a +1 561 220 4252 telefonszámon, vagy írjon nekünk a memberaccount@usaautolicit.com e-mail címre, ha módosítani szeretné e-mail címét.

Nem tudok bejelentkezni a fiókomba hibás jelszó miatt, mit tegyek?

Kérjük, állítsa vissza jelszavát az e-mail címével.

Mi történik, ha a Plus vagy Premium tagságom nem újítom meg?

Amennyiben Plus vagy Premium tagságát nem újítja meg annak lejáratakor, tagsága automatikusan visszaáll Alap tagságra. A Plus vagy Premium tagságra való visszaváltás bármikor megtehető.

Visszatéríthető-e a tagsági díj?

Nem, a tagsági díj nem visszatéríthető.

Vásárlói erő és deposit

Miért kell depositot fizetnem?

Minden tagnak biztosítékot kell letétbe helyeznie ahhoz, hogy bármely járműre licitálhasson. A deposit nem csak a vásárlóerőt növeli, hanem segít nekünk megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban vásárlási szándékkal tesz ajánlatot oldalunkon. Megvéd minket, ha Ön elmulasztja kifizetni a megvásárolt járművet, hiszen mi vagyunk a felelősek az aukciós helyszíneknek történő fizetésért.

Mennyi deposit befizetésre van szükség?

A kezdeti deposit 500 USD vagy 20%, amelyik a nagyobb a teljes összegből, amire licitálni szeretne. Az 500 USD deposit lehetővé teszi, hogy összesen 2 500 USD összegig licitálhasson egy járműre. Mivel a befizetett biztonsági letét korlátozza az ajánlat összegét, ha 2 500 USD összegnél többet szeretne licitálni, vagy egyszerre két járműre szeretne licitálni, akkor növelnie kell a depositot.

Mi a vásárlói erő?

A vásárlói erő határozza meg, hogy a tagok milyen összegű ajánlatot tehetnek és hány járműre. A vásárlói erőt a deposit határozza meg. Minél magasabb a deposit, annál nagyobb a vásárlói erő.

Mi történik a depositommal, ha nem nyerem meg a járművet, amelyre licitálok?

Ha nem nyeri meg a járművet, a befizetett deposit a számláján marad. Ezt a depositot bármikor felhasználhatja egy másik járműre történő licitálásra, azonnali vásárlásra, vagy bármikor kérheti ennek visszatérítését.

Felhasználhatom a befizetett depositot vásárlásra?

A befizetett deposit nem használható fel a vételár kiegyenlítésére, sem a szállítás vagy egyéb fennálló díjak kifizetésére. Ezt az összeget visszafizetjük, amennyiben az összes nyitott számlát teljes egészében kiegyenlítette.

Visszatéríthető a befizetett depositom?

A befizetett deposit teljes mértékben visszatéríthető. A tagok bármikor kérhetik a visszatérítést, ha a visszatérítési kérés pillanatában nincs aktív licit, nincs nyitott számla vagy nincs jármű szállítása folyamatban.

Hogyan kérhetem a kaucióm visszatérítését?

A visszatérítés igényléséhez a menüben menjen a "Pénzügy - Fizetési Előzmények" részre. Ezek után kattintson a "Visszatérítés kérése" gombra.

Megjegyzés: A visszatérítési kérelem benyújtása előtt a számláján lévő összes tranzakciót ki kell egyenlíteni (teljes mértékben ki kell fizetni), és a megnyert járműv(ek)et át kell venni.

Mennyi időbe telik, amíg megkapom a deposit visszatérítését?

Kérjük, hogy a visszatérítés igénylését követően legfeljebb 2 napot hagyjon a feldolgozásra, és legfeljebb 14 napot arra, hogy a visszatérítés megjelenjen a bankszámláján. Kérésének feldolgozásakor az általunk nyilvántartott e-mail címre értesítést küldünk.

Jármű információk

Milyen gyakran kerülnek fel új járművek az USAautolicit oldalra?

Naponta 3000+ jármű kerül fel oldalunkra.

Akkor is vásárolhatok vagy licitálhatok egy járműre, ha "Dealer Only" van megjelölve?

Igen, Ön a "Dealer Only" jelölésű járművek aukcióján is részt vehet, mert regisztrált tagjaink Vásárlóként az USAautolicit engedélyét használják.

Az USAautolicit oldalon elérhető nem sérült vagy Clean Title dokumentumokkal rendelkező jármű?

Igen, az USAautolicit oldalon talál használt, Clean Title dokumentumokkal rendelkező járműveket. Járműkereső oldalunkon szűrhet ilyen feltételek szerint.

Kaphatok további információkat egy járműről?

A rendelkezésre álló információk a jármű hirdetési oldalain jelennek meg. Ezen kívül megrendelhet egy járműtörténeti jelentést,  megtekintheti személyesen a járművet, vagy kérhet egy harmadik fél által biztosított jármű ellenőrzést. Kérjük, használja ezeket a szolgáltatásokat, végezze el a lehető legtöbb kutatást mielőtt licitálna.

Mit jelent ha "Dokumentumokra Vár" megjelölést találom a jármű hirdetési oldalán?

Ez azt jelzi, hogy a jármű még nem kész eladásra, és a jövőbeni eladásra van feltüntetve. Ilyen jelöléssel rendelkező járművek esetén több időre van szükség a kapcsolódó papírmunkák elvégzéséhez.

Időkeret:
Az időkeret az eladótól függ, és különböző tényezőktől függően néhány hetet vagy hónapot vehet igénybe az értékesítésre való felkészülés. Javasoljuk, hogy adja hozzá ezt a járművet a figyelőlistájához, hogy e-mailt kapjon, amikor az árverés időpontját kijelölik.

Mit jelentenek a "Indul" és a "Fut és vezethető" megnevezések?

Ezek a megnevezések a jármű állapotára utalnak, amikor az aukciós udvarba érkezett.

Az "Indul" azt jelzi, hogy a jármű elindult, amikor megérkezett az aukciós telephelyre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jármű indításához esetleg indítókábelt használtak.
A "Fut és Vezethető" azt jelzi, hogy a jármű a telepre érkezéskor képes volt saját erejéből közlekedni.

Mindkettő jó jel arra, hogy a jármű működőképes állapotban van, de nem jelentenek garanciát.

AMILYEN - AHOL VAN POLITIKA
Minden járművet szigorú "AMILYEN - AHOL VAN" politika szerint értékesítünk, és a tag felelőssége, hogy a licitálás előtt utánanézzen a kérdéses jármű történetének és állapotának.

A jármű ellenőrzése
Minden járművet az aukciós létesítmény harmadik fél által megbízott, nem az USAautolicit alkalmazásában álló személyzete ellenőriz és vizsgál. Az aukciós udvar által végzett ellenőrzésekről nincs tudomásunk, és nem is vállalunk felelősséget azokért. Az USAautolicit kizárólag az aukciós udvar által rendelkezésünkre bocsátott információkat továbbítja a tagok kényelmének érdekében.

Mit jelent a "Nem a tényleges" kifejezés a futásteljesítmény sorban?

A "Nem a tényleges" egyszerűen azt jelenti, hogy a kilométeróra-állás nem pontos, vagy nem lehetett meghatározni. Számos helyzet okozhatja, hogy egy járművet így jelölnek meg:
- A jelenlegi tulajdonos nem biztos a valódi kilométer-állásban
- A kilométer-számlálót kicserélték vagy elromlott
- Egyéb olyan helyzetek merülhettek fel, amelyek megakadályozták az aukciós udvar munkatársait abban, hogy meghatározzák a jármű tényleges futásteljesítményét

Mindezen okok miatt a kilométeróra állása "nem a tényleges".

Mit jelentenek a kilométeróra kódok?

Az USAautolicit 8 futásteljesítmény- számláló kódot használ a leolvasott érték megbízhatóságát illetően. Ezekről részletesen olvashat az Általános Kifejezések részben.

Honnan tudom, hogy a jármű befog-e indulni?

A jármű indulási képességéről a jármű hirdetési oldalán talál információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy az információkat az eladó és nem az USAautolicit adja meg. Nem tudjuk garantálni, hogy a jármű be fog indulni, vagy, hogy a kulcsok a járművel együtt érkeznek.

Tagok felelőssége
A tag feladata, hogy alaposan megvizsgálja a járművet és meghatározza, hogy a kulcsok a járműhöz tartoznak-e, és hogy a jármű befog-e indulni. A tag felelőssége az is, hogy megvizsgálja a járművet és meghatározza annak állapotát.

Az általam megnyert járművet olyan sérülésekkel szállították le, amelyek a képeken nem láthatóak a jármű hirdetési oldalán. Miért?

Hirdetési oldalunkon a képek csak tájékoztató jellegűek. Minden USAautolicit által megadott információt a jármű eladójától kaptunk.

Megjegyzés:
A tagok figyelmébe ajánljuk, hogy ne hagyatkozzanak kizárólag a jármű hirdetési oldalán található képekre. Előfordulhat, hogy rejtett hibák vagy futómű sérülések vannak, amelyek nem láthatók.

AMILYEN - AHOL VAN POLITIKA
Az USAautolicit weboldalán minden jármű "AMILYEN - AHOL VAN". Mindent, amit tudunk, a jármű hirdetési oldalán közzéteszünk. Erősen javasoljuk, hogy a tagok személyesen vizsgálják meg a járműveket, amelyekre esetleg licitálni kívánnak, vagy kérjenek saját költségükön harmadik féltől ellenőrzést. Harmadik féltől származó ellenőrzési programok nem biztosítanak elfogultságot a kondíciós egységek meghatározásakor vagy a jármű felülvizsgálatakor és teljesen testre szabható az Ön igényeinek megfelelően.

A képeken látható járműalkatrészek az eladás részét képezik?

Nem tudjuk garantálni a különálló alkatrészek elérhetőségét, még akkor sem, ha azok megjelennek a fotókon. Előfordulhat, hogy a különálló alkatrészek elkeverednek az árveréseken vagy útközben.
A fényképek több hónappal azelőtt készülhetnek, hogy a járművet élő árverésre bocsátanák, így fennáll annak lehetősége, hogy az alkatrészek útközben elvesznek. Mindezek ellenére mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a fényképen szereplő alkatrészeket megkapja.

Ajánlattétel / Vásárlás

Mi az előzetes licitálás?

Az előzetes licitálás az árverési, értékesítési folyamat első része. Az előzetes licitálás kizárólag online történik, és körülbelül 5-7 napig tart online az élő árverés előtt. Előliciteket bármikor lehet tenni éjjel-nappal, egészen egy órával az árverés megkezdése előtt. Felhívjuk figyelmét, hogy az ajánlatok nem törölhetők vagy csökkenthetők, ha a licit már rögzítve van. A licit bármikor növelhető.

Az oldalunkon legmagasabb előzetes ajánlatot tett tag kerül az élő licitre.
A tagok licitjeit automatikus rendszerünk bizalmasan kezeli. Ha a licitálás a tag maximális licitjének elérése előtt ér véget, a tag megnyeri az aukciót, és csak a végső árat és az alkalmazandó díjakat kell kifizetnie.

Példa: Ha egy tag előzetes licitként 9 000 USD maximális ajánlatot tesz, és az élő aukció 5 000 USD-nél ér véget, akkor a tag 5 000 USD-t fizet vételárként, plusz az összes alkalmazandó díjat.

Mennyi időm van még az előzetes licitálásra?

Minden hirdetésnél van egy "Online licitálás lezárása" mező. Amikor eléri a nullát, az előzetes licitidő véget ér, és egy óra múlva kezdődik az élő árverés.

Lemondhatom vagy csökkenthetem az ajánlatomat?

Ha egyszer már tett egy ajánlatot, azt nem lehet törölni vagy csökkenteni.

Túllicitáltak, elvesztettem a depositot?

A deposit nem egy adott járműhöz, hanem általában a számlájához van kötve. Ha egy járműre túllicitálták, akkor nyugodtan licitálhat egy másik, Ön által választott járműre. A licitálásért nem számítunk fel semmilyen díjat.

Mikor kerül a jármű élő árverésre?

Minden járműhirdetésnek van egy "eladás dátuma", amikor élő árverésre kerül. Ezt a dátumot minden jármű hirdetési oldalán feltüntetjük. Ha egy jármű még nem áll készen az értékesítésre, akkor az eladás dátum "Dokumentumokra vár" vagy "Közelgő tétel" lesz.

Itt láthat példa arra, hogy hol találja a tervezett élő árverési időpontot.

Miért nincs feltüntetve egyes járműveknél az "Eladás dátuma" a jármű hirdetési oldalán?

Az élő árverésre még nem kijelölt járműveknél nincs feltüntetve az "Eladás dátuma". Ehelyett ezek a járművek a "Dokumentumokra vár" vagy a "Közelgő tétel" megjelöléssel szerepelnek.

Mit jelent ha az "Eladási állapot" - Nincs minimum ár, Jóváhagyás esetén, Minimum licit?

A jármű Eladási állapota az eladó által meghatározott eladási feltételeket jelzi. Itt van, hogy mit jelentenek az egyes állapotok:


Nincs minimum ár - Az eladásnak nincsenek különleges feltételei. A legmagasabb ajánlatot tevő nyeri meg a járművet.
Jóváhagyás esetén - Az eladó fenntartja a jogot, hogy a legmagasabb ajánlatot elfogadja, elutasítsa vagy ellenajánlatot tegyen az eladást követő két munkanapon belül 18:00 óráig PST.
Minimum licit - Az eladó minimális licitárat állapított meg a járműre. Ha a minimális ajánlatot nem érik el, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy az eladást követő két munkanapon belül 18:00 óráig elfogadja, elutasítsa a legmagasabb ajánlatot, vagy ellenajánlattal éljen.

 

Megtudhatom az eladó mekkora "Minimum licit" értéket határozott meg?

Az eladó által meghatározott minimális ajánlati ár nem ismert egyetlen licitáló számára sem az árverés előtt, sem az árverés alatt.

Ha én adtam a legmagasabb ajánlatot az előzetes liciten, akkor már megnyertem a járművet?

Ha Ön volt a legmagasabb ajánlattevő az előzetes licitálás során, az USAautolicit képviseli Önt az élő árverésen, és az Ön maximális ajánlatáig rendszerünk automatikusan licitál. Ha az Ön ajánlata a legmagasabb ajánlat az élő eladáson, és megfelel az eladó elvárásának, akkor Ön a nyertes.

Honnan fogom tudni, hogy megnyertem-e a járművet?

Ha Ön megnyerte a járművet, azt a fiókja "Megnyert ajánlatok" részében fogja látni, továbbá egy e-mail visszaigazolást küldünk egy számlával és a fizetési utasításokkal együtt. Ha az e-mail nem azonnal érkezik, legyen türelemmel, mivel a számla elkészítése némi időt vesz igénybe.

Ha megnyertem egy járművet az előzetes liciten, mindig a maximális licit összegét kell kifizetnem?

A tagok a befejeződött aukciós árat vagy a maximális licitjüket fizetik, attól függően, hogy melyik a kisebb.

Példa: Ha egy tag az előzetes licitálás során 10 000 $-os maximális ajánlatot tett, és az élő licitálás 6 500 $-nál állt meg, akkor a tagnak csak 6 500 $-t és az alkalmazandó díjakat kell fizetnie.

Miért nem kaptam értesítést arról, hogy túllicitáltak?

Az USAautolicit mindig értesíti a tagokat, ha túllicitálták őket. Ha a tag valamilyen oknál fogva nem kapja meg az értesítést, elnézést kérünk a kellemetlenségért. Amennyiben ilyet tapasztal, kérjük értesítsen minket és az USAautolicit ezután lépéseket tesz a kommunikáció elmaradásának okának felderítésére, valamint azonnal orvosolja a helyzetet, hogy a jövőben ne fordulhasson elő kommunikációs hiba.

Az ajánlatom tartalmazza az alkalmazandó díjakat is?

Számos további díj létezik, amelyek vonatkozhatnak vagy nem vonatkozhatnak a licitre, beleértve a szállítási díjat, tárolási díjat, vámköltségeket stb. A licitdíj csak a végső licitösszeget tartalmazza, és semmi mást.

Díjbecslés
A tagok, a járművek hirdetési oldalán található kalkulátorok segítségével kaphatnak díjbecslést.

Megtudhatom, hogy milyen áron adták el az autót?

Az eladás után csak az eladó és a vevő tudja, hogy milyen áron adták el a járművet. Az eladási árakat nem hozzuk nyilvánosságra.

Vásárolhatok járművet az árverésen való részvétel nélkül is?

Igen, a weboldalunkon néhány jármű "Vásárlás most" opcióval szerepel. Ez lehetővé teszi tagjaink számára, hogy az aukciós folyamatban való részvétel helyett azonnal megvásárolják a járművet egy meghatározott áron.

Mi az "Azonnali vásárlás"?

Az "Azonnali vásárlás" egy alternatíva azon tagok számára, akik egy járművet azonnal szeretnének megvásárolni, ahelyett, hogy megvárnák az árverést. A tagoknak csak annyit kell tenniük, hogy elfogadják az eladási árat, és e-mailben kapnak egy számlát a fizetési utasításokkal együtt. Minden vonatkozó díj érvényes.

Szeretné átnézni az "Azonnali vásárlás" listán szereplő járműveket? Kattintson ide!

 

Hogyan vásárolhatok "Vásárlás most" járművet?

Ha olyan járművet szeretne vásárolni, amelynél lehetőség van a "Vásárlás most" opcióra, győződjön meg róla, hogy elegendő vásárlóerővel rendelkezik - legalább a jármű "Vásárlás most" árának 20%-ával. Kattintson a jármű hirdetési oldalán a "Vásárlás most" gombra, majd erősítse meg a vásárlást.

Járművek, kiegészítő díjak fizetése

Milyen fizetési módok vannak?

A regisztrációs díj valamint a biztonsági letét (deposit) befizetésére használhat hitelkártyát, PayPal-t valamint fizethet ApplePay segítségével esetleg banki átutalással. Banki átutalási útmutatónkat megtalálja “Pénzügy - Befizetés” oldalon amit ki is nyomtathat. A sikeres vásárlások teljes összegét banki átutalással kell kifizetni.

Átlagosan mennyi időbe telik, amíg megkapnak egy átutalást?

A banki átutalások helytől függően órákat vagy napokat vehetnek igénybe. A belföldi (amerikai) átutalások általában még aznap megérkeznek, míg a nemzetközi átutalások több mint három napot is igénybe vehetnek.

Megjegyzés: A befizetés után mindig küldje el az USAautolicit-nek a banki bizonylat másolatát, hogy azonnal ellenőrizni tudjuk a befizetést.

Teljesítheti a befizetésemet harmadik fél?

Nem. A befizetést mindig a regisztrált tagnak kell végrehajtani. Az USAautolicit a törvény értelmében köteles "ismerni az ügyfelét", és ha nem a járművet megvásárlótól fogad el pénzt, az Ön és vállalatunk számára is kockázatot jelent. Nagyra értékeljük az Önnel való üzleti kapcsolatot, de nem veszélyeztethetjük integritásunkat azzal, hogy kivételeket teszünk.

Honnan tudom, hogy az USAautolicit-hez megérkezett a befizetésem?

Az USAautolicit mindig küld értesítést e-mailben, amint a fizetés ellenőrzése megtörtént. A tagok az USAautolicit weboldalán is ellenőrizhetik a valós idejű frissítéseket a "Pénzügy - Fizetési előzmények" oldalon.

A gépjármű árához hozzáadódik a forgalmi adó?

Az, hogy a forgalmi adó hozzáadódik-e az árhoz, a jármű és a tag tartózkodási helyétől függ.

Miután megnyertem egy aukciót, mikor esedékes a fizetés?

Miután megkapta az értesítést arról, hogy az Ön ajánlata volt a nyertes ajánlat az árverésen, a tagoknak két munkanapjuk van (beleértve az eladás napját is) arra, hogy kifizessék a járművüket. A fizetésnek legkésőbb a második napon, keleti idő szerint ) 17 óráig kell beérkeznie.

Megjegyzés: A késedelmes fizetés, büntetést von maga után, ezért az USAautolicit kifejezetten javasolja, hogy a tagok a lehető leghamarabb fizessék ki a számla összegét.

Hogyan fizethetek ki egy megnyert járművet?

Amikor megnyer egy járművet, az USAautolicit automatikusan küld Önnek egy számlát e-mailben az átutalási utasításokkal együtt. Az USAautolicit nem fogad el hitel- vagy betéti kártyát, PayPal-t, személyes befizetést vagy bármilyen más fizetési formát az aukción nyert járművekért.

Megjegyzés: Az átutalás az egyetlen fizetési mód, amelyet az USAautolicit elfogad az árverésen elnyert járművek kifizetésére.

A biztonsági letét összege felhasználható jármű kifizetésére?

Nem, a befizetett biztonsági letét (deposit) NEM használható fel a járművek (sem pedig egyéb fennálló díjak) kifizetésére. A vásárlás összegét teljes egészében ki kell fizetni. Depositjának az összes fizetési kötelezettség teljesítéséig folyamatosan számláján kell maradjon. Ezt az összeget visszafizetjük, amennyiben az összes nyitott számlát teljes egészében kiegyenlítette.

Kifizethetem a járművet szállítás után?

A gépjármű teljes vételárát a szállítás megkezdése előtt szükséges kifizetni.

Elfogadja-e az USAautolicit a hitelkártyát vagy PayPal-t a nyertes licitek kifizetésére?

Az USAautolicit kizárólag banki átutalást fogad el a járművekkel kapcsolatos kifizetésekhez. Tagjainknak lehetőségük van azonban a szállítási és egyéb díjakat hitelkártyával vagy PayPal segítségével is kifizetni.

Fizethetek kriptovalutában?

Nem, nem fogadunk el kriptovalutákat. Az USAautolicit a fizetéseket csak USD-ben (amerikai dollár) fogadja el. A fizetés hitelkártyával, applePay használatával és banki átutalással történhet.

Ha nem nyerek járművet, kell fizetnem valamit?

Nem, ha nem Ön a legmagasabb licitáló, nem kell fizetni semmit. Szabadon licitálhat más járművekre, vagy kérheti a deposit visszatérítését.

Megjegyzés: A tagsági díj nem téríthető vissza.

Visszafizetik a biztonsági letétet ha kérem?

Igen, kérésére visszafizetjük a letétet, amennyiben Ön nem vásárolt, vagy a fizetési kötelezettségeit maradéktalanul teljesítette. Visszatérítés 14 munkanapon belül megtörténik, amint Ön elküldi erre vonatkozó kérelmét. Kérelmezni a “SZEMÉLYES PROFIL” oldalon lehet. Banki átutalással teljesített befizetések esetén visszatérítésenként 50 USD összeget, míg a hitelkártya és egyéb módon történő befizetések után 0,95 dollárt (95 cent) + az összeg 4,8% -át vonjuk le visszatérítési tranzakciós díjként. Ön elveszíti a biztosítékát, ha járművet nyer és nem tesz eleget fizetési kötelezettségeinek.

Milyen díjakat számítanak fel a nyertes licit vagy a "Megveszem Most" esetén?

A vásárláshoz egyéb díjak is társulnak, mint például aukciós díj, kapudíj és papírmunka díja. Az aukciós házak díja különböző és tételenként változnak. Kérjük, használja Díj kalkulátorunkat a jármű részletes adatlapján, hogy a tétel valamint a további díj tényleges bontását megismerje.

Például, ha benyújt egy 5 000 USD értékű ajánlatot, és a tételt Ön nyeri meg, a számla összege 5 000 USD vételár + megfelelő aukciós díjak + USAautolicit díj.

Mennyi USAautolicit szervizdíj?

Az oldalunkon található összes termék USAautolicit díjköteles, kivéve a promóciós termékeket, amelyeken a "Különleges promóció - NINCS DÍJ" felirat szerepel. A szervizdíjunk az egyetlen, amit az USAautolicit sikeres vásárlás esetén felszámít a közvetítésért.
A díjak a tagság típusától függően alacsonyabbak lesznek. Kérjük, használja a Díjkalkulátort, amely minden jármű hirdetési oldalán megtalálható, a fizetendő maximális összeg áttekintéséhez. Szolgáltatásunk magában foglalja a jármű vásárlását az Ön számára, valamint segítségnyújtást a teljes vásárlási folyamat alatt.

Átutaltam a teljes összeget, de az USAautolicit honlapján lévő számlám szerint ennél kevesebbet kaptak. Mi történt?

A csökkentett összegű átutalás általában azt jelenti, hogy az Ön utalásakor, a pénzt kezelő bankja átutalási díjat számolt fel. Minden tagnak saját felelőssége, hogy az átutalás megkezdése előtt tájékozódjon a számlavezető bankfiókjánál az átutalás pontos költségéről.

Megjegyzés: A csökkentett átutalások, a késedelmes fizetés vagy a jármű időben történő felvételének elmulasztása miatt felhalmozott büntetéseket is eredményezhetnek.

Milyen büntetések vannak, ha nem kapják meg időben a vételárat?

Az USAautolicit oldalon keresztül vásárolt járművek kifizetése 2 munkanapon belül (az eladás napját is beleértve) esedékes. Ha nem fizette ki időben a járművet, akkor a vételárhoz 300 USD kötbér adódhat és a fiók bezárását vonhatja maga után. Abban az esetben, ha a jármű megfizetése az eladás dátumától számított öt (5) naptári napon belül nem érkezik meg, az ajánlat törlésre kerül, ennek következtében újralistázási díj kerül felszámításra. Ennek mértéke az eladási ár 20% -a vagy 800USD attól függően, hogy melyik nagyobb.

Ha nem vette át a járművet 3 munkanapon belül (az eladás napját is beleértve), a vételárhoz járművenként és naponta minimum 50 USD tárolási díj adódhat.

Miért van szükség a büntetésekre késedelmes vagy nem fizetés esetén?

Az aukciós cégek nekünk is felszámolják ezeket a díjakat késedelmes fizetés esetén.

Miért számítanak fel nekem tárolási díjat?

A tárolási díj akkor kerül felszámításra, ha a járművet nem veszik át időben. Az aukció vége után 2-3 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye a járművet, az eladás típusától függően.

Dokumentumok

Milyen tulajdoni dokumentumokat kapok a járműhöz?

Ön olyan tulajdoni lapokat kap, amelyek megfelelnek a jármű hirdetési oldalán a "Dokumentum típus" alatt leírtaknak.

El kell mennem valamelyik irodájukba, hogy aláírjam a szükséges dokumentumokat?

Önnek nem kell sehova mennie. Manapság mindezt elektronikus kommunikáció útján, otthonról megteheti.

Mikor kapom meg a járműhöz tartozó dokumentumokat?

A dokumentumok küldésével kapcsolatban két opció lehetséges.

Opció1: Amikor a szállítást, a Vevő tőlünk rendeli meg, európai célállomással
A dokumentumokat a járművel együtt kapja meg. Miután Ön kifizette a járművet, a dokumentumok továbbításra kerülnek az illetékes vámhatósághoz, majd ezeket elküldik nekünk. Mi azonnal továbbítjuk a fogadó országba, ahol a vámkezelés történik. Vámkezelés végeztével, Ön a járművel együtt kapja meg a dokumentumokat.

Opció2: Ha Ön, saját maga intézi a szállítást
Az árverés végét követő 2-5 héten belül várhatóan megkapja a tulajdoni lapokat. Miután Ön kifizette a járművét, az aukciós udvar elküldi a tulajdoni lapokat irodánkba. Amint megkaptuk őket, postázzuk Önnek FedEx-szel. Amint a dokumentumok elhagyják irodánkat, kap egy e-mailt a FedEx nyomon követési számával. A tulajdoni dokumentumokat a fiókjában megadott levelezési címre küldjük.

A tulajdonjogi dokumentumok feldolgozásának késedelmének elkerülése érdekében a lehető leghamarabb írja alá a járműre vonatkozó "Adás-vételi szerződést" minden egyes aukció esetében, amelyet Ön megnyert.

CA és FL esetén, az állami előírások miatt ez a folyamat akár 90 napot is igénybe vehet.
 

Mi az e-Sign?

Az USAautolicit az e-Signature technológiát használja a tag aláírását igénylő papírmunkákhoz. Amint a dokumentum készen áll a digitális aláírásra, a tagok e-mailben kapnak értesítést. Az értesítés a fiókban is megjelenik a "Saját aukciós központ - Dokumentumok" szekcióban.

Nyomkövetési szám
Kövesse a könnyen érthető utasításokat a papírmunka elvégzéséhez, és amint a dokumentumok sikeres e-aláírása és jóváhagyása megtörtént, az USAautolicit újabb e-mailt küld, amely tartalmazza a dokumentumok nyomon követési számát.

Lehetséges-e az USA-ból behozott motorkerékpárt "Certificate of destruction" dokumentummal Németországban beíratni?

Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a vámhatósággal és a gépjármű-nyilvántartási irodával, hogy megtudja, engedélyezik-e a "Certificate of destruction" dokumentummal rendelkező tétel nyilvántartásba vételét. Nálunk az Egyesült Államokban ez csak alkatrésznek minősül.

Exportálható a jármű MO Junking dokumentumokkal?

Amíg az árucikknek van dokumentuma, addig exportálható. Azonban azt is javasoljuk, hogy nézzen utána az illetékes vámhatóságnál is.

Nem vagyok biztos benne milyen típusú dokumentumokkal (Title) vásárolhatok exportra. Tudnak segíteni?

Minden járműhöz a jármű hirdetési oldalán leírtaknak megfelelő jogcím papírját kapja meg. Az, hogy az Ön országában hogyan tekintik és értelmezik a papírokat, nem áll módunkban befolyásolni. Azzal kapcsolatban, hogy mely Title dokumentumok nem alkalmasak exportra, az országa vámhatóságához vagy az Egyesült Államok vámhatóságához kell fordulnia további információkért.

Lehet-e "Non-public Clean Title" dokumentummal autót exportálni?

Igen. Az autó Clean Title-t, "Tiszta jogcímet" fog kapni, és exportálható, amennyiben betartja az exportálási szabályzatot. A "non public" csak azt jelenti, hogy kereskedőnek kell lennie a vásárláshoz. Mi vagyunk a kereskedő, aki az Ön nevében megvásárolja a járművet.

"Certificate of Destruction For Export Only" megnevezéssel exportálható a jármű?

Igen, ha a jogcím státuszban az áll, hogy "Certificate of Destruction", akkor exportálhatja a tételt. Javasoljuk azonban, hogy tájékozódjon a vámhatóságnál és a gépjármű-nyilvántartásnál, hogy megtudja, mi a törvény az Ön országában.

Mit jelent a Salvage Branded IF Rebuilt, konkrétan azt jelenti, hogy ez csak egy rendes Salvage cím?

Olyan jármű, amelyet korábban már bontottnak bélyegeztek, de újraépítették/javították és ezek után újra vizsgálták. Ezek a járművek vezethetők, de az újjáépített márka tartósan rajta marad a jármű jogcímén/regisztrációs dokumentumain. A tiszta cím (Clean) helyett felújított címet adnak ki, hogy megakadályozzák, hogy többet fizessen az autóért, mint amennyit ér. Ha egyszer egy autóra egyszer már kiadtak egy felújított címet, akkor soha többé nem adnak ki rá tiszta címet.

Lehet-e a járművet tiszta jogcímmel (Clean Title) kivinni Amerikából bármely más országba, például Magyarországra?

Igen, a tételt exportálható. Javasoljuk azonban, hogy tájékozódjon a vámhatóságnál és a gépjármű-nyilvántartásnál, hogy megtudja, mi a törvény az Ön országában.

Mit jelent az, ha a Title-ben az áll, hogy Salvage Certificate?

Államtól függően az autóra "Salvage Title" vagy "Salvage Certificate" (mentési bizonyítvány) kerül kiállításra, amely minden jövőbeli vásárló számára tudatja, hogy egy biztosító társaság "mentett járműnek" minősítette az autót. A tanúsítvány különbözik a tulajdonjogtól.

Mit jelent a Bill of Sale mint dokumentum típus?

A Bill of Sale (adás-vételi szerződés) általában azt jelenti, hogy a járműhöz nem tartozik Title, és csak alkatrészként használható.

Megjegyzés: Az exportálandó járművek esetében tájékozódjon a vámhatóságnál, hogy megtudja, mi a törvény az Ön országában, mivel bizonyos, csak alkatrészeket tartalmazó vagy csak eladási számlával rendelkező tételeket exportálás előtt szét kell bontani.

Vásárolhatok "Non Public Clean Title" dokumentummal rendelkező autót az árverésen?

Igen, vásárolhat. Mi vagyunk a járművet megvásárló kereskedő, és "nem nyilvánosnak" minősülünk. Miután megvásároltuk a járművet, mi, mint a kereskedő, eladhatjuk Önnek személyes vagy üzleti használatra.

Mit jelent a "Certificate of Origin"? Az autók egy része Európában található.

A származási bizonyítvány (Certificate of Origin) azt jelenti, hogy ez az autó vadonatúj, és még nem volt regisztrálva.

Mi az a Peddle Non Public Clean Title? Ez egy törvényesen tiszta Title, amelyet más államok is elismernek?

A Peddle Non Public Clean Title azt jelenti, hogy nem lehet árverésen keresztül eladni a nyilvánosságnak. Ebben az esetben ez egy tiszta cím (Clean Title) az Ön számára, mert mi vagyunk a kereskedő. Ez egy Clean Title lesz.

Megjegyzés: Kérjük, tartsa szem előtt, hogy az NMVTIS törvény miatt minden aukción keresztül értékesített jármű menthetővé válhat a regisztráció során.

Mit jelent a " WI CLEAR-IGNITE TBO" ?

A TBO egy rövidítés (To Be Be Obtained), Ami azt jelenti, hogy a Title nem áll azonnal rendelkezésre, és lesz egy várakozási időszak a Title megszerzésére. Általában körülbelül 30 napos késedelem.

Mit jelent a Clear Non - Public?

Ez azt jelenti, hogy erre a tételre csak kereskedők licitálhatnak. Tekintettel arra, hogy mi egy kereskedő vagyunk, Önnek ez azt jelenti, hogy Clear Title.

Mit jelent a "CLEAR - DEALER ONLY $ 178 DMV FEES"?

Önnek, mint Ügyfélnek azt jelenti, hogy Clear Title-t kap. Lehetnek DMV díjak 178 USD, amit ki kell fizetnie, mielőtt képes lesz regisztrálni a járművet.

Mit jelent: A tulajdonjog átruházásakor menthetővé (Salvage)válhat...?

Minden Clean title járművet amit mentési aukciókon keresztül értékesítettek van esélye, hogy a cím mentetté (Salvage) válik, amikor feldolgozza DMV. A részletekért kérjük, tekintse meg a www.vehiclehistory.gov honlapot.

Gépjármű rendelése

Hogyan működik az autó megrendelése?

Ha bármilyen autót keres, és ismeri a kívánt gyártmányt, modellt, évjáratot, színt és opciókat, akkor kitöltheti és elküldheti az „AUTÓ AJÁNLATKÉRŐ” nevű űrlapot. Nem sokkal azután, hogy elküldte az „AUTÓ AJÁNLATKÉRŐ” űrlapot, értékesítési csapatunk megkezdi keresni az Ön autóját az Egyesült Államok és KANADA autókereskedők millióinak listáján és aukcióin keresztül. Miután megtalálták az Ön igényeinek megfelelő autót, kapni fog egy e-mailt, amely képeket, specifikációkat, előzményjelentést és az autó árát tartalmazza (kérésére a szállítási díjakról is tájékoztatjuk levelünkben).

Mit kell tennem, ha meg szeretném vásárolni a járművet, amelyet ajánlottak nekem?

Ha tetszett a felajánlott autó, egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és erősítse meg, hogy érdekli ez a jármű. A jármű lefoglalásához 500 USD, minimum 20% előlegre lesz szükségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy ha nincs meg a szükséges összeg a számláján, akkor bármikor hozzáadhat pénzt a befizetés oldalon. Nem javasoljuk, hogy banki átutalást alkalmazzon deposit esetén, mert mire a deposit megérkezik, fennáll annak a lehetősége, hogy az autó értékesítésre kerül másnak.

Vannak-e díjak a „AUTÓ RENDELÉSE” járművek esetén?

Igen. A szokásos vásárlói díjak érvényesek.

A „GÉPJÁRMŰ RENDELÉS” ára alkuképes?

Igen, alkuképes. Értékesítési csapatunk mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb árat érje el az Ön számára.

Nem találom az adatlapot. Meg tudják mondani miért?

A "Gépjármű beszerzés" lehetősége, csak regisztrált tagjainknak elérhető. Amennyiben Ön regisztrált tag, navigáljon a "Saját aukciós központ - Szolgáltatások - Gépjármű beszerzés" pontra, majd töltse ki az adatlapot.

Kitöltöttem a GÉPJÁRMŰ BESZERZÉSE adatlapot, de nem tudom elküldeni. Miért?

Szolgáltatásunk kizárólag Premium tagsággal rendelkező Vásárlóinknak elérhető. Amennyiben meg szeretne minket bízni a gépjármű beszerzésével, frissítsen Premium tagságra.

A szolgáltatás igénybevételének további feltétele, hogy legalább a minimális deposit befizetése megtörtént.

Szállítás

Az aukciós díjak tartalmazzák a szállítási díjakat?

Nem, a szállítási díjakat nem tartalmazzák az aukciós díjak. A szállítási kalkulátort egy harmadik fél biztosítja.

Honnan tudom meg egy jármű szállítási árát?

Az USAautolicit webhelyen minden jármű hirdetési oldala tartalmaz egy szállítási kalkulátort, amelyen keresztül azonnal láthatja a szállítás költségét és meg is tudja rendelni a szállítást. Alternatív megoldásként keresse oldalunkon a szállítás menüpontot, ahol szintén megtalálja szállítási kalkulátorunkat. Szállítási kalkulátorunk segítségével legtöbb esetben megtudhatja, mennyibe fog kerülni a gépjármű szállítása. Amennyiben egy gépjárműre nem talál ajánlatot kérjük, forduljon szállítási osztályunkhoz a shipping@usaautolicit.com címen.

Fizethetek a szállításért bankkártyával vagy hitelkártyával?

A szállítási költsége teljesíthető bankkártyával, hitelkártyával, valamint átutalással.

Megjegyzés: A jármű szállításának előkészítése csak azután kezdődhet meg, hogy az USAautolicit megkapta a fizetést.  Ajánlatos időben gondoskodni a fizetésről, hogy a három-öt napos ingyenes tárolási idő ne teljen le, ezzel elkerülve a tárolási díjak fizetését.

Ki felelős a szállítás megszervezéséért?

A tagok felelősek a szállítás megszervezéséért, ami az USAautolicit-en keresztül történhet.

A helyi és nemzetközi járműszállítás szakértőjeként kifejezetten javasoljuk, hogy bízza ránk a szállítás lebonyolítását. A szállítási kalkulátorunk segítségével azonnali árajánlatot kaphat egy kiktőig történő szállításra, vagy egyéni ajánlatot kérhet, ha a célállomás nem elérhető. Az egyéni ajánlatkérésekre 24 órán belül válaszolunk.

 

Honnan tudhatom, hogy az USAautolicit szállít-e az országomba?

Weboldalunkon ellenőrizheti a szállítási kalkulátort az összes rendelkezésre álló úticél megtekintéséhez, és részletesebb információkért vegye fel a kapcsolatot a shipping@usaautolicit.com címen szállítási osztályunkkal.

Mennyi ideig tart a szállítás Európába?

Az európai régiókba a szállítási idő becslések szerint három-nyolc hétig tart. Ez a becslés nagymértékben függ a távolságtól, a rendelkezésre álló szállítási útvonalaktól és a jármű kiszállításának adott régiójától.

Megjegyzés: A becsült szállítási idő nem jelent garanciát és különböző, általunk nem befolyásolható tényezők függvényében változhatnak.

Lakóautót vagy hajót vásárolok. Ezt is szállítják?

Igen, képesek vagyunk túlméretes jármű szállítására is, egyedi ajánlatért kérjük, forduljon szállítási részlegünkhöz  segítségért a shipping@usaautolicit.com címen.

Biztonságos a járművem szállítása?

Járműve szállítását rakománybiztosítással rendelkező fuvarozók végzik az államok között, továbbá Európa területén is, így teljesen biztosított. Ha azonban azt szeretné, hogy autója óceáni szállítás alatt is biztosítva legyen akkor további biztosítás áll rendelkezésre. Ennek költsége a teljes számlázott vételár plusz szállítási díj összegének 3,5% -a. Minden kártérítésre 500 USD levonható Önrész vonatkozik.

Van-e határidő a jármű átvételére?

Igen. Miután megnyert vagy megvásárolt egy gépjárművet, értesítést küldünk arról, hogy pontosan mennyi idő van a jármű elszállítására az aukciós telephelyről. A különböző aukcióknak eltérő szabályai vannak. Az ingyenes tárolási napok általában 2-5 nap között változhatnak. Az aukció tárolási díjai az aukciótól függően napi 30-70 dollár között mozognak. 

Ha egy konkrét járműre gondol, kérjük, közölje velünk az azonosítószámát, és örömmel adunk erről további részleteket.

Az USAautolicit mikor veszi át a járművemet az aukciós telephelyen?

A normál átvételi idő a beérkezett fizetés dátumától számított kettő és öt munkanap között mozog. Vegye figyelembe, hogy az előre nem látható körülmények miatt mindig előfordulhatnak késések.

Melyik USA kikötőből szállítanak?

Az Egyesült Államok bármely kikötőjéből képesek vagyunk szállítani, így mindig abból a kikötőből szállítunk, ami a gépjármű tartózkodási helyéhez legközelebb található.

Hogyan követhetem nyomon a szállítást?

A tagok, az USAautolicit által küldött e-mailekben kapnak tájékoztatást a szállítási folyamat alatt, így naprakészen követhetik a küldeményt.

Tudnak egyenesen az otthonomba szállítani?

Igen, a szállítás bármilyen egyedi címre lehetséges. Ha egyenesen az otthonába szeretné szállítatni a járművet, használja szállítási ajánlatkérés űrlapunkat, ahol egyedi címet adhat meg. Ezek után végigvezetjük Önt a rendelési folyamaton.

Használhatom a saját szállítási társaságomat?
Azt javasoljuk, hogy először minden esetben ellenőrizze szállítási árainkat integrált szállítási kalkulátorunk segítségével.
Amennyiben ezek után saját maga szeretné megszervezni a gépjármű export szállítását, természetesen van rá lehetőség, de ebben az esetben egy USA vagy Kanada területén található címet szükséges megadjon, hiszen az aukciós helyszínekről kizárólag saját szállítóink szállítják ki a járműveket. Saját szállítás esetén USA-ból / Kanadából szállított jármű után el kell küldenie nekünk a hajóraklevél másolatát.
Felhívjuk figyelmét: hogy pontos szállítási árajánlatot kapjon, közölje szállítójával, hogy a szállítandó jármű NEM MENETKÉPES (kivéve, ha az oldalunkon kifejezetten meg van határozva, hogy a jármű „fut és vezethető”).
A szállítás megrendelése után meggondoltam magam és más címre szeretném kérni a szállítást. Megtehetem ezt?

Kérjük, forduljon szállítási osztályunkhoz a shipping@usaautolicit.com címen.

Mi kell a jármű átvételéhez?

A gépjármű átvételéhez fényképes igazolványra lesz szükség. Amennyiben nem a regisztrált felhasználó veszi át a járművet, írásos meghatalmazást is fogunk kérni. Amennyiben kifizetetlen számlája van cégünk felé, akkor a járművet nem adjuk ki Önnek.

Mikor vehetem át a járművet?

Amint megkapja tőlünk az értesítést, hogy a jármű készen áll az átvételre, gondoskodhat az átvételről / szállításról. Kérjük, ne próbálja meg a jármű átvételét ilyen értesítés nélkül. Vegye figyelembe azt is, hogy a jármű nem adható ki Önnek, ha hiányzik a papírja / nincs jóváhagyva, vagy ha kifizetetlen számlája van felénk. 

A szállítási díj tartalmazza az export dokumentumok elkészítését?

A szállítási díj csak a szállítás költségét tartalmazza, az export dokumentumok elkészítésének díját nem. A nálunk megrendelt export szállítás esetén természetesen vállaljuk a dokumentumok elkészítését, azonban ez külön költségtényezőt jelent. 

Egy jármű USA-ból történő exportálásakor fontos megérteni a kereskedelmi, szállítási és jogi dokumentációt és folyamatokat. Kényelme érdekében biztosítottunk egy linket az Egyesült Államok Vám- és Határőrségének webhelyére, amelyet referenciaként használhat.

Értesítést kaptam, hogy az aukciós helyszínről már elhozták a járművem, viszont napok teltek el és még a konténerbe töltés nem kezdődött el. Ilyen esetben kell tárolási díjat fizetnem?

Nem kell tárolási díjat fizessen, ha a késedelem nem az Ön hibájából adódott.

Általános kifejezések

Alvázszám – Ez a jármű gyártó által adott azonosítószáma (alvázszáma). Az alvázszám egy egyedi kód, ami magában foglalja a sorozatszámot, amit az autóipar arra használ, hogy egyedileg azonosítsa a gépjárműveket, vontatott járműveket, motorokat, robogókat és mopedeket.

Aktuális készpénzérték (AKE) – a jármű becsült kiskereskedelmi értéke az USA-ban, úgy értelmezve, ha nem lenne sérült. Ezt az információt az eladó bocsátja rendelkezésére és olyan iparági forrásokon alapszik, mint a Kelley Blue Book, vagy egyéb független értékelési szolgáltatás. Az AKE-t csak a vevők tájékoztatására közöljük. Az USAautolicit nem vállal felelősséget ezen érték pontosságáért és érvényességért.

Aukciós szabályok – Az Aukciós Szabályok és Vásárlói Megállapodás dokumentum leírja, hogy az USAautolicit regisztrált vásárlói milyen feltételekkel vehetnek járműveket az USAautolicit-től.

Azonosító # – Az USAautolicit által minden egyes járműhöz hozzárendelt egyedi azonosító. Ez a 8-9-jegyű szám a jármű aukció előtti, közbeni és utáni azonosítására szolgál.
Tipp: Üsse be a járműazonosító számot az oldal kulcsszavas keresőmezőjébe a jármű státuszának gyors megtalálásához.

Azonnali vásárlási ár – Az azonnali vásárlási ár lehetővé teszi, hogy azonnal megvásárolja a járművet meghatározott áron, mielőtt élő aukcióra kerülne. A Vásárlás most gombra kattintva egy megerősítő oldalra kerül, hogy megerősítse a vásárlási szándékát.

Becsült javítási költség – A jármű javítási költsége a helyi piacon. Ezt az eladó számolja ki és bocsátja az aukciós központ rendelkezésére. Az itt listázott költség nagyban eltérhet ezen jármű tényleges javítási költségétől. Az utángyártott alkatrészek felhasználása és elérhetősége, a változó munkadíjak, a fényezési idők, stb. nagy hatással vannak bármilyen jármű javítási költségére. Az USAautolicit javasolja, hogy minden licitáló mérje fel a kárt, hogy meghatározhassa a szükséges javítások mértékét. Ezt az összeget csak tájékoztatásul közöljük. Az USAautolicit nem vállal felelősséget a becsült javítási költség pontosságáért.

Bevizsgálási szolgáltatások – Online autóvásárlás esetén, gyakran nehéz felmérni egy jármű pontos állapotát csupán a fotók megtekintésével. Az USAautolicit, azt javasolja vevőinek, hogy a licit előtt kérjék a jármű harmadik személy általi bevizsgálását az USAautolicit.com-on. Szerződött partnereink képviselői felmérik a sérülést, további képeket készítenek és kívül-belül alaposan átvizsgálják a járművet, hogy a vásárlóknak magabiztos licitálásához szükséges részletes információt nyújtsanak. Ismerje meg, hogyan igényelhet jármű bevizsgálási jelentést. Kérjük ügyeljen rá, hogy a bevizsgálást az USAautolicit partnere végzi, így az USAautolicit nem vállal felelősséget érte, illetve nem garantálja az elvégzett munkát.

Biztonsági letét (Deposit) – Az USAautolicit biztonsági letétet követel meg, amit teljes mértékben meg kell fizetnie, ahhoz, hogy ajánlatot tehessen bármely járműre. Ez a biztonsági letét védi az USAautolicit-et, ha Ön nem fizeti meg a megnyert jármű vételárát vagy hozzá kapcsolódó költségeket. Bármilyen megnyert járműért történő teljes fizetés elmulasztása a biztonsági letétjének elvesztését és ajánlattevő profiljának visszavonását jelenti. Az USAautolicit, az ÁSZF szerint visszatéríti a letétet, ha nem vásárol járművet.

Eladási állapot – Oldalunkon 5 eladási állapotot használunk. Az eladási állapot mutatja az adott tétel jelenlegi állapotát. A lehetséges értékek és jelentésük a következő: 

 • ELADÁSRA KÉSZ - Az ilyen járművek esetében ajánlattétel, vagy azonnali vásárlás lehetséges.
 • NINCS MINIMUM ÁR - Nincs minimum licit és tartalék ár. A tételt a virtuális aukció lezárultával a legmagasabb ajánlatot tevő nyeri el.
 • MIINUM LICIT - Az eladó kikötött egy tartalék árat a tételre. Ha a minimum licit felett nem licitáltak a virtuális aukció alatt, az eladó a következő munkanap PST délután 6.00-ig fogadhatja el a licitet.
 • JÓVÁHAGYÁS ESETÉN - Az eladó fenntartja magának a jogot a virtuális aukció során elért legmagasabb licit jóváhagyására. Az eladónak az eladástól számított következő munkanap PST délután 6.00-ig van ideje a licit jóváhagyására. A licitet tevő köteles megvenni a járművet, ha az eladó a jóváhagyási időtartam alatt beleegyezését adja.
 • DOKUMENTUMOKRA VÁR - Olyan járművek a készletben, melyekhez még nem rendeltek hozzá aukciós dátumot. Ezek a járművek eladható tulajdonjogi dokumentumokra várnak az eladótól és/vagy a Gépjármű Hivataltól (DMV).

Futásteljesítmény-számláló állapotok – az USAautolicit 8 futásteljesítmény- számláló állapotot használ a leolvasott érték megbízhatóságát illetően:

 • TÉNYLEGES – a futásteljesítmény-számláló állása a jármű ténylegesnek és valóságosnak gondolt futásteljesítményét mutatja.
 • MENTES – a szövetségi törvényeknek megfelelően ehhez a járműhöz nem kötelező futásteljesítmény-kód használata.
 • NEM A TÉNYLEGES – a futásteljesítmény-számláló állása nem tükrözi hűen a jármű futásteljesítményét, vagy a számláló állapota a következők egyike:
 • MEGHALADJA A MECHANIKUS LIMITET – a tétel tényleges futásteljesítménye nem fejezhető ki, mert meghaladja a mérőóra kapacitását.
 • TÖRÖTT – a futásteljesítmény-mérő fizikailag sérült és nem működik
 • KIÉGETT - a futásteljesítmény-mérő tűzkáros és nem működik
 • NEM MŰKÖDŐ DIGITÁLIS KIJELZŐ – a futásteljesítmény-mutató elektronikus és nem működik
 • HIÁNYZIK – nincs futásteljesítmény-mérő a járműben

Gyártó – A gyártó az autógyártó márkaneve.

Helyszín – A helyszín azt a telephelyet mutatja, ahol a tétel értékesítése történik. Lásd az aukciós helyszíneket.

Hengerek – A hengerek a jármű hajtásláncának a gyártó által használt megnevezése.

Hozzárendelt Járművek – olyan járművek, amikhez hozzárendeltek aukciós dátumot. A „Nem hozzárendelt” járművekhez még nem rendelték hozzá aukciós dátumot.

Indítási kódok – Az USAautolicit 4 kódot használ egy jármű indítására és a motor működésére vonatkozóan:

 • Fut és vezethető – a jármű beindul és vezethető
 • Indul – a jármű elindul, vagy bikázható
 • Helyhez kötött – a jármű nem indul, motorhibás, vagy nem tesztelték
 • Nem meghatározott

Jelenlegi licit – A jelenlegi licit az adott tételre éppen érvényes legmagasabb megajánlott ár, viszont létezhet az oldalon mutatott összegnél magasabb maximum licit. A jelenlegi licit összege mindig a telephelynek megfelelő ország pénznemében kerül listázásra.

Kártípus – Ez a karambol vagy esemény jellegére utal, ami a jármű fizikai sérülését okozta. Elsődlegesen biztosítótársaságok használják és a fizikai sérüléssel rendelkező járművekre vonatkozik.

 • Ütközés
 • Tűz
 • Lopás
 • Víz/árvíz
 • Egyéb

Kárkódok – A kárkódok jelzik a járművön ez elsődlegesen érintett területet, illetve a sérülést

Alváz

Elöl és hátul

Mechanikus

Bal elöl

Felfüggesztés

Mindenhol

Bal és jobb

Hátul

Motor égés

Bal és jobb oldal

Hiányzó/módosított alvázszám

Motor sérülés

Bal hátul

Ismeretlen

Nincs

Bal oldal

Javíthatatlan

Normál kopás

Beázás/árvízkár

Jégkár

Részben javítva

Belső égés

Jobb elöl

Rongált

Biológiai/vegyi kockázat

Jobb hátul

Sós víz

Bontott

Jobb oldal

Teljes kiégés

Borult

Kártörténet

Tető

Édesvíz

Kicserélt alvázszám

Váltó

Egyesületnek kell fizetni

Kisebb horpadások

Vázszerkezet sérült

Elektromos

Külső égés

Viharkár

Elöl

Lopás

Visszavett

Ezek a kódok csupán az ismert és jelentett károsodást mutatják és jellegükből adódóan korlátozottak. Az USAautolicit kifejezetten elutasítja a kárkódok pontosságra vonatkozó felelősséget, mivel az információk nem feltétlenül tükrözik pontosan a jármű sérülésének típusát és mértékét. A kárkódok licitálásra vagy bármilyen más célra történő felhasználására, illetve a döntés megalapozására nem feltétlenül alkalmasak. Az USAautolicit erősen ajánlja a tételek, tagok által történő alapos vásárlás előtti vizsgálatát.

Kép – Az USAautolicit nagyfelbontású (HD) képeket kínál minden jármű megtekintéséhez. Az internetes betöltési idők javítása érdekében a keresési eredményekben és az aukciós listákban kezdetnek standard minőségű képek jelennek meg. A jármű információs oldalon, a főkép felső részén lévő kis ikonok lehetővé teszik a képek nagyítását a nagyító funkcióval, illetve a 360°-os videó nézet funkció használatát, ami bárhol megállítható akár kívül akár belül, ezenfelül biztosítjuk a letöltést és a nyomtatást.

Kijelöletlen Járművek – Olyan járművek a készletben, melyekhez még nem rendeltek hozzá aukciós dátumot. Ezek a járművek eladható tulajdonjogi dokumentumokra várnak az eladótól és/vagy a Gépjármű Hivataltól (DMV). A „Kijelölt” járművek olyanok, amikhez rendeltek aukciós dátumot.

Kivitel – A kivitel a gyártó által használt megnevezés a jármű konfigurációjára.

Költség kalkulátor – A költség kalkulátor lehetővé teszi bármelyik vásárlónak, hogy bevigyen egy tetszőleges licitösszeget és lássa a vetített járműköltséget beleértve a díjakat. Ez a funkció csak belépett ajánlattevőknek érhető el az USAautolicit.com jármű részletes adatlap oldalon. Az eszköz a licit információ dobozban van.

Kulcsok – A kulcsok leírás mutatja, hogy az aukciós helyszín rendelkezik-e a jármű kulcsaival.

Meghajtás – A meghajtás a jármű, gyártó által használt megnevezése.

Meghatalmazás – egy olyan cselekvési felhatalmazás, ami egy másik személy nevében történő specifikus vagy teljes körű jogi vagy pénzügyi intézkedési jogot keletkeztet. Az USAautolicit formanyomtatványokat kínál annak érdekében, hogy a tulajdonos meghatalmazhat más magánszemélyt a tulajdonjogi dokumentumok kezelésére, járműátvételre és vagy teljes körű ügyintézésre. Minden formanyomtatványt aláírva kell benyújtania a tulajdonosnak, amiket a Saját aukciós központ menüpont alatt kezelhet.

Modell – A modell a gyártó által használt modell megnevezés.

Motor – A motor a jármű alvázszámában jelzett motor specifikáció. Javasoljuk a járművekre történő licitálás előtt azok tagok általi bevizsgálását az eredeti berendezések értékesítéskori jelenlétéről történő meggyőződés céljából.

PayPal – Egy globális e-kereskedelmi cég, amelyik az USAautolicit és vásárlóink közötti digitális fizetési folyamatokat dolgozza fel. A PayPal USAautolicit fizetési opcióként történő használata megkívánja, az igazolt PayPal profil meglétét. A PayPal az egyik legbiztonságosabb online fizetésközvetítő rendszer. Tudjon meg többet a PayPal.com oldalon.

Regisztrációs díj - Az USAautolicit egyszeri vissza nem térítendő regisztrációs díjat számol fel egy ajánlattevő profil aktiválásáért. A regisztrációs díjak különböző hosszúságú időtartamokra vonatkozhatnak és eltérő kedvezményeket biztosítanak egyéb szolgáltatások igénybevételekor.

Sáv – Néhány aukció egynél több járművet értékesít egyszerre. A nagyobb aukcióknak két, három, vagy akár több egyidejűleg futó sávja is lehet az élő aukción. Ha egy többsávos aukcióban licitál, bizonyosodjon meg róla melyik sávban lesznek az Ön által követett járművek.

Szállítási kalkulátor – Szállítási kalkulátorunk lehetővé teszi bármelyik vásárlónak, hogy tisztában legyen a jármű hozzávetőleges szállítási költségével a kiválasztott célállomásra. Az eszközt megtalálja minden jármű részletes adatlapján.

Szín – Az ezen az oldalon listázott szín az a szokásos szín megnevezés, ami megfelelően képviseli a jármű külső színét. A szín nem a gyártó által használt szín megnevezés, hanem egy általánosított szín leírás.

Titel/Értékesítési Dokumentum – Ez az a kifejezés, ami az eladó járművel átadott tulajdonjogi dokumentum típusára vonatkozik. A tulajdonjogi dokumentum, amit a vásárlás befejezésével a vevőre ruháznak.  Minden adásvételi dokumentumra azon állam törvényei érvényesek, ahol kibocsátották azt. Bármilyen, a járműre vonatkozó adásvételi dokumentum a jármű jelenlegi tulajdonjogát igazoló dokumentum és nem mutatja, illetve nem is próbálja bemutatni a jármű tulajdonjogának korábbi alakulását

 • Tiszta
 • Sérült / Mentett / Kimentett
 • Adásvételi
 • Hulladék
 • 907-A
 • Nem javítható
 • Eredeti
 • Csak alkatrész

Title/Adásvételi Dokumentum Minősítés – A title típusa. Lehet például „Másolat” vagy „Csak alkatrész”. A minősítések, illetve az ezek odaítélésére vonatkozó feltételek államról államra nagyban eltérhetnek.


Title/Adásvételi Dokumentum Megjegyzések – A title/adásvételi dokumentumot kezelő aukció telephely által hozzáfűzött speciális megjegyzések. Ez a rész tartalmazhat olyan fontos információt, ami befolyással lehet arra, hogyan adható el a jármű.

Üzemanyag – Az üzemanyag a motor által használt üzemanyag típusát mutatja, az alvázszámban jelzettek szerint.

VÁM kalkulátor – A VÁM kalkulátor lehetővé teszi bármelyik vásárlónak, hogy bevigyen egy tetszőleges összeget, ami vételár díjakkal plusz a szállítás költsége és lássa a hozzávetőleges VÁM és ÁFA költségét az adott ország szabályai szerint.  Ez a funkció  az USAautolicit.com jármű részletes adatlap oldalon érhető el. Az eszköz a szállítási kalkulátor alatt található.

Vevő – A vevő a regisztrált vásárló, aki az USAautolicit-től valamelyik aukciós módszerével járművet vesz.

Vevői díjak – A vevői díj minden egyes eladott jármű esetén felszámításra kerül. Egyéb, mint pl. Internet és Szerviz, stb. díjak is felszámolásra kerülhetnek. Az USAautolicit különböző díj jegyzékkel dolgozik.

 • Standard járművekre vonatkozó Vevő Díj
 • Nehéz gépjárművekre vonatkozó Vevő Díj
 • Dream Cars járművekre vonatkozó Vevő Díj
 • Nem az USA területén található  járművekre vonatkozó Vevő Díj

A vevői díj jegyzék csak az USAautolicit oldalon belépett vásárlók számára elérhető. Minden egyes vásárló kizárólagos felelőssége a bármilyen USAautolicit által kiszabott díj ellenőrzése ezen díjak felmerülése előtt. Minden díj változhat és a vásárlóknak ajánlott a vonatkozó díjak visszaigazoltatása a díjak felmerülése előtt.

Az usaautolicit.com-on belépett regisztrált vásárlók előkalkuláltathatják a járműre vonatkozó vevői díjakat közvetlenül a jármű információ oldalon. Keresse az USAautolicit Költség kalkulátor eszközt a Licit információ dobozban.

Vevői szolgáltatások – Az USAautolicit Vevői Szolgáltatások részleg segítségnyújtást kínál a vásárlóknak angol, német és magyar nyelveken. Segítenek a regisztrációval, licitálással, fizetéssel (átutalások fogadása, fizetés feldolgozás), jármű felvétellel, szállítással és minden egyébbel a vásárlói élményt illetően. Megválaszolják a vásárlói szabályokkal, aukciós politikával és minden webes problémával kapcsolatos kérdéseket. Lépjen velük kapcsolatba telefonon (USA & Kanada esetén 561-559-4221, vagy nemzetközi esetén +49 173-100-4222), vagy e-mailen, illetve Élő Chat-en keresztül.

Ikonok / jelölések

A következő ikonokat használjuk a járművek adatlapján

Indul
Amikor a jármű megérkezett az aukciós telephelyre, ott meggyőződtek arról, hogy a jármű elindul vagy bikázható, üres sebességi fokozatban a motor fut. Nincs garancia, vagy szavatosság arra, hogy a jármű menetképes állapotban van.
Fut és vezethető
Amikor a jármű megérkezett az aukciós telephelyre, ott meggyőződtek arról, hogy a jármű elindult, sebességbe lehetett kapcsolni, és saját erőből képes volt haladni.
Helyhez kötött
A jármű nem indul, motorhibás.
Nem meghatározott
A jármű indítása nem tesztelhető, vagy nincs információ.
Kulcs elérhető
A jármű adatlapján ezt a jelölést akkor használjuk, ha az adott járműhöz tartozó legalább egy darab kulcs elérhető.

 

X
>
<
Kész
X
X
X
X