wait

 

AMERIKAI AUTÓ ÁRVERÉSEK

VÁSÁRLÁSI TIPPEK

 

Vásárlási tanácsok licitáláshoz

Amennyiben Ön az USA területéről szeretne kedvező áron használt vagy akár sérült személyautóhoz, teherautóhoz, motorhoz, jet-skihez, hajóhoz jutni, akkor az USAautolicit.com oldalon a legjobb helyen jár! Annak biztosítása érdekében, hogy elégedett legyen járművével, azt tanácsoljuk, hogy az ajánlattétel előtt végezzen minél több kutatást. Az alábbi vásárlási tanácsok licitáláshoz, segítenek Önnek pillanatok alatt megszerzi álmai autóját az USA-ból.

Tekintse meg a licitálási folyamatot

vásárlási folyamat autó aukciókon

Jármű megtekintése

Oldalunkon minden járműről legalább 10 képet talál.
Figyelmesen nézze végig az összeset. Az USAautolicit nagyfelbontású (HD) képeket kínál minden jármű megtekintéséhez, illetve lehetővé tesszük a 360°-os videónézet funkció használatát, ami bárhol megállítható akár kívül akár belül. Ennek köszönhetően részletesebben is megvizsgálhatja személygépkocsijának, teherautójának vagy terepjárójának minden egyes centiméterét. Ezek után, tekintse át a jármű információkat. A jármű adatlapján az alábbiakról talál információt, de nem kizárólagosan

 • Dokumentum típusa
 • Futásteljesítmény
 • Kár típusa
 • Becsült javítási költség

 

Járműtörténet ellenőrzése

jármű állapotlap fényképekkel

Az USAautolicit oldalon minden Vásárló több járműtörténeti jelentéshez férhet hozzá. A Plus tagsággal 5, míg Premium tagsággal rendelkező vásárló 10 INGYENES History Report-hoz férhet hozzá. További aukciós jelentéseket már mindössze 7.50 USD-ért is vásárolhat.

Amennyiben Ön alap tagsággal rendelkezik, lehetősége van arra, hogy megvásárolja a járműtörténeti jelentéseket 10.50 USD-ért darabonként. Ezek tartalmazzák a teljes aukciós jelentést, ha rendelkezésre áll, és további információkat, például:

 • DMV címadatok
 • Futásteljesítménymérő rekordok
 • Roncsautó/felesleg/teljesen elveszett
 • Title története
 • Kisebb baleseti adatok
 • Biztosítótársasági nyilvántartások
 • Nyitott zálogjog/hitel adatok

 

Járművizsgálat

Oldalunkon lehetőséget kínálunk, hogy egy harmadik féltől származó szakembert bízzon meg, hogy átvizsgáljon minden olyan járművet, amelyre licitálna az aukción. Ez a vizsgálat lökhárítótól lökhárítóig terjed, 155 dollártól indul, és egy pontos, átfogó ellenőrzést nyújt Önnek, amelyet szerződött partnerünk a kérésétől számított 24-48 órán belül elvégez. Ez az ellenőrzés információkat tartalmaz a következőkről:

 • Több mint 50 fénykép
 • Külső és belső ellenőrzés
 • Az összes folyadék ellenőrzése
 • Elektromos rendszerek működőképessége
 • Motor/váltómű/mechanikai rendszer ellenőrzése

Minden megrendeléshez 1 ingyenes járműtörténeti jelentést is kap.

 

Használja a figyelőlistát

Ne feledje, hogy ha felvesz egy járművet a figyelőlistára, akkor a jármű aukciójának napján automatikusan e-mailt vagy SMS-értesítést küldünk Önnek. Ez a legegyszerűbb módja az Ön számára érdekes tételek figyelemmel kísérésének.

A figyelőlisták nyomon követik a tétel eladásának dátumát, és Ön megtekintheti a tétel számát, leírását és az aktuális ajánlatot. Jármű hozzáadásához a figyelőlistához csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Hozzáadás a figyelőlistához” gombra, amikor olyan tételeket néz meg, amelyek vonzóak Ön számára.

 

Költségvetés meghatározása

Javasoljuk, hogy az Előzetes licitálás során állítsa be a maximális ajánlati összeget. Rendszerünk, az élő ajánlattétel során, a legalacsonyabb ajánlatot teszi meg, ez az ajánlata csak akkor növekszik, ha szükséges az ajánlattevő pozíciójának fenntartásához.

Ha egy másik potenciális vevő túllépi a maximális összeget, küldünk egy e-mailt, amely lehetővé teszi a maximális ajánlat növelését az Élő aukció szakaszának megkezdése előtt.

 

Kérje segítségünket

Aukciós szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Nyugodtan írjon nekünk e- mailt, vegyen részt egy élő csevegésben, vagy egyszerűen hívjon minket telefonszámainkon hétfőtől péntekig 9: 00-18: 00 között.
GYIK oldalunk tartalmazza ügyfeleink többségének kérdéseit, és a licitáláson kívül számos területre kiterjed.

 

Ha betartja ezeket az értékes tippeket, akkor biztos, hogy pillanatok alatt megszerzi álmai autóját.

 

Kövess minket a közösségi médiában

Facebook Twitter Instagram  Youtube


X
>
<
Kész
X
X
X
X