wait

 

AMERIKAI AUTÓ ÁRVERÉSEK

VÁSÁRLÁSI TIPPEK

 

Vegyen sérült autót Amerikából

A sérült autó aukciók a vásárló számára nagy megtakarítást jelenthetnek. Sok esetben néhány javítás után egy sérült autó megbízhatóan szolgálhat napi használatú autóként. Mi az Usaautolicit.com-nál azonban arra törekszünk, hogy vásárlóink tájékozottan vásároljanak, ezért az elérhető legtöbb információt megtalálja minden jármű adatlapján. Nem tudjuk azonban eléggé hangsúlyozni a sérült autóról történő alapos tájékozódást a vásárlás előtt. Kezdetnek íme néhány felteendő kérdés sérült autó vásárlás előtt.

Kérdések, amiket fel kell tennie mielőtt sérült autót vásárol

Mennyire sérült a jármű?
Ha egy mindennapi használatra szánt autót keres, ügyeljen a sérülés típusára és mértékére ami az autóval történt. Noha sok sérült autó megbízhatóan vezethető némi javítás után, vannak olyan járművek amelyek sosem lesznek olyan biztonságosan működtethetők mint korábban. Egy olyan jármű, aminek váz sérülése van, vagy kiterjedten korrodálódott sós vizes beázás miatt, nem feltétlenül jó döntés, ha rendszeres használatra szánt autót keres.

Hogyan mérem fel egy eladó sérült autó károsodásait?
Mi az USAautolicit.com, a ClearVin-nel és az EpicVin-nel partnerséget kötve azonnali járműtörténeti jelentéseket kínálunk weboldalunkon minden sérült autó, pick-up, motor és hajó esetén. A járműtörténeti előzmény jelentéseket egy kattintással eléri minden jármű részletes adatlapjáról. A járműtörténeti jelentés beszerzésén túl erősen javasoljuk a jármű aukciós telepén a harmadik fél általi járművizsgálatot vásárlás előtt.

Bevizsgálták a járművet?
Mikor szemet vet egy eladó sérült autóra, erősen javasoljuk az autó bevizsgáltatását a rendelés leadása előtt. Ha nem vizsgáltatja be a járművet, később könnyen költséges bonyodalmak között találhatja magát. Tegyen magának egy nagy szívességet és vizsgáltassa be azt a sérült autót! Látogasson el "Vásárlás előtti ellenőrzés"  oldalunkra,  ahol egyszerűen megrendelheti a kiszemelt jármű bevizsgálását.

Hogyan találom meg azt a sérült autót amelyiket keresem?
Az USAautolicit.com-nál eladó sérült autók hatalmas választékában kereshet. Mi több, regisztrálhat, hogy sérült autót vegyen közvetlenül Amerika legnagyobb aukcióiról. Hagyományosan kereskedői licenszre lenne szüksége ahhoz, hogy így szerezzen sérült járművet, de az USAautolicit egy regisztrált Bróker. Megteremtettük mindenki számára annak lehetőségét, hogy sérült autót, pick-up-ot, motort, SUV-ot és még ennél is többet szerezzen be. INGYENES tagságot is kínálunk, így már ma megveheti sérült vagy használt autóját Amerikából.

 

X
>
<
Kész
X
X
X
X