Banki átutalás nemzetközi vásárlók számára

Fizetés bármely országból

Megbízható fizetési lehetőség

Magánszemélyek és vállalkozások számára

Ön nemzetközi vásárló, aki az USAautolicit-től tervezi megvásárolni következő autóját? Valószínűleg azon gondolkodik, hogyan fizethet az országából. Az átutalás a legmegbízhatóbb fizetési lehetőség mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára világszerte. Akár a regisztrációért fizet, akár biztonsági depositot ad hozzá, vagy a járműért fizet, biztos lehet benne, hogy az átutalási tranzakció biztonságos.

Kérjük, kövesse az alábbi átutalási útmutatónkat a fizetéshez!

Banki átutalási utasítások:

  1. Nyomtassa ki ezeket az átutalási adatokat
  2. Küldjön átutalást az Ön által választott bankon keresztül, megjegyzésbe írja az USAautolicit-nél regisztrált tagsági számát. Felhívjuk figyelmét, hogy a bankok átutalási díjat számítanak fel, amelyet a banknál külön kell megfizetnie.
  3. Szkennelje be és küldje el e-mailben az átutalási bizonylatot VAGY ezt az átutalási értesítést a memberaccount@usaautolicit.com címre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető leghamarabb feldolgozzuk befizetését és hozzárendeljük számlájához.

Megfontolandó dolgok

Fizetés

Az átutalás beérkezése három (3) munkanapot (vagy ünnepnapok esetén hosszabb időt is igénybe vehet). A nemzetközi vásárlóknak kifejezetten ajánlott, hogy előre utaljanak pénzt a számlájukra.

Tagság frissítése

Ha a Plus vagy Prémium tagságra frissít, és 6000 dollárnál magasabb licitálást tervez, kérjük, fontolja meg egy deposit hozzáadását, hogy elkerülje a kétszeres átutalási díj megfizetését.

Okos Tipp

Kerülje el a bankok magas átváltási árfolyamait, és a magas külföldi tranzakciós díjakat. Küldjön pénzt olcsóbban mint a hagyományos bankokkal. Nyisson költségmentes Wise számlát ide kattintva >>

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk a marketing@usaautolicit.com címen.