wait

 

JÁRMŰTÖRTÉNETI JELENTÉSEK

legjobb forrása VIN ALAPJÁN

 

Ellenőrizze a részletes járműtörténetet

Aktuális, pontos és gyors!

Amikor egy használt autót vásárol, fontos, hogy a lehető legjobb információval rendelkezzen annak érdekében, hogy megfelelő döntést hozzon. A leggyorsabb módja, hogy betekintést nyerjünk egy jármű állapotába, ha megnézzük az előéletét. Az USAautolicit itt van, hogy segítsen. Hivatalos partnereként, naprakész és átfogó járműtörténeti jelentéseket biztosítunk tagjainknak, más járműtörténeti szolgáltatóknál jóval alacsonyabb áron.

A rendszer segítségével azonnal pontos járműtörténeti jelentést kap a legjobb áron. Az adatforrások között szerepel az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma, a bűnüldözés, az állami DMV-k, valamint a kereskedelmi és magánforrások. Partnerünk a NMVTIS (National Motor Vehicle Title Information System) engedélyezett fogyasztói hozzáférés-szolgáltatója.


Ellenőrizze az ALVÁZSZÁMÁT azonnal!

VIN KERESÉS MOST

Csak írja be a jármű alvázszámát és azonnal megkapja a legfrissebb információt!

Hogyan rendeljen Járműtörténeti jelentést

Az USAautolicit segítségével a járműtörténeti jelentés megrendelése gyors és egyszerű. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Azonosítsa az alvázszámot
Az alvázszámot több helyen is megtalálhatja a járművön. Az alvázszám rendszerint valahol a jármű karosszériáján van és könnyen megtalálható. Tekintse meg itt azon helyek listáját, ahol megtalálhatja az alvázszámot.

Keresés megkezdése
Írja be az alvázszámot oldalunkon található keresőmezőbe. Kattintson a "VIN keresése most" gombra. Az USAautolicit oldalon korlátlan számú alvázszám keresést futtathat, ezzel segítve az összehasonlítást vásárlás előtt.

A kezdeti keresési eredmények megtekintése
Miután a program számos nemzeti adatbázisban elvégzi a keresést, megjelenik egy oldal a kezdeti eredményekkel. Ez elegendő információt jelenít meg ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alvázszám a megfelelő járműhöz tartozik. Kattintson a "Megrendelés" gombra.

Válassza ki a jelentéscsomagot
Megrendelhet egy jelentést vagy akár több jelentést is, ezzel pénzt takaríthat meg. A megvásárolt, de fel nem használt jelentéseket a jövőben bármikor megrendelheti. A jelentés megjelenik, és egy e-mailt is kap, amelyben tájékoztatjuk, hogy a jelentés elkészült. Ha a vásárlás előtt nem hozott létre fiókot, akkor kap egy e-mailt, amely tartalmaz egy ideiglenes jelszót a fiókjához való hozzáféréshez.
 

MINTA JELENTÉS MEGTEKINTÉSE

Mit tartalmaz a részletes járműtörténeti jelentés?

Amerika legátfogóbb járműtörténeti ellenőrzése egyedi és átfogó adatokkal, tömör és pontos áttekintést nyújt a jármű múltjáról.

  • A jármű részletes műszaki adatai
  • Tulajdonosi előzmények
  • Title történeti információk
  • Futásteljesítmény nyilvántartások
  • Visszahívási eseményeket
  • És még sok mást...

A járműtörténeti jelentés előnyei

✅ Aktuális, pontos és gyors
A legfrissebb információk megbízható forrásokból

✅ 40+ adatpont
Tudjon meg többet a különböző forrásokból származó több mint 40 adatpontból származó jelentésekből

✅ Saját minősítés
Partnerünk által készített jelentések tartalmazzák exkluzív minősítésüket a döntés megkönnyítése érdekében

✅ Majdnem minden járműtípushoz elérhető
Támogatja az autókat, teherautókat, klasszikusokat, motorkerékpárokat, lakóautókat és teherautókat


Miért kell megvásárolnia a teljes előzményjelentést?

Minden használt autónak egyedi múltja van, mielőtt Önhöz kerül. Ne találgasson egy jármű előéletéről, amikor biztos is lehet benne. Adjon magának egy kis biztonságot licitálás előtt, a járműtörténeti jelentés megvásárlásával.

Az USAautolicit kifejezetten javasolja minden tagjának, hogy mielőtt licitálna egy járműre, szerezzen be járműtörténeti jelentést.

X
>
<
Kész
X
X
X
X