wait

VÁSÁROLJON KÖRÜLTEKINTŐEN

SZEREZZEN TÖBB INFORMÁCIÓT A JÁRMŰ ÁTVIZSGÁLÁSÁVAL

Vásárlás előtti ellenőrzés

Porsche Boxter ellenőrzésNem biztos benne, hogy milyen állapotban van a vásárolni kívánt jármű? Semmi gond!

Az amerikai aukciós helyszínek lehetővé teszik, hogy vásárlás előtt a gépjárművet az érdeklődő megvizsgálja. A személyes vizsgálat azonban az európai vásárló számára a távolság miatt ez nem lehetséges.
Annak érdekében, hogy Ön teljes biztonsággal vásárolhasson az amerikai aukciókon, lehetővé tesszük a harmadik fél általi járművizsgálatot.
Partnerünk országos hálózattal rendelkezik, így a vásárló nevében, az USA területén, bármely aukciós létesítményben képes teljes körű vizsgálatot végezni.

Azt akarjuk, hogy Ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek vásárlásaikkal, legyen szó személy és tehergépjárművekről, vízi járművekről, teherautókról, vagy akár lakóautókról. Célunk, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, miközben elfogulatlanok maradunk. A jármű ellenőrzésének elvégzése vagy megszerzése a legjobb módszer az érték meghatározásához szükséges információk megszerzésére.

Az állapotfelmérő szakemberek nem az USAautolicit és nem az USA aukciós helyszínek alkalmazottja, teljesen függetlenül működnek. Az ellenőrzést tapasztalt ASE-képesítéssel rendelkező szerelők végzik, akik több éve dolgoznak az autóiparban. Sok ellenőr rendelkezik gyártói tanúsítvánnyal is.

Azt javasoljuk, mielőtt járművet vásárol az árverésen, akkor azt mindenképpen vizsgáltassa át.

A vizsgálat megrendelése egyszerű és már 155 USD -től elérhető, de tartsa szem előtt, hogy a vizsgálat megkezdése megrendeléstől számítva 3 munkanapot vesz igénybe.

 

állapotlap fényképekkelA jelentés a következőket tartalmazza, de nem kizárólagosan

  • Nagy felbontású képeket a járműről és a talált sérülésekről
  • A jármű tesztvezetését (ha lehetséges)
  • Folyadékszint ellenőrzéseket
  • Klímaberendezés működésének ellenőrzését
  • Értékelést a jármű külső és belső terének állapotáról a nyilvánvaló sérülések vagy javításokra utaló jelek szempontjából
  • Bizonyos telephelyek esetében OBDII kódokat és a festékvastagságot

 

 

 

Ha különleges kérései vagy követelményei vannak, kérjük, írjon nekünk e-mailt, miután megrendelte az ellenőrzést, és mi mindent megteszünk, hogy eleget tegyünk az igényeinek.

Az ellenőrzés típusától függően a tényleges ellenőrzési idő 30 perctől két óráig terjed. A jármű átvizsgálását követően az átvizsgálási jelentést e-mailben küldjük el Önnek. Regisztrált tagjainknak a jelentést, az ellenőrzés befejezését követő 24 órán belül elérhetővé tesszük weboldalunkon is. Ehhez, navigáljon a Saját aukciós központ - Szolgáltatások - Letöltött járműjelentések menüpontba.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb aukciós létesítményben nem engedélyezik, hogy az ellenőrök szerszámokat vigyenek magukkal.  Minden erőfeszítést megtesznek, hogy a lemerült akkumulátorral rendelkező járművet beindítsák, de előfordul, hogy a létesítmény nem veszi figyelembe a vizsgálatot végző személy kérését a jármű beindítására vonatkozóan. A haszongépjárművek, lakóautók és vízi járművek esetében az ellenőrzés NEM terjed ki a kiegészítő berendezések, például a kitámasztók, tűzhelyek, hűtőszekrények, szivattyúk stb. üzemszerű működésére.

 

Az alábbi járművekhez rendelhető ellenőrzés
 

Személy és tehergépjárművek
Személygépkocsi, terepjáró, furgon és tehergépkocsi
$175
Kereskedelmi járművek
Traktorok, pótkocsik, mezőgazdasági berendezések, építőipari gépek, dobozos teherautók, platók, emelőkosaras autók, tartálykocsik és vészhelyzeti járművek
$280
Szabadidős járművek
Motorkerékpárok, Quadok, Jet-ski, 30' alatti hajók és csónakok
$155
Egyéb járművek
Lakóautók, lakókocsik, 30'-nél nagyobb hajók és csónakok
$210

Mit mondanak akik elvégezték az ellenőrzést?

Vásárlás előtt megrendeltem a kiválasztott autóra az ellenőrzést, annak ellenére, hogy fényképen jól nézett ki és a járműtörténeti információt is lekértem. Az ellenőrök a látható apróbb hibákon kívül más problémát vagy hiányosságot nem találtak.
- Jácint
Nagy hangsúlyt fektettek a hibák feltárására. Az autó átvizsgálásának eredményét gyorsan megkaptam. A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatást.
- Jenő
Mivel tudom, hogy mennyire fontos, egy használt autó vizsgálata a vásárlás előtt, igénybe vettem ezt a szolgáltatást. Így kaptam egy igazán átfogó és részletes jelentést, rengeteg fotóval és néhány konkrét dologgal, amit kértem, hogy ellenőrizzenek. Ajánlom mindenkinek.
- Barbara
Kiváló és nagyon alapos vizsgálat. Az ellenőrök profik. Mindenképpen ajánlom. Engem megnyugtattatok! Köszönöm szépen!
- Alexander
X
>
<
Kész
X
X
X
X