wait

 

HASZNOS TANÁCSOK 

LICITÁLÁSHOZ

 

Vásárlási tanácsok licitáláshoz

Amennyiben Ön az USA területéről szeretne kedvező áron használt vagy akár sérült személyautóhoz, teherautóhoz, motorhoz, jet-skihez, hajóhoz jutni, akkor az USAautolicit.com oldalon a legjobb helyen jár! Annak biztosítása érdekében, hogy elégedett legyen járművével, azt tanácsoljuk, hogy az ajánlattétel előtt végezzen minél több kutatást.

Tekintse meg a licitálási folyamatot

Jármű megtekintése

Oldalunkon minden járműről legalább 10 képet talál.
Figyelmesen nézze végig az összeset. Az USAautolicit nagyfelbontású (HD) képeket kínál minden jármű megtekintéséhez, illetve lehetővé tesszük a 360°-os videónézet funkció használatát, ami bárhol megállítható akár kívül akár belül. Ennek köszönhetően részletesebben is megvizsgálhatja személygépkocsijának, teherautójának vagy terepjárójának minden egyes centiméterét. Ezek után, tekintse át a jármű információkat. A jármű adatlapján az alábbiakról talál információt, de nem kizárólagosan

 • Dokumentum típusa
 • Futásteljesítmény
 • Kár típusa
 • Becsült javítási költség

 

 

 

Járműtörténet ellenőrzése

Az USAautolicit oldalon minden Vásárló több járműtörténeti jelentéshez férhet hozzá. A Plus tagsággal 5, míg Premium tagsággal rendelkező vásárló 10 INGYENES History Report-hoz férhet hozzá. További aukciós jelentéseket már mindössze 7.50 USD-ért is vásárolhat.

Amennyiben Ön alap tagsággal rendelkezik, lehetősége van arra, hogy megvásárolja a járműtörténeti jelentéseket 10.50 USD-ért darabonként. Ezek tartalmazzák a teljes aukciós jelentést, ha rendelkezésre áll, és további információkat, például:

 • DMV címadatok
 • Futásteljesítménymérő rekordok
 • Roncsautó/felesleg/teljesen elveszett
 • Title története
 • Kisebb baleseti adatok
 • Biztosítótársasági nyilvántartások
 • Nyitott zálogjog/hitel adatok

 

 

 

Járművizsgálat

Oldalunkon lehetőséget kínálunk, hogy egy harmadik féltől származó szakembert bízzon meg, hogy átvizsgáljon minden olyan járművet, amelyre licitálna az aukción. Ez a vizsgálat lökhárítótól lökhárítóig terjed, 155 dollártól indul, és egy pontos, átfogó ellenőrzést nyújt Önnek, amelyet szerződött partnerünk a kérésétől számított 24-48 órán belül elvégez. Ez az ellenőrzés információkat tartalmaz a következőkről:

 • Több mint 50 fénykép
 • Külső és belső ellenőrzés
 • Az összes folyadék ellenőrzése
 • Elektromos rendszerek működőképessége
 • Motor/váltómű/mechanikai rendszer ellenőrzése

Minden megrendeléshez 1 ingyenes járműtörténeti jelentést is kap.

 

Használja a figyelőlistát

Ne feledje, hogy ha felvesz egy járművet a figyelőlistára, akkor a jármű aukciójának napján automatikusan e-mailt vagy SMS-értesítést küldünk Önnek. Ez a legegyszerűbb módja az Ön számára érdekes tételek figyelemmel kísérésének.

A figyelőlisták nyomon követik a tétel eladásának dátumát, és Ön megtekintheti a tétel számát, leírását és az aktuális ajánlatot. Jármű hozzáadásához a figyelőlistához csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Hozzáadás a figyelőlistához” gombra, amikor olyan tételeket néz meg, amelyek vonzóak Ön számára.

 

Költségvetés meghatározása

Javasoljuk, hogy az Előzetes licitálás során állítsa be a maximális ajánlati összeget. Rendszerünk, az élő ajánlattétel során, a legalacsonyabb ajánlatot teszi meg, ez az ajánlata csak akkor növekszik, ha szükséges az ajánlattevő pozíciójának fenntartásához.

Ha egy másik potenciális vevő túllépi a maximális összeget, küldünk egy e-mailt, amely lehetővé teszi a maximális ajánlat növelését az Élő aukció szakaszának megkezdése előtt.

 

Kérje segítségünket

Aukciós szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Nyugodtan írjon nekünk e- mailt, vegyen részt egy élő csevegésben, vagy egyszerűen hívjon minket telefonszámainkon hétfőtől péntekig 9: 00-18: 00 között.
GYIK oldalunk tartalmazza ügyfeleink többségének kérdéseit, és a licitáláson kívül számos területre kiterjed.

 

Ha betartja ezeket az értékes tippeket, akkor biztos, hogy pillanatok alatt megszerzi álmai autóját.

 

Kövess minket a közösségi médiában

Facebook Twitter Instagram  Youtube


X
>
<
Kész
X
X
X
X