wait

 

GÉPJÁRMŰIMPORT AZ USA-BÓL

Szállítás bármely kívánt európai célállomásra

 

Ingyenes szállítási ajánlatkérés

Alvázszám alapján
Jármű info manuálisan
Alvázszám
Keresés
Alvázszám
Márka
Modell
Évjárat
Menetképes?

Kiindulási információk

Állam
Város
Cím
Irányítószám

CÉLÁLLOMÁS

Ország
Tartomány/Megye
Város
Cím
Irányítószám

KAPCSOLATTARTÁSI INFORMÁCIÓK

Amennyiben rendelkezik érvényes Plus, vagy Prémium regisztrációval, jelentkezzen be a szállítási kedvezményes igénybevételéhez

Keresztnév
Vezetéknév
E-mail cím
Ajánlatkérés küldése

USAautolicit TransportTM - Szállítás

Az USAautolicit mind a regisztrált tagoknak, mind a nagyközönség számára exkluzív amerikai járműszállítási szolgáltatását kínálja. Megkönnyítjük Önnek a gépjármű-szállítását az Egyesült Államok és Kanada területéről versenyképes, alacsony árakon. A versenytársaktól eltérően az USAautolicit Az Egyesült Államok bármely kikötőjéből képes szállítani, így mindig abból a kikötőből szállítunk, ami a gépjármű tartózkodási helyéhez legközelebb található.

Gépjárműimport Amerikából gyorsan és hatékonyan

Ön megvásárolta az autót, motorkerékpárt vagy hajót és szeretné az USA-ból Európába importálni? Nem hagyjuk magára! Az USAautolicit gondoskodunk a teljes szállítási folyamatról. Az egyik legjobb autószállítási és járműszállítási szolgáltatásokat kínáljuk Ügyfeleinek sokféle járműtípus kapcsán - új vagy használtautók, oldtimerek, motorkerékpárok, ATV-k, lakóautók és csónakok -, valamint a nehézgépjárművek szállítására.


Teljes import szolgáltatást kínálunk a kívánt helyen történő átvételtől, az USA-ból történő kiviteltől és az Európába történő szállítástól a kirakodásig és a célállomáson történő vámkezelésig, biztosítjuk, hogy a teljes járműátadás zökkenőmentesen menjen végbe - beleértve az összes dokumentumot és formalitást. Mint már említettük: gondoskodunk álmai autójának szállításával kapcsolatos minden részletről.

Célunk, hogy járművének szállítását a lehető legkönnyebben és biztonságosabbá tegyük. Meg fogja találni, hogy a gépjárműimport az USA-ból nem bonyolultabb, mint egy csomag elküldése.

 

Szállítási előnyök

⇒ Azonnali szállítási árajánlatok
Integrált szállítási rendszerünk minden jármű hirdetési oldalán megtalálható és legtöbb esetben azonnal látja a beállított célállomásra vonatkozó szállítási költséget.

⇒ Házhozszállítás
Az Usaautolicit bárhonnan felveheti járműveit, és bárhová elszállíthatja, feltéve, hogy a teherautó el tud jutni a kiválasztott szállítási célállomásra.

Szállítási nyomonkövetés
A szállítási folyamat minden szakaszában e-mailben vagy szöveges üzenetben tájékoztatjuk Önt valós idejű állapotfrissítésekkel, így nyomon követheti járművét.

Engedéllyel rendelkező sofőrök
Minden sofőr az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumának Szövetségi Autófuvarozó Biztonsági Igazgatósága által kiadott engedéllyel rendelkezik.

Teljes körű biztosítás
Közúti szállítási partnereink rendelkeznek a szükséges árukár biztosítással, így teljes körű biztosítási fedezetet biztosít minden földi szállításra. Így a vásárlása minden további díj nélkül le van fedezve.

 

Ne feledkezzen meg az Óceáni biztosításról

Az USAautolicit szállító partnerei csak a szárazföldi szállításhoz nyújtanak ingyenes biztosítást. A tengerészeti törvények szerint a fuvarozó csak 500 USD felelősséget vállal fuvarlevelenként az Óceáni szállítás során. Kifejezetten javasoljuk, hogy kössön kiegészítő óceáni biztosítást akár az USAautolicit-en keresztül, akár más forrásból.
Ha nem kíván biztosítást kötni, kérjük, a megrendeléskor e-mailben erősítse meg.

Mennyibe kerül Önnek a kiegészítő biztosítás?
A jármű beszerzési értékének + szállítási költségek 3,5%-a.

Mit tartalmaz?
- 12 hónapos átfutási idő a szállítás regisztrált kezdő napjától számítva.
- A fedezet az eladó átvételi címétől a konténerből való kirakodásig érvényes.
- All Risk: Fedezetet biztosít a szállítás közbeni károk minden formája,  tehát a biztosítás totálkárra is kiterjed.

Feltételek
- A biztosítási összeg 200,- €-tól szállított járművenként.
- Járművenként 500,- € önrész érvényes.

*Az USAautolicit nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért.

X
>
<
Kész
X
X
X
X