VIN történet

5 GYIK megválaszolása a VIN történet jelentésekkel kapcsolatban

Total
0
Shares

Magától értetődik, hogy az autóvásárlás általában az egyik legizgalmasabb esemény az életben. Így van ez akkor is, amikor Amerikából vásárolunk autót. Mindenki szeretne azonban a lehető legtöbbet tudni a megvásárolni kívánt járműről. Ebben nagy segítséget jelent a VIN történet jelentés.

Ha szűkös költségvetéssel rendelkezik, vagy nem szeretne jelentős összeget befektetni egy új autóba, a használt autó vásárlása Amerikából megfontolt döntés lehet. A használt járműveknek van múltjuk, amit a vásárlóknak ismerniük kell ahhoz, hogy értékelni tudják az elérhető ajánlatokat és eldönthessék, hogy érdemes-e megvenni egy autót. Annak érdekében, hogy a vásárlók pontos járműtörténethez juthassanak, a Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (National Motor Vehicle Title Information System), röviden csak NMVTIS, 1954-től kezdődően minden jármű 17 karakteres alvázszámát megadta. A VIN rengeteg információt nyújt egy járműről, beleértve a modellt és a gyártót is. Az USAautolicit-nél részletes VIN-történeti jelentéseket nyújtunk, amelyek az amerikai Nemzeti Gépjármű Cím Információs Rendszerből származó adatokkal rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy megértse a pontos VIN történet jelentés beszerzésének fontosságát, a bejegyzés válaszol néhány GYIK-re. Nézze meg!

VIN szám a szélvédőnél

Mi az a VIN járműtörténeti jelentés?

A VIN járműtörténeti jelentés részletes információkat nyújt egy járműről, például a márkáról, a modellről, a gyártási évről és a jármű történetének fontosabb eseményeiről. A VIN jelentés beszerzése segít felismerni a kilométer-számláló visszaforgatását és más csalásokat. Ezt az információt felhasználhatja az autó értékének meghatározásához és a licit összegének eldöntéséhez, miközben részt vesz egy amerikai autó árverésen.

Milyen információkat nyújt a VIN történet jelentés?

A VIN előzményjelentés tartalmazza a különböző forrásokból gyűjtött teljes körű információkat a következőkről:

  • Tulajdonosi előzmények
  • Title történet, beleértve a jelenlegi állapotot is
  • A járművet terhelő zálogjogok, ha vannak ilyenek
  • A jármű műszaki adatai
  • Árverési értékesítési információk
  • Bejelentett légzsákok működésbe lépése
  • A jármű tűz, árvíz vagy egyéb ok miatt elszenvedett károk
  • Piaci értékbecslés
  • Visszahívások (ha vannak)

Fentieken túl, a VIN-ellenőrzéssel az aukciós eladási előzményeket is megtekintheti az aukciós fotókkal együtt.

Az USAautolicit-nél VIN-történeti jelentésmintákat biztosítunk, hogy Ön világos képet kaphasson a jelentéseinkben szereplő információkról.

Hogyan kérhet VIN előzményjelentést?

Egy jármű VIN történeti jelentésének lekérdezéséhez először is meg kell találnia a jármű VIN-számát. Ez szerepel különböző dokumentumokban, például a jármű tulajdont igazoló dokumentumban, a biztosítási dokumentumokban és nem utolsó sorban a járműveken is szerepel. Egy autó VIN számát leggyakrabban vezetőoldali műszerfalon és a vezetőoldali ajtóoszlopon találhatja meg. Kiváncsi rá hol található meg ezeken a helyeken kívül a VIN szám? Esetleg arra kíváncsi, hogy a motorkerékpáron hol található? Tudjon meg többet az alvázszámokról.

Miért van szükségem a VIN járműtörténeti jelentésre?

A VIN előzményjelentések felhoznak minden információt az autó múltjáról, beleértve a tulajdonjogot, a tulajdonjog előzményeit és a kilométeróra-állást. A VIN-történeti jelentések azt is feltárják, hogy a biztosító társaság igényelte-e az autót totálkárosnak. Segítségükkel Ön is meghatározhat egy becsült összeget, miközben ajánlatot tesz. Végül, de nem utolsósorban, a VIN-előzményekről szóló jelentések figyelmeztetik Önt a kilométeróra visszatekerésére és a hibás beállításokra, hogy segítsen megvédeni magát a csalástól, amikor használt autót vásárol.

Mik a potenciális piros zászlók a VIN járműtörténeti jelentésben?

  • Ha az autót taxiként használták.
  • Ha a címben az szerepel, hogy “csak alkatrész”. Ez hatással lehet a tengerentúli szállításra.
  • Eltérések a jármű kilométeróra-állása és a jelentésben megadott információk között.
  • Bármilyen információ vízkárról vagy lopásról.

Néhány szó zárásként

A VIN-történeti jelentés figyelembe vétele az egyik leghatékonyabb módja a jármű állapotának és értékének meghatározására. A jelentés átnézése segít abban, hogy vásárláskor biztosítsa a pénzét. Az USAautolicit-nél több forrásból, többek között a National Automobile Dealers Association, a National Traffic Safety Administration és a National Vehicle Service információit hívjuk le, hogy Ön elfogulatlan, átfogó és pontos információkat kapjon a vásárlási döntéseihez, akár sportautó, akár motorkerékpár VIN ellenőrzésre van szüksége. A VIN-ellenőrzés megszünteti a történelem rejtélyét.

Bármikor lefuttathat egy VIN-ellenőrzést, hogy az aukciós eladási előzményeket az aukciós fotókkal együtt láthassa. A részletes járműtörténeti jelentés beszerzése sokkal egyszerűbb, mint gondolta volna. Mindössze 10,50 $-ért vásárolhat autótörténeti jelentést. Az USAautolicit 5 ingyenes VIN-ellenőrzést kínál a Plus tagsággal rendelkező ügyfelek számára. A Premium-tagok 10 VIN-történeti jelentést futtathatnak le, teljesen ingyenesen. Hát nem óriási segítség?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog