USAAUTOLICIT VS CARFAX

USAAUTOLICIT JÁRMŰTÖRTÉNET VS CARFAX

Total
0
Shares

USAAUTOLICIT JÁRMŰTÖRTÉNET VS CARFAX

A járműtörténeti jelentések a harmadik féltől származó értékes információforrásként minden használtautó-vásárlás szerves részévé váltak. Ezek az egyik legjobb módjai annak, hogy megismerje egy adott jármű történetét és, ezzel megkönnyítve a használt autó keresését. Mindegy, hogy használt autót vásárol egy amerikai autó aukción vagy egy kereskedőnél, mindig jó tudni, hogy mit vásárol. A VIN-történeti jelentés a legjobb módja annak, hogy mindent megtudjon egy jármű múltjáról, és így meghatározhassa annak valódi értékét.

Az autó járműazonosító száma (VIN) a járműtörténeti jelentés kulcsa. A 17 számjegyű VIN olyan, mint az autó társadalombiztosítási száma: egy autó életében szinte minden fontosabb eseményt feljegyeznek vele. A járműtörténeti jelentésben szereplő információk jellemzően a jármű összefoglalóját és általános értékelését tartalmazzák, részletekkel, dátumokkal és helyszínekkel alátámasztva.

Jelenleg jó néhány online platform kínál VIN-ellenőrzési szolgáltatást. Ahhoz, hogy eldöntse, hogyan válassza ki a legmegfelelőbb lehetőséget, figyelembe kell vennie a költségvetését, és pontosan tudnia kell, milyen adatokat keres. Íme, egy pillantás alatt össze tudja hasonlítani az USAautolicit és Carfax által kínált járműtörténeti jelentések tartalmát.

  USAautolicit Report Carfax
Ár $10.50 $29.99
VIN specifikációk + +
Title történet + +
Márka történet + +
Totálkár előzmények + +
Futásteljesítmény nyilvántartás + +
Gyors értékelési lehetőség +
Záloghitelek / zálogjog nyilvántartás +
Tulajdonosi történet + +
Javítási előzmények +
Lopási bejegyzések + +
VisszahívásiiInformációk + +

Az USAautolicit adatforrások között szerepel az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma, a bűnüldözés szervek, az állami DMV-k, valamint a kereskedelmi és magánforrások, hogy Ön egy teljes történetet kapjon. Partnerünk a NMVTIS (National Motor Vehicle Title Information System) engedélyezett fogyasztói hozzáférés-szolgáltatója. Eközben a Carfax-jelentés fő előnye a karbantartási dátumok és a javítási feljegyzések. Tehát, mint láthatja, bizonyos információkat az USAautolicit járműtörténeti jelentése biztosít, de a Carfax-jelentések nem és fordítva.

Gondolja át, milyen adatokra van szüksége, és tartsa szem előtt, hogy egyik járműtörténeti jelentés sem helyettesítheti a személyes járművizsgálatot. Ezért a végső döntés meghozatala előtt, a vásárlóknak egy szakszerű személyes ellenőrzés még mindig jó ötlet. Ha pedig szerkezeti károsodásra gyanakszik, egy karosszériaműhelyben tett látogatás megmentheti Önt egy drága javítástól. A járműtörténeti jelentés nem garantálja, hogy jó használt autót kap.  A jelentés lefuttatása azonban értékes első lépés, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. Megóvhatja Önt attól is, hogy olyan autót vásároljon, amelynek múltja megkérdőjelezhető.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog