Autóvásárlás Amerikából

Autóvásárlás Amerikából

Total
2
Shares

Autóvásárlás Amerikából

Minden azzal kezdődik, hogy felmerül a vágy, hogy autót importáljunk az USA-ból. De kinek éri meg egyáltalán autót venni Amerikában? Csak V8-rajongóknak? Egyértelműen: NEM! Az amerikai autópiac még mindig felülmúlhatatlan a világon, ami a járműkínálat széleskörűségét és változatosságát illeti. Számos olyan keresett jármű kapható itt, amelyet hiába keresne az európai kereskedőknél. Az európai gyártók népszerű márkáinak újraimportja az ár szempontjából is érdekes lehet. Az USA-ban vagy Kanadában az árak gyakran jelentősen alacsonyabbak, mint Magyarországon vagy Németországban.

Amennyiben Önnek megvan az összeg amiből meg tudja valósítani az autóvásárlást Amerikából, akkor az USA-ban ugyanúgy vásárolhat járművet magánszemélyektől (újsághirdetések), használt autókat is kínáló autókereskedőktől valamint valamelyik ismert amerikai autós hirdetési oldalról, mint például az autotrader vagy a cars.com, esetleg az ebaymotors. Tapasztalatok szerint az eBay-en az ajánlatok általában túlárazottak, mivel az egész világ licitálhat. Az autó állapotáról szóló leírások többnyire semmit nem érnek.

További lehetőség, az Online licitálás autó árverésen. Az amerikai autóvásárlásnak viszont jó pár buktatója is lehet, ezért tapasztalat nélkül senkinek nem javasoljuk, hogy segítségkérés nélkül, maga intézze el a vásárlást és az autó behozatalát. Az USA-ban történő autóvásárláskor van néhány különleges tulajdonság, amit figyelembe kell venni, hogy a vásárlás ne váljon rémálommá. A Title nem megfelelő ismerete, a szállítmányozó kiválasztása, a vámügyintézés, a forgalomba helyezés és még sorolhatnánk.

Autóvásárlás Amerikából

RÓLUNK – A vállalat, ahol gyerekjáték az Autóvásárlás Amerikából

Az USAautolicit.com – Atrium Auto LLC, Floridai székhelyű családi vállalkozás. A cég tulajdonosa, több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi autókereskedelemben. 2015-ben alakult a németországi Atrium Automobile és mint a rólunk írt vélemények is alátámasztják, megbízhatósággal és sok szenvedéllyel váltottuk valóra az ügyfelek álmait. Az évek alatt egyre több megkeresésnek tettünk eleget amerikai autóvásárlással kapcsolatban. Minden nap arra törekszünk, hogy Ügyfeleink megtalálják álomautójukat, úgy hogy közben még kedvezőbb lehetőségeket kínáljunk. Ennek kapcsán megalakult az Atrium Auto LLC és 2021-ben útjára indítottuk Amerikai autó aukciós oldalunkat magyar nyelven is az usaautolicit.com-ot.

Autóvásárlás Amerikából az USAautolicit.com-on

Az USAautolicit.com az az autós portál, amely kényelmes és egyszerű hozzáférést biztosít az USA és Kanada járműveihez – online. Regisztrációval valamint úgynevezett bidcard-al rendelkezünk a legnagyobb amerikai aukciókon, valamint a banki, biztosítói és sérült autókat kínáló oldalakon is. Bármilyen járművet is keres – új autót, használt járművet, youngtimer vagy veterán autót, szedánt, kabriót esetleg terepjárót – nálunk garantáltan megtalálja. Motorkerékpárt, jet-skit vagy hajót keres? Ez sem probléma, oldalunkon ezt is megtalálja. Még akkor is, ha csak korlátozott költségvetéssel rendelkezik! Ezen az oldalon minden nap több mint 225 000 járművet mutatunk be. Az USAautolicit az első és egyetlen magyar nyelvű online portál az Amerikából származó járművek számára. Nemcsak a hatalmas választékból, hanem a járművásárláshoz kapcsolódó szolgáltatások széles skálájából is profitálhat.

Azzal foglalkozunk, hogy segítsük azokat a vállalkozásokat és az egyéni vásárlókat a világ minden tájáról, akiket érdekel az autóvásárlás Amerikából. Attól a pillanattól kezdve, hogy Ön taggá válik oldalunkon, kivételes ügyfélszolgálatot nyújtunk, válaszolunk minden kérdésére, konzultálunk bármilyen autó import témában. Szolgáltatásaink előnye, hogy “all inclusive” autóvásárlási csomagmegoldást kínálunk az Egyesült Államokból, előre kalkulálható költségekkel együtt. Nálunk nem csak spórol az autóvásárláson. 

Autóvásárlás Amerikából – Szállítás, Vám és adó

Ha autót szeretne importálni az USA-ból, néhány dolgot előre át kell gondolnia. A biztonság kedvéért célszerű egy profi autóimportőr szolgáltatásait igénybe venni. Az USAautolicit a megfelelő partner az Ön számára. Oldalunkon azonnal megtalálja minden jármű hirdetési oldalán a szállítási költséget, a VÁM és ÁFA kalkulátort és mint fentebb is említettük, az amerikai autóvásárláshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk. Szívesen segítünk Önnek a vámok és a behozatali forgalmi adó ügyében is. Mi az, amire gondolnia kell amikor megtörtént az autóvásárlás Amerikából?

Vámok az USA-ban

Még mielőtt elhagyná az Egyesült Államokat, importált autóját be kell mutatni az ottani vámhatóságnak. Szívesen gondoskodunk minden szükséges dologról.

Óceáni szállítás

A szállítás nem bonyolultabb, mint egy csomag elküldése. Tekintse meg oldalunkon a beállított célállomásra vonatkozó szállítási költséget.

Érkezés Hollandiába: Az autó vámkezelése az USA-ból

Amikor az Egyesült Államokból importált autója megérkezik Hollandiába, azt ismét be kell mutatni a vámhatóságnak.

Az EU-n belül a vámokra egységes vámtarifák vonatkoznak. A költségek csak a jármű típusától függően változnak. 22%-os vámot kell alkalmazni az USA-ból behozott tehergépkocsikra. A személygépkocsikra 10%-os vámot kell fizetni A motorkerékpárok behozatalára 6%-os vámot kell fizetni. Az USA-ból származó behozatal esetén a vámokon kívül import adót is kell fizetni. Ez országonként változó, és 17% és 27% között mozog. Hollandiában ez az arány 21%. Az amerikai autóimportra kivetett vámok és import adó megfizetése számos olyan formaságot foglal magában, amelyekkel egy laikus számára nehéz megbirkózni. Ezért erősen javasoljuk, hogy konzultáljon egy szakértővel, például az USAautolicit.com csapatával az amerikai autóvásárlás folyamatáról.

Megjegyzés: A veterán autók behozatalára és a költözés részeként történő behozatalra eltérő százalékok és mentességek vonatkoznak.

Maradtak Önben kérdések?

További információért lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy Önnek a legnagyobb öröm legyen az autóvásárlás Amerikából.

3 hozzászólás
  1. Kell változtatni az auton ha Európába be szeretném íratni forgalomba például egy Mustángon (lámpák, sárvédők ,macskaszemek ,lökhárító)?

    1. Kedves Dávid! Igen, bizonyos átalakítások szükségesek a forgalomba helyezéshez, viszont Európában országonként eltérő elvárások lehetnek. Vásárlás előtt keressen minket elérhetőségeinek és szívesen segítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog