4x4 terepjáró

Top 6 4×4 terepjáró, amelyet online autóárveréseken vásárolhat meg

Total
0
Shares

Top 6 4×4 terepjáró online autóárveréseken

Ha szeret a kitaposott útról letérni, akkor egy 4×4 terepjáró pontosan az az autó, amire szüksége van. A teljesítmény és a kényelem egyedülálló keverékére tervezték, és sok négykerék-meghajtású SUV felnő a feladathoz, ha terepen történő utazásról és kalandról van szó. Ennek oka, hogy a négykerék-meghajtású rendszerek magas és alacsony tartományokkal rendelkeznek a maximális erő biztosítása érdekében. Bekapcsolt állapotban mindkét tengelyre azonos mennyiségű nyomatékot juttatnak. Ennek ellenére, ha vadonatúj járművet vásárol, valószínűleg jelentős összeget kell fizetnie.

Ebben tudunk segíteni. Az USAautolicit online amerikai aukciói egyszerű hozzáférést biztosítanak Önnek a 4×4 terepjárók hihetetlenül alacsony áron történő vásárlásához. Hogy segítsünk a választásban, itt van egy lista a hat legjobb 4WD SUV-ról, amelyeket online autóárveréseinken találhat.

Jeep Cherokee

A kompakt 4×4-es terepjárók között a Jeep Cherokee-nak nem sok versenytársa van a terepjáró képességek tekintetében. A szegmens egyetlen olyan járműve, amely valódi összkerékhajtást kínál (bár AWD is elérhető), a 2020-as modell nem kapott nagyobb frissítéseket a 2019-es átfogó fejlesztések után. Ez azt jelenti, hogy az ötszemélyes SUV továbbra is a személyautó és a terepjáró szegmensek között mozog, és a különböző felszereltségi szintek a vásárlók széles körét hivatottak kielégíteni. A legjobban terepjárásra alkalmas felszereltség továbbra is a Trailhawk 4×4 marad.

A Trailhawk alapfelszereltségként egy 271 lóerős, 3,2 literes V6-os motorral készül; a 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres 270 lóerőre képes. A kilencfokozatú automata sebességváltó alapfelszereltség. Mechanikusan záródó hátsó differenciálművel és különböző terepjáró vezetési módokkal is rendelkezik a nagyobb vonóerő és teljesítmény érdekében. A terepjáró-orientált Toyota RAV4 Adventure AWD-vel való szigorú összehasonlítás során a Cherokee Trailhawk mindenhová eljutási képességei lenyűgözőek, mivel kényelmesen elintézi a sár, szikla és agyagos terepakadályokat. 

Jeep Wrangler

A Jeep Wrangler valószínűleg az első márka és modell volt, ami eszébe jutott, amikor 4×4-es terepjárókra gondolt, és nem véletlenül. A Jeep Wrangler először 1986-ban jelent meg az utakon. A 2019-es évben a legkelendőbb összkerekes terepjárók között volt. A Wrangler egy legenda. A mi választásunk azonban a  a Rubicon 4×4, amely két- vagy négyajtós kivitelben kapható, elektronikusan záródó első és hátsó differenciálművekkel és első kipörgésgátló kioldó funkcióval.

A széria 285 lóerős, 3,6 literes V6-os motor hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú automata sebességváltóval párosítható. Egy 270 lóerős 2,0 literes turbófeltöltős I-4-es is megvásárolható. Egy 260 lóerős V6-os turbódízel motor debütált 2020-ban (csak automata váltóval), és az eTorque mild hibrid is elérhető az I-4 vagy V-6-os motorral a Sahara Unlimitedhez. Új Willys Edition, Freedom Edition és Black and Tan csomagok csatlakoztak az opciós listához. A 2020-as Porsche 911-hez hasonlóan a Jeep egy mérföldet – és még többet – megtett a nagy elvárásokat támasztó hűséges vásárlói számára. 

Toyota 4Runner

A Toyota 4Runner egy kompakt, később középkategóriás sportos haszonjármű, amelyet a leghosszabb élettartamú járművek között tartanak számon. Rendelkezésre álló zárható differenciálműveivel és összkerékhajtásával a zord terepen való helytállásra készült. A SUV jelenleg az ötödik generációjánál tart, amely 2009-ben indult, a hatodik generáció pedig várhatóan 2023-ban kerül piacra. A 2021-es modellt egy 4,0 literes V6-os motor hajtja, amely egy 5 sebességes automata sebességváltóval párosítva 270 lóerőt biztosít. A korábbi generációk motorjai között megtalálható a 2,4 literes motor és akár egy 4,7 literes V8-as is. 

Ford Bronco

A várva várt Ford Bronco 4×4 terepjáró visszatért. A Jeep Wrangler kihívója, és egy rendkívül jó terepjáró. A következő generációs Ford Ranger középkategóriás pickupon alapuló 2021-es Ford Bronco alapfelszereltségként összkerékhajtással, levehető tetővel és levehető ajtókkal rendelkezik. Elődeihez hasonlóan a 2021-es Ford Bronco is két- és négyajtós kivitelben kapható. A Ford Rangerhez hasonlóan a Bronco is szériában az EcoBoost 2,3 literes turbó négyhengeressel került forgalomba. Ebben a pickupban a motor 270 lóerőt és erős 310 lb-ft nyomatékot ad le. A Ford 2,7- vagy 3,5 literes, duplaturbós V6-os motorja opcionálisan szintén elérhető. Várhatóan egy plug-in hibrid is csatlakozik majd a Bronco termékcsaládhoz. Az egyetlen elérhető sebességváltó, a Ford F-150-ben és a Rangerben is megtalálható 10 sebességes automata. Minden régi újra új. 

Land Rover Defender

A Land Rover Defender, eredeti nevén Land Rover Ninety, egy brit négykerék-meghajtású terepjáró, amely először a 80-as években került piacra. A Land Rover sorozatból fejlesztették ki, amely 1948-ig nyúlik vissza. A Ford Broncóhoz hasonlóan a Land Rover Defender megjelenését is nagy várakozás előzte meg. A Defender szakértő módon egyensúlyoz a modern konstrukció, a technológia és a kényelem, valamint a hardcore sziklamászók és terepjárók által megkövetelt terepjáró képesség, teljesítmény és teherbírás között.

A legújabb modellek, köztük a 2021-es Land Rover Defender, luxust, tagadhatatlan képességeket és kívánatosságot kínálnak. Hajtásáról egy turbófeltöltős négyhengeres motor gondoskodik, amelyhez nyolcfokozatú automata sebességváltó párosul, amely alapfelszereltségként vagy egy turbós soros hathengeres, hibrid asszisztens funkcióval van ellátva. A jármű tele van terepjáró technológiákkal, és az alap, S, X, First Edition és az új X-Dynamic felszereltségek közül választhat. A Broncóhoz és a Wranglerhez hasonlóan a Defender is elérhető kétajtós és négyajtós változatban. 

Mercedes-Benz G-Class

Ha már az ikonoknál tartunk, a mindig is szexi Mercedes-Benz G-osztály (született Geländewagen) talán gyakrabban látható a Rodeo Drive-on, de eredeti és igazi küldetése, a terep, továbbra is megmaradt. Ahogy a kezdetektől fogva, a nemrégiben áttervezett/újratervezett G-Wagen az ausztriai Grazban készül, a mai Magna-Steyr által. A 4,0 literes, duplaturbós V8-as motorral kínálják, kétféle teljesítményben: 416 lóerő/450 lb-ft nyomatékkal a G 550-ben, és a G 63-ban a bődületes 577 lóerő/627 lb-ft nyomatékkal. Mindez az erő egy kilencfokozatú automatán keresztül kerül továbbításra, elektronikusan záródó első, középső és hátsó differenciálművel. A G-osztály teljesítményének javítására szánt elektronikus adaptív felfüggesztés a G 550 modellhez opcionálisan, a G 63-hoz pedig szériában rendelhető. 

Végszó

A fent említetteken kívül a Lexus GX, a Land Rover Discovery, a Toyota Land Cruiser és a Toyota Sequoia is szóba jöhet. Regisztráljon egy ingyenes, bővíthető fiókra, hogy elkezdhessen részt venni online amerikai autó aukcióinkon. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni az árverésen eladásra kínált 4×4 terepjáró bármelyikéről, egyszerűen hívja a +1 561 559-4221-es, vagy a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com címre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog