500+ lóerős autók

500 + LÓERŐS autók, amelyeket az online autóaukciós oldalakon vásárolhat meg

Total
0
Shares

Az 500 + lóerős autók vásárlásakor nem kell egy vagyont költeni. Az ilyen motorral rendelkező autók már nem csak a gazdagok és a híresek számára készültek, mivel ma már számos kedvező ajánlatot találunk a piacon. Bár lehet, hogy nem engedheti meg magának a Ferrari, Lamborghini, a MCLaren, és az Aston Martin modelljeit, számos más lehetőséget is fontolóra vehet. Az USAautolicit online amerikai autóárveréseken szép számban találhatók fenevadak, amelyek kedvezményes áron kaphatók. Nézzünk meg néhányat az 500 + lóerős autók közül, amelyeket az amerikai aukciós autókat kínáló online autóárverési oldalakon vásárolhat meg.

2020-as Dodge Challenger SRT Hellcat

A Dodge Challenger izomautó meglehetősen gyakori látvány az utakon, és egyike az igazi sportautónak, amit Amerika gyárt. Az SRT Hellcat egy 6,2 literes, kompresszoros V8-as motorral van felszerelve, amely 717 lóerőt teljesít.

2020 Ford Mustang Shelby GT350

A 2020-as Ford Mustang Shelby GT350 egy újabb amerikai izompacsirta a piacon, legalább 500 lóerővel. Egy 5,2 literes, V8-as motorral rendelkezik, amely hatfokozatú kézi váltóval párosítva 526 lóerőt teljesít.

Olvassa el ezt isMustang vásárlás egy amerikai autó aukción

2015 Jaguar F-Type R

Az Aston Martin javára gyakran figyelmen kívül hagyott Jaguar nem idegen az erős, sportos szedánoktól. Az F-Type R kiváló példa arra, hogyan néz ki az 550 lóerő. Továbbá az F-Type R 3,7 másodperc alatt gyorsul 100-ra. A nagyméretű 5,0 literes V8-as motor kompresszoros feltöltéssel gondoskodik a sebességről és az extázis agresszív jegyeiről. Ez minden autórajongó álma!

2021 Camaro ZL1

A Camaro az amerikai autózás egyik alapdarabja, egy régóta fennálló legenda, és egyike Amerika autós ikonjának a sebesség és a teljesítmény tekintetében.

A 2021-es Chevrolet Camaro ZL1 egy újabb izomautó, amely az 500 + lóerős autók közül figyelemre méltó. Az erőt egy 6,2 literes, kompresszoros V8-as motorból nyeri, és a legjobb ajánlatot akkor kapja, ha hatfokozatú kézi váltóval párosítja.

2020 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

A 2020-as Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio a Giulia egy változata, amely egyesek szerint 2018-ban az év autója volt. Egy 2,9 literes, duplaturbós V6-os motorral szerelték fel, amely 505 lóerőt teljesít. Ráadásul a Giulia Quadrifoglio 8 sebességes automata váltóval párosul, amely selymesen sima váltást biztosít. Mint a lista egyik újabb autója, néhány igen kedves luxusfelszereltséggel is rendelkezik, mint például a kétzónás klímaberendezés, a szénszálas anyagok és a vezetést támogató technológia.

Végszó

Az online autóárverési oldalakon az 500 + lóerős autók további akciós ajánlatai közé tartozik a 2020 Cadillac CT6-V, 2020 Jeep Grand Cherokee Trackhawk, 2020 Tesla Model S Performance, 2021 Audi RS6 Avant és BMW M5. Ha bármilyen kérdése van a online autóárveréseken elérhető ajánlatokkal kapcsolatban, vagy szakmai segítségre van szüksége, egyszerűen hívja magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig 9-17 óráig, vagy küldhet e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

Ajánlásunk: 500+ lóerős autó kipróbálása

Vásárlás előtt szívesen kipróbálna az 500 + lóerős autók közül egyet? Keresse az élményvezetés, élményautózás, vezetéstechnikai tréningek specialistáját, foglaljon időpontot a Drive-X Sport oldalán.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog