Amerikai autó árverés járművek

Amerikai autó árverés Vásárlás Most lehetőséggel

Total
0
Shares

Amerikai autó árverés Vásárlás Most lehetőséggel

Az amerikai autó árverésen keresztül történő online vásárlásnak számos előnye van, például a járművek megtalálása a saját igényekhez mérten, a jármű történetének ellenőrzése az alvázszám alapján, valamint a személygépkocsik, teherautók és motorkerékpárok széles választékán történő keresés. Mivel egy amerikai autó árverésen fantasztikus járműveket találnak, amelyek pontosan megfelelnek annak, amire sokan mindig is vágytak, a licitálási verseny éles. Ez azt jelenti, hogy valaki túllicitálhatja Önt az élő árverés során, amelyre az előzetes licitálás után kerül sor. Szerencsére van egy másik lehetőség is, amely kizárja a túllicitálás esélyét – a “Vásárolja meg most” gomb. Ebben a blogban tisztázzuk, hogy mit jelentenek a “Vásárlás Most” autók az autó árverésünkön.

A “Vásárlás Most” opció megértése az Amerikai autó árverésen

Az USAautolicit-nél egyes autók “Vásárlás Most” árral érhetőek el. Ez az az ár, amelyért egy autó azonnal, licitálás nélkül eladható. Ezeket az árakat a biztosítótársaságok vagy az eladók határozzák meg a jármű sérülésétől, futásteljesítményétől és általános állapotától függően.

A “Vásárlás Most” gomb lehetővé teszi, hogy néhány kattintással megvásárolja az autót és kihagyja az árverési folyamatot. Ha erre a gombra kattint, ajánlata kötelező érvényű, és nem törölhető. Minden díj (a tranzakció, a tulajdonjog átruházása és az aukciós díjak) akkor is érvényes, ha az autót a “Vásárolja meg most” opcióval vásárolja meg. Ezeket saját maga is kiszámíthatja a beépített díjkalkulátorunkban, amely minden jármű hirdetési oldalán megtalálható a “licit információ” részben, közvetlenül az “Azonnali vásárlási ár” mező alatt.

Fedezze fel a “Vásárlás Most” járműveket az Amerikai autó árverésen

Több ezer autó áll rendelkezésünkre “Vásárlás Most” árakkal és ezek az 1500 dollárért kapható Ford Fiestától kezdve, a 77 000 dollárért kínált Ferrari California luxusautóig terjednek. Ebben a részben az USAautolicit amerikai autó árverési oldalon található legjobb ajánlatok közül mutatunk be néhányat.

Kisautók:

  • 2013 Ford Fiesta SE – $1,300 USD

Személygépkocsik:

  • Vízkáros 2021 Toyota Corolla XS – $13,300 USD kevesebb mint 10000 km futással

Városi terepjárók:

  • 2017 Mazda CX-5 – $10,100 USD

Premium Szedanok:

  • Fut és vezethető 2012 Mercedes-Benz S 550 4MATIC – $10,000 USD kisebb horzsolásokkal

Sport autók:

  • 2020 Toyota Supra – $36,000 USD

Végszó

Az USAautolicit.com, magyar nyelven is elérhető amerikai autó árverés fantasztikus járművekkel azonnali áron, több mint 33.000 “most megveszem” jármű közül választhatja ki következő autóját. Használja a járműkeresőnket, hogy a járműveket modell, márka, év vagy címtípus szerint rendezze. Kezdje az USAautolicit fiók létrehozásával: használja a “Regisztráljon most” gombot, és töltse ki a szükséges adatokat, vagy regisztráljon Facebook- vagy Google-fiókjával. Töltse fel személyi igazolványának vagy útlevelének másolatát, helyezzen el egy visszatérítendő kauciót és máris licitálhat, vagy akár vásárolhat azonnal az egyetlen magyar nyelven is elérhető amerikai autó árverési oldalon. Kérdéseire szívesen válaszolunk a + 1 (561) 559-4221-es telefonszámon, kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy akár élő csevegésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog