Copart

A Copart USA-ról és az USAautolicit használatáról, hogy segítsünk Önnek autót vásárolni

Total
0
Shares

Az elmúlt években a gépjárművek piaca jelentősen megváltozott. Az internet több lehetőséget biztosított a vásárlásra és a fizetésre, mint amennyire a fogyasztóknak korábban valaha is lehetőségük volt. Ebben nagy szerepet játszik a gépjárművek vásárlása tekintetében az online autóaukciók elterjedése.

A kereskedői árverésekhez hozzáférést kínáló weboldalakon keresztül az ember képes használt vagy sérült járművet vásárolni jelentős árengedménnyel. Mielőtt azonban elszaladna egy nagy online aukciós szolgáltatóhoz, mint például a Copart Salvage Auto Auctions USA, van néhány dolog, amit tudnia kell.

Mi a Copart USA?

Az 1982 óta működő Copart USA az egyik legnagyobb weboldal, amely hozzáférést biztosít autók és egyéb járművek online árveréseihez. Nyilván, ha mást nem is tud róla, a nevet már sokan hallották, hiszen a vállalat világszerte működő és hozzáférést biztosít, több mint 170 országban zajló autó árverésekhez.

Mit talál a Copart-nál?

A Copart weboldalán naponta átlagosan több mint 185 000 használt és sérült jármű leltárát böngészheti az ember. Ezek a járművek a márkák és modellek tekintetében széles skálán mozognak. Ugyanúgy találhatunk veterán és jelenlegi modellévű autókat is.

A Copart USA által elérhetővé tett, árverésen kínált mentési jogcímmel rendelkező autók számos forrásból származhatnak. E források között a legfontosabbak a biztosítótársaságok, amelyek olyan járműveket szeretnének eladni, amelyeknek biztosító már rendezte a kárigényt, ezért eladja a járművet.

A mentési (Salvage) jogcím oka azonban nem mindig baleset kell, hogy legyen. Egyes államokban az autókat akkor is így jelölik, ha azok időjárási katasztrófák, például árvizek vagy hurrikánok miatt már nem közlekedőképesek. A jégeső okozta károk is és a beázás is okai lehetnek. Egy másik ok a vandalizmus okozta károk.

Hogyan juthat el a Copart USA-hoz?

Kétségtelen, hogy a sérült, Salvage Title jelölésű autók lehetőséget nyújtanak az átlagfogyasztónak arra, hogy nagy árengedménnyel vásároljon járművet. Ha azonban ügyfélként egy olyan szolgáltatást kíván igénybe venni, mint a Copart USA, akkor számos különböző akadályt kell legyőzzön. Ez annak köszönhető, hogy a Copart USA aukcióinak túlnyomó többsége megköveteli, hogy az ajánlattevők engedéllyel rendelkező kereskedők legyenek.

A részvételhez az első lépés, amit meg kell tennie, a tagként való regisztráció. Ehhez a Copart autó aukció USA megköveteli, hogy kitöltsön egy űrlapot, amelyen alapvető információkat ad meg magáról a Copart honlapon. Az alapszintű ingyenes tagságuk csak azt teszi lehetővé, hogy legfeljebb 1200 dollárig licitálhasson az autókra, ami egy kis korlátozás.

Hogy túllépjen ezen a korlátozáson, választhatja a Copart prémium tagságot. Ez a tagsági csomag azonban már pénzbe kerül. Be kell nyújtania egy 199 USD regisztrációs díjat, majd egy 400 dolláros kauciót, amely visszatérítendő. De ez még nem minden. Az összes vonatkozó autókereskedői engedélyt is be kell nyújtania, amivel elérkeztünk a következő ponthoz.

Ahhoz, hogy részt vehessen a Copart USA-n keresztül elérhető aukciók többségében, engedéllyel rendelkező kereskedőnek kell lennie. Ezért, ha szeretné igénybe venni az oldalt, feltétlenül meg kell néznie, hogy az Ön lakóhelyén mi jár a kereskedői engedély megszerzésével. Nem meglepő módon ez jelentős mennyiségű papírmunkát és összeget igényel az Ön országának illetékes engedélyező hatóságánál.

Copart USA Jó a kereskedőknek, de nem a fogyasztóknak

Bár kétségtelenül igaz, hogy a magánszemélyek igénybe vehetik a Copart USA-t, tény, hogy ez nem könnyű. Ez a platform és a hozzá hasonló platformok – például a Manheim és az Adesa – a kereskedőket szem előtt tartva épültek.

A kereskedői engedély megszerzése természetesen olyasmi, amit a legtöbb átlagos fogyasztó nem akar megtenni, vagy ami meghaladja a lehetőségeiket. Ez tehát akadálya lenne annak, hogy a Copart USA weboldalát használva hozzáférjenek a teljes készletükhöz, hogy licitálhassanak és vásárolhassanak. Emiatt van egy másik módja is annak, hogy egy átlagos fogyasztó igénybe veheti a Copart USA használtautó-árveréseit. Nevezetesen, kapcsolatba léphet az USAautolicit nevű céggel.

Mi az USAautolicit és hogyan működik?

Az USAautolicit egy teljesen magyar nyelvű weboldal, amelyet a magán vásárlók szem előtt tartásával építettek. Emiatt a használatához kereskedői engedély megléte nem szükséges. Naponta több mint 225 000 járművet mutatunk be.

Dióhéjban ez a weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy engedély nélkül licitáljanak a kereskedői árveréseken, mivel webhelyünk, képes listázni a bizonyos kereskedőktől származó járműveket az aukciós házakból, így hozzáférhet ehhez a készlethez nagyszerű áron és részletes járműleírásokkal. Ez lehetővé teszi, hogy az autó keresésének folyamata nem különbözik egy olyan weboldal használatától, mint az eBay. Egyszerűen csak regisztrálnia kell egy fiókot, és máris kereshet!

Az USAautolicit-en keresztül történő online autó árverések előnyei

Mivel az USAautolicit nem alkalmazza ugyanazokat a korlátozásokat a nem kereskedőkre, mint a Copart USA, Ön élvezheti az amerikai online autó árverések számtalan előnyét. Ezek az előnyök vonzzák az autóvásárlókat mindenféle szempontból, és ezért lehet, hogy Ön soha többé nem fog más módon használt vagy sérült autót vásárolni Amerikából.

Az első előny, amelyet az USAautolicit nyújt a felhasználóknak, kétségtelenül a kényelem. A részvételhez nem kell kereskedői engedélyt szerezni. Csupán egy fiók létrehozása és a keresés megkezdése a feladat. De a kényelem nem áll meg itt. A saját otthonából kényelmesen böngészhet a használt és sérült autók széles körű készletében. Ráadásul az USAautolicit használata ugyanolyan, mint bármely más online kiskereskedő vagy aukciós oldal használata, amelyet ismerhet. Valamint, ha valaha is problémái adódnának, vagy segítségre lenne szüksége, hozzáférhet egy, az Ön anyanyelvén beszélő szakemberhez, aki szinte mindenben tud segíteni!

Az USAautolicit második előnye kétségtelenül a választék. Bármilyen járművet is keres, szinte biztos, hogy megtalálja. Ha ezt összehasonlítja azzal a korlátozott választékkal, amellyel akkor rendelkezne, ha egy kereskedésen keresztül vásárolna, akkor ez igazi megváltás lehet. Mi több, hogy ez a választás, az Ön rendelkezésére áll. Az USAautolicit webhelyén naponta több mint 155 000 autó áll rendelkezésre a Copart USA-tól.

Végül, de nem utolsósorban az USAautolicit használatának legnagyobb előnye a költség. Az online autó árverések, egyszerűen fogalmazva, kiegyenlítik a fogyasztók és a kereskedők közötti versenyfeltételeket. Ezen a weboldalon keresztül élvezheti azokat a hihetetlen ajánlatokat, amelyeket a kereskedők már régóta élveznek.

Az USAautolicit fenti három előnye miatt ez a weboldal az egyik legjobb módja annak, hogy egy átlagos fogyasztó használt, vagy sérült autót vásároljon Amerikából. Hihetetlenül könnyű elindulni és keresni, hihetetlen választékból lehet választani, és a megtakarítási lehetőségek rendkívüliek.

Milyen járműveket találok az USAautolicit-en?

Az USAautolicit-en keresztül elérhető naponta változó árukészletet Amerikából és Kanadából származó járművek teszik ki. A sérült autók között a választék széles skálán mozog. Különböző márkák és modellek széles skáláját találhatjuk meg, a veterántól az legújabb járművekig. Ezen kívül találhatunk lopás után visszaszerzett járműveket és a Salvage címmel jelölt autók egyéb formáit, amelyek nem feltétlenül roncsok.

De ez nem minden, amit az USAautolicit-en talál. A sérült autók mellett rendes használt járműveket is találhatunk. Szintén nagy választékot talál a márkák és modellek között, a régi járművektől a szinte új járművekig. Sőt, még olyan újszerű járműveket is lehet találni, amelyeket már visszavettek. Ezek nagyszerű célpontot jelentenek annak, aki egy olyan autót szeretne vásárolni, amelyet még ma vezethet.

Az USAautolicit-en keresztül az autókon túlmenően mindenféle járművet megtalálhatunk. Gyakran találunk például terepjárókat (ATV-ket) és sok teherautó-modellt, motorkerékpárt a listák között. Ezenkívül olyan dolgokat is talál, mint a jet-skimotorcsónakok, vitorlások és még sok minden mást. Ha valaha is keres valamilyen ilyen jellegű járművet, az USAautolicit kiváló hely a keresés megkezdéséhez!

Hozzáférhetek az USAautolicit összes kereskedői árveréséhez?

Az USAautolicit felépítése miatt az érdeklődő hozzáférhet számos, az Egyesült Államokban zajló használt és sérült autókra vonatkozó kereskedői árveréshez. Azonban nem lehet azonnal hozzáférni a teljes aukciós kínálathoz, mivel sok aukciót nem lehet nyilvánosan megjeleníteni a weboldalon.

Mindig beszélhet az Önnek kijelölt aukciós szakemberrel, hogy kreatív módon keresse meg a választott járművet, amelyet nem talál az USAautolicit webhelyén, vagy egyszerűen használhatja ajánlatkérő űrlapunkat. Ha Ön bármely módon megadja az Ön által kiválasztott járműre vonatkozó információkat, akkor az aukciós szakemberünk megnézheti a különböző aukciókat, hogy lássa, van-e olyan, amely megfelel az Ön kritériumainak. Ha igen, akkor több mint boldogan megkönnyíti Önnek, hogy megszerezze ezt a járművet.

Hogyan regisztráljon az USAautolicit.com-ra és kezdjen ma licitálni?

Ha már unja, hogy az online használtautó árverésekből kizárták, akkor az USAautolicit biztosan Önnek szól. A regisztrációhoz csupán erre a linkre kell ellátogatnia.

Ott csak néhány alapvető információt kell megadnia magáról, hogy megkezdhesse a keresést. Amint említettük, a regisztráció után hozzáférhet egy aukciós szakemberhez is. Ez a személy a megfelelő autó megtalálásától kezdve a licitálási stratégia kidolgozásáig mindenben segítséget tud nyújtani.

Kétségtelen, hogy megtalálja a keresett autót, vagy több olyan járművet is, amely érdekli. Ha licitálni szeretne, már csak egy kezdeti letétet kell letennie, amely megalapozza vásárlóerejét. A felhasználók számára a minimális letét 500 USD, amely lehetővé teszi, hogy akár 2500 dollárig licitálhasson a használt, sérült vagy akár újszerű járművekre.

Amint látja, nem kell megugrania a számos akadályt, amelyet egyes, csak kereskedők által üzemeltetett autóárverési oldalak állítanak az Önhöz hasonló fogyasztók elé. Nézze meg az USAautolicit-et még ma, és találja meg a megfelelő autót olyan áron, amely meghökkentő lesz! Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni az online amerikai aukcióinkról, egyszerűen hívja a +1 561 559-4221-es, vagy a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com címre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog