Első vásárlás Amerikából

Első vásárlás Amerikából az USAautolicit segítségével

Total
0
Shares

Úgy döntött, hogy autót vásárol Amerikából, utánanézett a lehetőségeknek, és végül rátalált az egyetlen magyar nyelvű oldalra, az USAautolicit.com-ra. Az oldalon több mint 225.000 használt jármű áll rendelkezésre, rengeteg aukció van, és rengeteg menü gomb van. Hol kezdje?

Jó hír, hogy már az első vásárlás Amerikából vagy akár Kanadából az USAautolicit-en nagyon egyszerű és akár néhány nap alatt hozzájuthat a kívánt járműhöz.

Hogy tisztázzuk a weboldalunkon történő licitálás és vásárlás folyamatát, készítettünk egy útmutatót az USAautolicit taggá válásról és bemutatjuk mennyire egyszerű az autó vásárlás Amerikából. Csak kövesse az alábbiakban leírt egyszerű lépéseket, és hamarosan Ön is a USAautolicit.com-tól származó jármű boldog tulajdonosa lesz.

Regisztráljon

Ez szükséges ahhoz, hogy ajánlatot tegyen és járművet vásároljon, vagyis hogy megkezdődjön az első vásárlás Amerikából. Vendég látogatóként böngészhet a teljes nagykereskedelmi árú készletben, de minden máshoz fiókot kell létrehoznia.

A regisztrációs űrlapon kitöltheti személyes adatait, beleértve a vezeték- és keresztnevét, telefonszámát, e-mail címét stb.  Csak néhány kattintás, és Ön máris az USAautolicit regisztrált tagja. Regisztrációkor ügyeljen rá, hogy egy érvényes e-mail címet adjon meg, mivel a regisztrációs folyamat része, hogy hitelesítő linket küldünk, valamint fontos értesítéseket fog kapni a megrendelésének állapotáról és az aukcióval kapcsolatos hírekről.

Regisztráljon USAautolicit tagságot és csatlakozzon az árverésekhez

Válasszon tagságot

Alap, Plus és Prémium tagsági típusok állnak rendelkezésre.

Az Alap tagságra ingyenesen regisztrálhat és az előzetes licitálás során egyetlen járműre tehet ajánlatot, egy járművet vásárolhat legfeljebb 6000 USD összegig.

A Plus és a Prémium tagság egy éves előfizetés, amely sokkal több lehetőséget nyit meg az Ön számára. A Plus és a Prémium tagok is korlátlan számú járművet vásárolhatnak mind az előzetes licitálás, mind az élő árveréseken való részvétel segítségével. Ha úgy dönt, hogy ezen tagságokat választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy tagsága alapértelmezés szerint automatikusan megújul, hacsak nem mondja le a megújítást.

Hitelesítse fiókját

Mielőtt bármilyen pénzügyi tranzakcióra sor kerülne, vagy megkezdődne az első vásárlás Amerikából, az USAautolicit számára hitelesítenie kell a fiókját egy személyazonosságát igazoló dokumentummal. Ez lehet a kormány által kiállított személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány másolata.

A licit benyújtása előtt Önt megkérjük, hogy helyezzen letétbe biztosítékot. Deposit-ra, biztonsági letétre van szükségünk annak biztosítása érdekében, hogy “licitálást” vagy “Vásárlás most” komolyságát megerősítse. A kaució teljes mértékben visszatéríthető, és a rendszer csak akkor tarthatja meg, ha Ön nem hajlandó fizetni az aukción elnyert járműért.

Tegyen ajánlatot

A licitálást az élő aukciót megelőzően egy előzetes licit megtételével kezdheti meg. Minden licitáló beállítja a maximális ajánlatát és a legmagasabb ajánlattevőt az USAautolicit fogja képviselni az élő árverésen.

Ha lát egy “Vásárlás Most” felirattal megjelölt járművet, akkor az eladó által meghatározott áron azonnal megvásárolhatja a járművet, mielőtt az élő árverésre kerülne. Ebben az esetben meg kell erősítenie a vásárlást és átkerül a fizetési oldalra.

Jármű kifizetése

Az USAautolicit-nek, a késedelmi díjak elkerülése érdekében a megnyert járművekért történő kifizetéseket az eladást követő második munkanap végéig kell feldolgoznia. Ha megnyert egy aukciót, automatikusan kap egy számlát, amelyet banki átutalással fizethet ki.

Az USAautolicit díja tagsági típusonként változik. Premium tagság esetén 299 USD, Plus tagság esetén 399 USD vagy a vételár 5%-a (amelyik nagyobb), valamint Alap tagság esetén 499 USD vagy a vételár 10%-a (amelyik nagyobb). Ezen kívül minden jármű esetében dokumentumkezelési díj is felszámításra kerül. Minden egyes aukcióhoz saját kapcsolódó díjak tartoznak. Minden járműhirdetéshez tartozik egy díjkalkulátor, amellyel kiszámíthatja a végső árat a maximális licit mellett.

Szállítás megrendelése

Ha minden kifizetés teljes egészében megtörtént, itt az ideje leadni a szállítási megbízást. Az USAautolicit, egy megbízható, több évtizede járműszállítási szolgáltatással foglalkozó vállalkozással alakított ki partneri viszonyt járművének egyszerű és gyors szállításának érdekében. Minden jármű hirdetési oldalán található egy szállítási kalkulátor, ahol azonnali árajánlatot kaphat. A belföldön szállított járműveket teherautókra rakodják, a nemzetközi ügyfelek jellemzően hajóval, konténerben szállíttatják járműveiket Amerikából. Győződjön meg arról, hogy telefonszámát helyesen adta meg, hogy a járművét szállító sofőr a szállítás előtt kapcsolatba tudjon lépni Önnel.

Átvétel és szállítás

A jármű átvételéhez az USAautolicit.com kapcsolatos összes díjat ki kell fizetni, és minden dokumentumot alá kell írni. Kifejezetten javasoljuk, hogy minden kifizetésről a lehető leghamarabb gondoskodjon, és azonnal rendelje meg a szállítást. Az aukciós létesítmények az értékesítés napjától számított 3 munkanapon belül kezdik el felszámítani a tárolási díjakat.

A vásárlás Amerikából az USAautolicit.com-al egyszerű

Összefoglalva tehát, nem bonyolult a Vásárlás Magyarországról az Amerikai Autó aukciókon. Mindazonáltal figyelmesnek kell lennie az összes dokumentum kitöltésekor. A többi az USAautolicit-en múlik. Mint látja, a vásárlás Amerikából, ugyan olyan egyszerű akárcsak az Amazonon egy termék vásárlás Amerikából.

Ne habozzon tehát, regisztráljon nálunk és vásárolja meg első autóját Amerikából. Ha bármilyen kérdése van a online autóárveréseken elérhető ajánlatokkal kapcsolatban, vagy szakmai segítségre van szüksége, egyszerűen hívja magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat a +49 173 100 4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig 9-17 óráig, vagy küldhet e-mailt a support@usaautolicit.com címre.

1 hozzászólás
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog