konténeres szállítás Amerikából

Járművek konténeres szállítás Amerikából

Total
0
Shares

Konténeres szállítás Amerikából

A járműszállítási iparág a közelmúltban megváltozott, és a járműszállítás Amerikából gyorsabbá és biztonságosabbá vált, mint valaha. Az iparági verseny miatt az árak megfizethetőek, így Ön több árajánlatot is kaphat ingyenesen, és kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, mielőtt megkezdődik a szállítás Amerikából. Az autó konténerbe rakodásának megértése a teljes szállítási folyamat másik fontos része, mivel a konszolidáció még mindig a legköltséghatékonyabb lehetőség a tengeri fuvarozásban. A RoRo szállítással ellentétben, ahol az autót egyszerűen felgurítják a rámpán a teherhajóra, a konténeres szállítás speciális rakodási eljárást igényel. Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan rakodnak be egy autót egy konténerbe.

Bízzon meg szakembert, kerülje el a gondot

A konténeres szállítás Amerikából mindenekelőtt azzal kezdődik, hogy olyan szállítmányozó céget talál, amelyben megbízhat. Ha már talált egy megbízható autószállítót, megszervezheti a szállítást. Az USAautolicit segítségével nem kell aggódnia az amerikai vámkezeléshez szükséges dokumentumok miatt sem. Nemcsak az amerikai oldalon intézzük az összes papírmunkát, hanem további díj ellenében az európai célkikötőben is gondoskodunk a szükséges papírmunka elvégzéséről.

Konténer méretek

Mivel a konténeres szállítást az egész világon használják, vannak bizonyos szabványos konténerméretek, amelyeket különösen az autószállításhoz használnak.

20′ Standard: Alkalmas egy normál szedán számára. Belső méretek Hossz: 5.900m , Szélesség: 2.350m , Magasság: 2.393m Az ajtó méretei Szélesség: 2.342m , Magasság: 2.280m

40′ Standard: 2 normál szedán vagy 2 terepjáró fér el benne. Belső méretek Hossz: 12.036m , Szélesség: 2.350m , Magasság: 2.393m Az ajtó méretei Szélesség: 2.342m , Magasság: 2.280m

40′ High Cube: Nagyobb jármű vagy 6 szabványos méretű szedán számára alkalmas. Belső méretek Hossz: 12.036m , Szélesség: 2.350m , Magasság: 2.697m Az ajtó méretei Szélesség: 2.340m , Magasság: 2.585m

Milyen típusú járműveket szállíthatok?

Amint a fenti táblázatból láthatja, a konténerek kapacitása lehetővé teszi mindenféle szedán, SUV, motorkerékpár, pickup, lakóautó stb. szállítását. Vannak azonban bizonyos korlátok az olyan túlméretes járművek, mint a mezőgazdasági gépek, kotrógépek stb. szállítására, amelyek meghaladják a megadott méreteket.

Hogyan helyezik be és veszik ki a járművet a konténerből?

A járművek Európába szállítása biztonságosan 20 lábas vagy a 40 lábas konténerben történik. Autójának egy szállítmányozási konténerbe való elhelyezésére több lehetőség is van. Leggyakoribb, hogy 3-4 autó kerül egy 12 méter hosszú konténerbe. A saját erővel közlekedő járművek egy rámpán gurulhatnak, vagy egy platós teherautóról férhetnek fel a konténer padlójára.

Legtöbbször az autókat targoncával tolják vissza a konténer szemközti falához. Ennek oka a konténer keskeny belső szélessége (7 láb 8 hüvelyk), így nincs hely ajtónyitáshoz vagy az autóba való beszálláshoz. Ezt követően mind a négy kereket biztonságosan megtámasztják és puha hevederekkel a konténer sarkaihoz rögzítik. Ha nem négykerekű autóról van szó, a járművet első és hátsó vontatószemekkel is rögzíthetik. A motorkerékpárt ládába kell rakni, a hajót pedig bölcsőbe kell rögzíteni, mielőtt a konténerbe rakodnák.

Az USAautolicit partnerei rendelkeznek az összes szükséges felszereléssel ahhoz, hogy autóját biztonságosan elhelyezzék egy konténerben. Amennyiben nem az USAautolicit-en keresztül vásárolt járművet szállíttat, a folyamat felgyorsítása érdekében tájékoztasson minket arról, hogy saját erőből is vezethető-e. A kirakodás során is gondoskodunk a szállítmányáról. A teljes szállítási folyamatot végigkövetheti.

Biztonságos a konténeres szállítás Amerikából?

Igen, a konténeres szállítás Amerikából teljesen biztonságos. Minden egyes autó a konténer padlójához és oldalaihoz van rögzítve. A rögzítők és a rögzítőhorgok a konténer padlóján, mindkét oldalán és a mennyezeten vannak. A felső szinten lévő kocsikat fa- vagy fémoszlopokra helyezik. Ezután vagy a mennyezethez vagy a padlóhoz kötözik őket, attól függően, hogy mekkora helyet foglal el az autó és mekkora a súlya.

Mennyibe kerül a konténeres szállítás Amerikából?

Az autó konténeres szállításának árát több tényező, például a jármű mérete, a szállított távolság, valamint a jármű jelenlegi üzemképessége befolyásolja. Az USAautolicit megkönnyíti Önnek a teljes szállítási folyamatot. Kezdje a kalkulátorunkkal és kapjon garantált szállítási árajánlatot a jármű alvázszámának, jelenlegi tartózkodási helyének és a cél országnak a megadásával.

Maradtak Önben kérdések?

Kérdéseivel ne habozzon, keressen minket a + 1 (561) 559-4221-es vagy a +49 173 100-4222-es telefonszámon hétfőtől péntekig vagy használja online kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog