Sérült autó Amerikából

Sérült autó Amerikából – Szabad ilyet?

Total
0
Shares

Sérült autó Amerikából – Szabad ilyet?

Érdemes vennie sérült autót Amerikából? Mi az a sérült autó? Miért hozzak be autót Amerikából? Milyen aukciókon lehet megvásárolni őket és kell-e kereskedői engedély a sérült autó Amerikából történő vásárlásához? Önben is felmerültek már ezek a kérdések? Vizsgáljuk meg, hogy mik ezek a sérült járművek valójában és hogyan juthat hozzá a járművekhez.

 

 

Mi az a sérült autó?

Ha még nem vett részt autó árverésen, tudnia kell, mire kell figyelnie, és hogyan tervezze meg a vásárlást. Először is meg kell értenie, hogy sok más vevőnek is ugyanolyan szándékai lesznek a sérült autó Amerikából történő megvásárlására, ami azt jelenti, hogy nagy lesz a verseny, különösen a legvonzóbb járművek esetében. A tapasztalt licitálók felismerik a jó üzletet és ha meglátják, gyorsan cselekednek. Mielőtt megkezdi az autó Amerikából történő vásárlását olvassa el Autóvásárlás Amerikából bejegyzésünket is.

A legtöbb magánszemély, amikor meghallja a “sérült autó” kifejezést, egy autó Amerikából történő behozatal kapcsán, azt feltételezi, hogy a szóban forgó jármű vagy teljesen megsemmisült, totálkáros vagy már nem működő, vagy teljesen összetört egy balesetben. Ez azonban nem mindig van így. Valójában hihetetlen jó üzletet köthetünk egy sérültnek jelzett autó Amerikából történő vásárlásával. Nagy lehetőségek várnak mindenkire, aki részt mer venni egy autó árverésen, hiszen a sérültek között sok viszonylag jó állapotban lévő autó van, és gyakran rendkívül kedvező áron.

Ez az, amire törekedni kell. Természetesen a sérülés típusa számít és ez az első dolog, amit ellenőriznie kell, amikor szemet vet egy adott eladó sérült autóra.

Egy jármű bizonyos körülmények között kapja meg a Salvage (sérült, bontási) címet Amerikában. Az egyik lehetséges helyzet az, amikor a jármű a becsült értékének egy bizonyos százalékát (például 55-75%-át) meghaladó értékű javításra szorul. Ilyen esetben a biztosító társaság úgy ítéli meg, hogy a jármű javítása nem gazdaságos, ezért úgy dönt, hogy helyette megvásárolja a tulajdonostól. Ennek oka lehet egy balesetben, jégeső által, vihar vagy tűz miatt keletkezett kár.

Vannak olyan rendkívüli körülmények, amikor a járművet ellopták, majd később visszaszerezték. Ilyenkor előfordulhat, hogy az autó szintén Salvage mentési címet kap.

Amerikai autó aukciók: 10 gyakori kárkód, amivel a hirdetésekben találkozhat.

Miért érdemes sérült autót vásárolni Amerikából?

Amikor sérült autókat keres, különböző mértékű sérülésekkel rendelkező járműveket talál. Némelyik éppen csak használati apró sérülésekkel rendelkezik. Némelyik könnyen javítható, míg mások a javítandó sérülés típusától függően több munkát igényelhetnek. Meg kell vizsgálnia, hogy miért döntött a sérült autók megvásárlása mellett. Bontási céllal? Meg akarja javítani, és nyereséggel akarja továbbértékesíteni? Vagy személyes használatra vásárolja az autót?

Ha vásárolni, javítani és nyereséggel eladni szeretne, a sérült autó Amerikából jó befektetésnek bizonyulhatnak, ha ismeri az ilyen járműveket. Ez egy meredek tanulási görbe lehet, de idővel szakértővé válhat és jelentős nyereséget érhet el a javításból és a viszonteladásból, különösen, ha már van gyakorlata ezen a téren.

Ha személyes használatra keres autót, akkor lehet, hogy remek üzletet köthet. Előfordulhat, hogy olyan járművekkel találkozik, amelyeket elloptak, de túl későn szerezték vissza és így a mentési ( Salvage) jogcímhez jutott, ezért találja meg a járművet egy amerikai sérült autó aukción. Olyan járművekkel is találkozhat, amelyeken karosszéria munkát kell elvégezni, de nagyszerű belső térrel és hibátlan elektromos rendszerekkel rendelkeznek, amelyek úgy működnek, mintha újak lennének. Ezek az autók elég jó állapotban vannak, és csak kisebb javításokat igényelnek, amelyeket azonban a Salvage címük miatt nagyon alacsony áron értékesítenek.

Az ilyen sérült autókat gyorsan, újra közlekedésre alkalmassá lehet tenni. Ha tudja, hogyan kell javítani a járműveket, valóban sok pénzt takaríthat meg. Azok számára, akik tényleg spórolni szeretnének, az amerikai sérült autók nagyszerű módja lehet annak, hogy egy remek projektekbe kezdjen, egy olyan jármű megvásárlásával, amelyet mindig is akart. Legyen ez sportautó, veterán jármű, luxus jármű, egzotikus autó, vagy bármi más, miközben az összes munka elvégzése után rengeteg pénzt takarít meg.

Hol találja meg a legjobb sérült járműveket?

Csak kereskedőknek szervezett árveréseken szerezhet be igazán remek árban sérült autót Amerikából. Ezek az aukciók általában csak a kereskedői engedéllyel rendelkezők számára nyitottak. Ezeket az engedélyeket általában nem érdemes megszerezni, ha Ön csak egy magánvásárló, aki egyszer-egyszer szeretne sérült autót Amerikából vásárolni.

Mik azok a kereskedői árverések?

A kereskedői árverések olyan árverések, amelyek az autóértékesítőknek szólnak. Mivel ezeken az árveréseken a kereskedők szerzik be készleteiket, a járművek árai sokkal alacsonyabbak, mint a használtautó piacon találhatóak. Ez teszi ezeket az aukciókat olyan előnyössé.

A kereskedői engedélyeket csak hosszú és bonyolult, országonként eltérő folyamaton keresztül lehet megszerezni. Nos, hacsak nem az az élete álma, hogy egy autókereskedés tulajdonosa legyen, nem áll érdekében, hogy ilyen hosszú utat tegyen meg csak azért, hogy részt vehessen ezeken az árveréseken.

De nem kell csalódottá válnia, mert van egy másik módja is annak, hogy részt vegyen a kereskedői árveréseken anélkül, hogy ezt a hosszú és fáradságos utat választaná. Használhat egy meghatalmazott licitálót, Brókert.

Hogyan működnek az online kereskedői árverések?

A Brókerek úgy működnek, hogy közvetítenek az árverésen az eladó és az érdeklődő vevő között. Az olyan Bróker, mint az USAautolicit, már rendelkezik kereskedői engedéllyel, ami jogosítja őket arra, hogy részt vegyenek és megvásároljanak egy járművet a kereskedői árverésen. Ők tehát hozzáférést biztosítanak Önnek az aukciós készlethez, és lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa az Önt érdeklő járművet vagy járműveket. Ezután az Ön nevében licitálnak, az Ön által meghatározott maximális licitig.

Miért jó választás az USAautolicit?

Az USAautolicit az egyetlen magyar nyelven is elérhető amerikai autó aukciókra specializálódott oldal, ahol kereskedői áron vásárolhat autót Amerikából. Hatalmas adatbázissal rendelkezik, amely tele van új, újszerű, használt és meghibásodott járművekkel. Készletünkben nem csak a legújabb modelleket és veterán autókat találja meg. Pick-up-ot, motort, hajót, jet-ski-t és egyéb vízi járművet, illetve berendezést is talál nálunk. A weboldalon található keresési funkciók segítségével bármilyen autótípust, márkát, modellt kereshet.

Sok felhasználó az USAautolicitet-et más, Magyarországon amerikai autót kínáló vállalkozásoknál többre értékeli, mivel a használt autók széles körű adatbázisa áll rendelkezésre nagykereskedelmi áron. Már azelőtt esélyt biztosítunk az emberek számára, hogy javítható, sérültnek minősített autót vegyenek, mielőtt bármilyen kereskedőhöz ezek kikerülnek. A legjobb minőségű ügyfélszolgálatot nyújtjuk és képviselőik bármikor rendelkezésre állnak, hogy segítsenek Önnek. Az USAautolicit képviselői végigvezetik Önt a teljes folyamaton, segítenek licitálni, és gondoskodnak arról, hogy mindenféle gond és fejfájás nélkül megszerezze a kívánt járművet.

Az USAautolicit másik előnye, hogy autóvásárlói tanácsadóik készen állnak arra, hogy együttműködjenek Önnel, és segítsenek Önnek a teljes vásárlási folyamat előtt, közben és utána a kiválasztott járműve megvásárlása, szállítása kapcsán.

Tippek a sérült autó Amerikából történő vásárláshoz

Ismerje a piacot

Mielőtt részt veszünk egy aukción, fontos, hogy elvégezzük a háttérkutatást. Sokszor egy vonzónak tűnő autó Amerikából nem is olyan jó, mint gondolnánk. Előfordulhat például, hogy egy Porsche-t a piaci értéknél jóval alacsonyabb áron talál az árverésen. Ez jó üzletnek tűnhet, mivel a Porschék luxusautók, amelyek általában magas áron mennek el. De nemcsak a jármű piaci értékével kell tisztában lennie, hanem az állapotával és a lehetséges javítási költségekkel is. Egy luxusjármű javítása és karbantartása nagyon költséges lehet, és a cserealkatrészek is nagyon drágák lehetnek. Ezért nagyon fontos, hogy a licitálás előtt végezzen kutatást.

Konzultáljon egy szerelővel

Nehéz meggyőződni arról, hogy mennyi munka szükséges egy sérült jármű javításához, különösen anélkül, hogy a vásárlás előtt fizikailag is láthatná azt. Nagy segítséget jelenthet azonban, ha szakértői tanácsot kap egy olyan szerelőtől, aki ismeri a kinézett sérült járműtípust. Még a világ összes kutatása ellenére is lehetnek olyan fontos részletek, amelyeket figyelmen kívül hagyhatunk. Egy tapasztalt szerelő tanácsai segíthetnek elkerülni az esetleges költséges hibákat és kockázatokat.

Tudja, hol szerezhet be alkatrészeket a járműhöz

Gyakran az autóbontók az első források, amelyekre az emberek gondolnak, amikor pótalkatrészeket vagy cserealkatrészeket keresnek egy javításhoz vagy felújításhoz. Másik amikor autós facebook csoportokban kérnek ötleteket az alkatrészek beszerzéséhez, majd a régi, lerobbant járműveket és/vagy azok alkatrészeit eladni szándékozó magánszemélyek jelentkeznek is, vagy ajánlják a Rockauto-t. De mi van akkor, ha egy nagy mennyiségű alkatrészre van szüksége egy olyan autóhoz, amely teljes javítást igényel? Ha egy autó javításához teljes alkatrészkészletet keres, nagy megtakarítást érhet el, ha egy másik sérült autó Amerikából érkezik, amelynek ép alkatrészei felhasználhatóak. A legjobb hely, ahol ilyen autót és autóalkatrészeket találhat, egy autóárverés.

Az amerikai autó aukció kiváló hely arra, hogy minőségi, eredeti alkatrészekhez jusson alacsony áron. Néha nehéz alkatrészeket találni a már nem gyártott régebbi modellekhez. Mivel azonban sok autó kerül egy aukcióra, nagy valószínűséggel találhat olyan autót Amerikából, amely az önével megegyező modell. Ez lehetőséget ad arra, hogy olcsóbban szerezzen be alkatrészeket, sőt, az egész jármű megvásárlásával akár nagy tételben is vásárolhat, hogy különböző járművekben használhassa fel, amelyeket megvásárol, kijavít és nyereséggel továbbértékesít.

Amikor a sérült autók vásárlásáról van szó, alaposan meg kell fontolnia, hogy mit keres, és mennyit szándékozik költeni. Természetesen azok számára, akik egy régi klasszikus járművet szeretnének helyreállítani, az árak magasabbak lesznek, mint azok számára, akik egy hétköznapi autót szeretnének megjavítani. Függetlenül attól, hogy mit szándékozik tenni egy sérült autó Amerikából történő megvásárlásakor, számos lehetőség van. Kutatással, türelemmel és némi szakértelemmel akár még a vártnál is jobbat találhat, remek áron. Ne késlekedjen, tudja meg Ön is milyen amikor az autó Amerikából megérkezik Önhöz.

Amennyiben úgy dönt, hogy vásárol autót Amerikából, mindig számíthat az USAautolicit-re, hogy elképesztő ajánlatokat kínáljon mindenféle lehetőségről. Ha szakértői útmutatásra van szüksége, kapcsolatba léphet tapasztalt és hozzáértő ügyfélszolgálati munkatársainkkal. Elérhet minket a +1 561 559-4221-es, vagy a +49 173 100 4222-es telefonszámot hétfőtől péntekig, 9-17 óráig, vagy küldjön e-mailt a support@usaautolicit.com címre és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lehet, hogy ez is tetszeni fog