wait

 

AMERIKAI AUTÓ ÁRVERÉSEK

VÁSÁRLÁSI TIPPEK

 

Járműtörténeti besorolás megértése

Járműtörténeti Besorolás

A jármű besorolás egy olyan eszköz, ami segít Önnek megérteni egy használt jármű múltját, gyorsan és egyszerűen. A járműadatok előre meghatározott kritériumok szerint történő kiértékelésre alapozva, ez a  besorolási rendszer tömör és pontos áttekintést nyújt a jármű múltjáról, felbecsülve annak jelenlegi állapotát és értékét.

Miért kell ellenőriznie a jármű besorolásokat?

Ha járművásárlás alkalmával az alternatívákat mérlegeli, nem kell minden egyes járművet Önnek kielemeznie és összehasonlítania a pozitív és negatív eredményeket. Az oldalunkról közvetlenül elérhető járműtörténeti jelentések beszerzésével, egyetlen kattintással elérheti az autó legmegbízhatóbb forrásokból származó hiteles kiértékelését jármű besorolással.

Mit jelentenek a besorolások?

A – Kitűnő
Gratulálunk! A jármű kitűnő állapotban van és múltja tiszta.
B – Jó
Remek választás! A jármű jó állapotban van és nem lesz túl nagy gondja a javítással.
C – Átlagos
A járműnek van néhány kisebb hibája és szervizelésre szorul, de általánoságban az állapota megfelelő.
D- Rossz
A jármű múltja azt mutatja, hogy részese lehetett egy komoly karambolnak és jelentős javításokat igényel, vagy dokumentum problémái vannak.
E – Silány
A jármű állapota nem megfelelő, jó néhány hibából adódóan. Néhány fődarab teljes javítást vagy cserét igényelhet.
F – Javíthatatlan
A járműnek javíthatatlan sérülése van és az alkatrészforrásként történő használattól eltekintve értéktelen.Hogyan történik egy jármű felértékelése?

Jövőbeni autójának megbízhatósága sok mindentől függ. Járműtörténeti jelentéseinkben meghatározásra kerültek azon legfontosabb tényezőket, amik hatással vannak a jármű állapotára. Ez időt spórol Önnek és segít meghozni a lehető legjobban informált vásárlási döntést.


Title besorolás
Egy jármű title besorolása, a járműre vonatkozó állandó jelölés azt mutatja, hogy a jármű értékét leírták valamilyen komoly sérülésnek következtében. Ilyen sérülés lehet például a karambol, tűz, beázás, vagy roncsként értékesítették. A titlle besorolási adatok, mint például. a Mentett, Hulladék, Újjáépített és számos egyéb besorolás alapvető fontosságú a jármű értékelésében.

A jármű kora
Minél öregebb egy jármű, az új tulajdonosának annál több problémát okozhat. Jellemzően még akkor is, ha a járműnek nincs semmilyen komoly sérülése, előbb-utóbb szervizelni, kisebb nagyobb javításokat kell elvégezni.

Az utolsó futásteljesítmény-mérőóra állás
A mérőóra állás a jármű állapotának és értékének egyik fő mutatója. Minél magasabb ez a szám, akár az NMVTIS, akár az aukciós adatok szerint, annál alacsonyabb a besorolás és ennek megfelelően a jelentés készítésekor adott pontszám.

Zálogjog
A rendszer figyelmezteti, ha a járművön bármikor is zálogjog volt és megvásárlása nem biztonságos, hogy megvédje Önt a potenciális problémáktól.

Múltbéli aukciók
A rendszer ellenőrzi, hogy a járművet eladták e bármikor is sérült autó aukción.

Kiskereskedelmi érték az MSRP-index szerint
A jármű NADA (National Automobile Dealers Association – Nemzeti Autókereskedői Szövetség; jelenlegi piaci érték)  kiskereskedelmi értéke összevetésre kerül az MSRP (Manufacturer Suggested Retail Price – a gyártó által javasolt kiskereskedelmi ár; jelenlegi új ár) értékével, hogy megállapítsuk a vásárlás viszonylagos előnyét.

Elsődleges sérülés
A jármű elsődleges sérüléséről közvetlenül az aukcióból származó adataink vannak, ami elősegíti a jármű állapotának megbízható és gyors felbecslését.

Másodlagos sérülés
A pontosabb, jobb kiértékelés érdekében, az elsődleges sérülés mellett a másodlagos sérülést is számításba van véve az értékelésben, ezzel is segítve Önt.

Javítási költség index
Itt összevetésre kerül a jármű javítási költsége a jelenlegi értékével, ezzel meghatározhatóak a pótlólagos kiadások a jármű értékének százalékában.

Elvesztett érték
A jármű jelenlegi készpénzértéke viszonyításra kerül az MSRP-hez, ez alapján meghatározásra kerül, hogy a jármű mennyit vesztett értékéből egy teljesen új modellhez képest.

Információ az eladóról
Elemzésre kerülnek a közvetlenül az eladótól származó adatok, hogy Ön a jármű jelenlegi állapotáról és értékéről tiszta képet kapjon.

X
>
<
Kész
X
X
X
X